Mijn abonnement aanvraag is soepel verlopen en ik ben al een lange tijd een tevreden klant. Jammer dat het met mijn partner niet goed geregeld is wat veel commotie en stress heeft gekost, en nog steeds niet is opgelost.
Hi Alexander, hartstikke bedankt voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met Ben en de diensten die ik lever. Erg jammer dat dit voor je partner niet dezelfde ervaring is. Is dit onderhand al opgelost? Groeten van Ben & Shaira
Met wat telefonische hulp van Ben konden wij een nieuw abonnement afsluiten met een kortingsvoucher van ING. Het werd snel en goed geregeld. Wij zijn al klant bij Ben sinds mensenheugenis en altijd zeer tevreden.
Hi Petra, bedankt voor je beoordeling en wat fijn dat het allemaal goed verlopen is. Ik verwelkom je uiteraard graag. Groeten van Ben & Shaira
Telefoon besteld 21 januari en de eerste afspraak die ik kon maken was 2 febr.Die afspraak werd geannuleerd en nu komt hij hopelijk vandaag Dat heeft dus bijna 3 weken geduurd.Dus niet bepaald geweldig te noemen.Over ben met de telefoonverbinding ben ik wel tevreden. Dus ik zou ben wel aanbevelen voor de verbinding maar niet om een telefoon te bestellen.
Hi Wilma, Bedankt voor je beoordeling! Wat jammer dat het met de bezorging niet vlekkeloos verlopen is. Wel erg fijn dat je tevreden bent met de diensten van Ben. Groeten van Ben & Shaira
Al lang klant bij Ben.. Nu mijn abonnement verlengt Kreeg alleen een e mail dat ik nog een bedrag voor het toestel moest betalen... Maar dat is verkeerd heb het toestel gekocht bij gsmweb zonder betaling van het toestel zo heb ik ook het contract getekend en heb bij jullie in Ben abonnement voor twee jaar . Voor de rest prima tevreden. Gr joke houtman
Hi Joke, Bedankt voor je beoordeling en wat fijn dat je je abonnement verlengd hebt! Heb je over het gedeelte van je toestelkrediet al contact gehad met mijn klantenservice? Zo niet, wil ik je vragen dit alsnog te doen. Groeten van Ben & Shaira
Alles goed en snel verlopen!
Hi Ron, Bedankt voor je beoordeling! Fijn dat je hier zo tevreden mee bent. Groeten van Ben & Shaira
Sim op tijd, duidelijke uitleg via de mail gekregen. Heel blij met mijn nieuwe abonnement.
Hi Jan, bedankt voor je beoordeling. Ik heet je graag welkom! Groeten van Ben & Shaira
Niks negatief, de afspraken die gemaakt zijn , zijn goed nagekomen. Ook het omzetten van mijn oude nummer.
Hi Hans, Bedankt voor je beoordeling! Fijn dat alles goed verlopen is. Groeten van Ben & Shaira
Er was bij dit abonnement een actie van samsung gratis fitbit. Ter waarde van € 50.00. Dus mooi niet.
Hi Jos, bedankt voor je beoordeling. Deze promotie loopt via Samsung zelf, heb je hen hier al over benaderd? Ze hebben hier namelijk een speciale promotiepagina voor waar je tot de einddatum van de actie terecht kunt https://www.samsung.com/nl/promo/ Groeten van Ben & Shaira
Alles verloopt altijd goed en word netjes afgehandeld door Ben
Hi Marian, Bedankt voor je beoordeling op mijn service! Groeten van Ben & Shaira
Leuk om zo’n mailtje te krijgen om feedback te geven voor ontvangst van bestelling . Maar tot mijn spijt heb ik de nieuwe telefoon nog niet ontvangen. Hoelang duurt dat nog ?
Hi Valentijn, Wat vervelend om te lezen dat de bestelling zo op zich heeft laten wachten! Hopelijk is dit onderhand opgelost. Zo niet help ik je graag verder via de klantenservice. Groeten van Ben & Shaira
Goede voorlichting gehad.
Hi Rinus, Bedankt voor je beoordeling! Groeten van Ben & Shaira
Door corona ellende lang moeten wachten op bestelling. Ruim 1 maand. Wel een cadeau aangeboden door Ben , top.
Hoi Laura, Sorry dat je nog even op je telefoon moet wachten. Ik hoop dat je snel je toestel in ontvangt mag nemen en kan genieten van je nieuwe telefoon. Blij om te horen dat je tevreden bent met het cadeautje :-) Groeten van Ben & Fatima
Tot nu toe geen beoordeling. Nog steeds niets ontvangen.
Hoi Jeanneke, Bedankt voor je reactie. Zou je contact met me willen opnemen via de chat op www.ben.nl/service/contact zodat ik snel na kan kijken wat er precies aan de hand is? Bellen via 0900 0401405 of 1200 mag ook. Hartelijk dank alvast en tot snel! ;-) Groeten van Ben & Fatima
nvt
Hoi HenkJan! Bedankt voor je bestelling! Kan je ons bellen via 1200 of berichten via www.ben.nl/service/contact? Dan kijken we snel voor je na waarom je nog niets hebt ontvangen. Het kan zijn dat je nog geen bezorgafspraak hebt gemaakt online. ;-) Tot snel! Groeten van Ben & Fatima
Hopeloos contact krijgen onmogelijk
Hoi Geert! Je kan ons bereiken via 1200 of 0900 04 01 405. Of je mag ons berichten via de chat op www.ben.nl/service/contact. Ook zijn we op werkdagen tot 21.00 uur te bereiken op Messenger en Twitter. Probeer je het nog een keer? Ik ga er echt vanuit dat we je snel verder kunnen helpen. Groeten van Ben & Fatima
Meerdere contact moeten opnemen om te verlengen. Nadat het rond was bleek de telefoon niet leverbaar. Bij een nieuwe poging om te verlengen waren ze het vorige verlengaanbod ‘vergeten’ en duurde het telefoongesprek weer een halfuur voordat de afspraken rond waren. Uiteindelijk verlenging rond gemaakt met een andere telefoon maar die is pas over twee weken leverbaar waardoor Ben weigert mijn verlenging in te laten gaan op de afgesproken datum (22 januari). Al met al ben ik totaal niet tevreden over het verloop.
Hoi A.H. Goed van je om dit aan te geven. Blijkbaar is het niet gegaan zoals je had gehoopt, sorry hiervoor natuurlijk! Sommige toestellen hebben momenteel een wat langere levertijd dan we willen helaas. Daarnaast heeft onze bezorger het op dit moment ook erg druk, erg balen dat je hierdoor niet zo snel je telefoon in ontvangst kan nemen. Mocht je hier vragen over hebben, neem dan gerust contact met ons op. Dat kan via het nummer 0900-0401405 of 1200 met de Ben simkaart. Maar je mag ons ook benaderen via Facebook/Twitter of via d chat op www.ben.nl/service/contact. Groeten van Ben & Fatima
Door omslachtige manier van leveren (externe partij) duurde het uiteindelijk meer dan 3 weken tussen bestellen en afleveren.
Hoi Bart! Ik kan begrijpen dat je na je bestelling snel je telefoon wilt hebben natuurlijk! Sorry dat de levering vanwege omstandigheden op zich laat wachten. Ik hoop alsnog dat je snel je telefoon in huis hebt. Groeten van Ben & Fatima
Het duurde een paar dagen voordat ik goede internet kreeg. Mijn inkomende contacten die komen allemaal als onbekend binnen
Hoi Marco! Ik wil graag voor je nakijken wat er precies aan de hand is en het snel voor je oplossen! Neem je hiervoor contact met ons op? Dit mag via het nummer 0900-0401405 of 1200 met de Ben simkaart. Maar je mag ons ook benaderen via Facebook/Twitter of via de chat op www.ben.nl/service/contact. Tot snel! ;-) Groeten van Ben & Fatima
ik heb al jaren een sim van ben,ik had een 2de nodig het bestellen was supper simpel en een hele snelle levering ik ben zeer tevreden
Hoi Natasja, Bedankt voor je reactie en je mooie beoordeling! Goed om te lezen dat je erg tevreden bent met ons! :-) Ik hoop dat je nog heel wat jaartjes blijft. Groeten van Ben & Fatima
Omdat mijn telefoon was gesneuveld, op zoek naar een nieuwe. Ik kwam in aanmerking voor verlenging bij Ben. Had al eerder naar het aanbod daarvoor gekeken, maar vond de telefoons die men aanbood niet aantrekkelijk qua specificaties en reviews. Gelukkig kon ik via een andere aanbieder toch aan een telefoon komen bij Ben, die niet op hun eigen site stond?!, maar voor mij wel aantrekkelijke spects had. De Samsung s20 FE. M.a.w. tevreden over het netwerk van Ben, maar ik vind dat ze voor invoering van het drempelbedrag een beter aanbod op hun site hadden qua androidtelefoons, dan nu het geval is en vreemd dat sommige telefoons dus niet rechtstreeks bij hen te bestellen zijn.
Hoi Isabella, Bedankt voor je reactie via dit platform! Wat ontzettend leuk om te lezen dat je je abonnement hebt verlengd met een nieuwe telefoon. Dat waarderen wij enorm. Het klopt dat wij als provider niet de allernieuwste toestellen aanbieden en dat ons aanbod aan toestellen ook niet ontzettend ruim is. Sorry voor het ongemak. De reden hiervoor is dat wij de tarieven zo laag mogelijk willen houden voor onze klanten. Ik hoop dat je alsnog erg aan het genieten bent van je nieuwe telefoon en abonnement! :-) Ik wens je een hele fijne dag toe! Groeten van Ben & Fatima
Zijn prima
Hoi Hans, Ik wil je erg bedanken dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten! :-) Groeten van Ben & Fatima
Ik heb mijn ben simkaart nog niet geactiveerd, Ik wacht nog tot 6 feb dan is mijn abonnement afgelopen en hopelijk op mijn ben simkaart, mijn oude nummer Of krijg ik officiel bericht dat mijn nummer er al op is . Met vriendelijke groeten Jeffrey Mijling
Hoi Jeffrey! Bedankt voor je bericht. Zou je snel nog even contact willen opnemen met ons via de chat op www.ben.nl/service/contact? Dan kijk ik snel met je mee hoe het precies zit en wat ik nog voor je kan betekenen. lk hoop zeer snel van je te horen :-) Groeten van Ben & Fatima
Alleen jammer dat ik geen korting op de telefoontoestel gekregen hebt.
Hoi Willy, Erg bedankt voor je verlenging bij ons. Hopelijk ben je de volgende keer wel tevreden met de prijs van je nieuwe telefoon. ;-) Nog een hele mooie dag verder. Groeten van Ben & Fatima
Alles klopte
Hoi Hanna, Erg bedankt voor je beoordeling! :-) Nog een hele mooie dag verder. Groeten van Ben & Fatima
Hoi M, Hartelijk dank voor je mooie cijfer! :-) Ik ben blij dat we top service konden leveren! Groeten van Ben & Fatima
Waldorpstraat 60
2521 CC Den haag