Allles naar wens verlopen.

Al jaren tevreden over Ben

Zou weer voor Ben kiezen

Al jaren geen probleem

Bestellingen altijd snel binnen, eigenlijk nooit echt problemen gehad

De overgang van de één naar de andere profider nu naar ben ging perfect,

Prima goed en snel geregeld

Netjes geleverd en het overzetten ging makkelijk

Levering is goed gegaan

Tevreden over de telefoon. 1 minpunt is dat er geen stekker bijzit om aan het netwerk op te laden

was allemaal prima geregeld en keurig afgeleverd en duidelijke instructie hoe je het moest installeren.

Niet 100% gebruiksvriendelijk maar wel een mooie prijs.

Zie notitie boven.

Goed en snel geregeld

Al jaren tevreden klant bij BEN, praktisch nooit storing, goed bereik, duidelijke app om beltegoed ed in één oogopslag te kunnen controleren en goed te beveiligen tegen gebruik buiten bundel. Makkelijk te wijzigen en heldere informatie. Klantenservice correct en vriendelijk alleen ten tijde van corona af en toe lange wachttijd. Ze zouden alleen nog de service moeten uitbreiden dat je een aanbod krijgt als er tegen een voordeliger abbonementsbundel beschikbaar is.

Na 2 weken nog geen mobile ontvangen

Hoe het gaat met mijn bestelling?

Gewoon goed met duidelijke handleiding

snel en eenvoudig

Nog niets gehoorde of ontvangen!!!!

Nog niets gehoord of ontvangen! Ik heb hierover ook al een mail gestuurd!!! 0 sterren !!! Ik ben al jaren tevreden klant, maar nu dus even niet…ik wacht met smart!!!!

Levering telefoon geannuleerd

De levering zou meer dan een maand duren en ik kon hem snel elders krijgen. Over het nieuwe abonnement heb ik nog geen mening.

Heel tevreden.

Ben is zeer klantvriendelijk en levert producten die goed bij mij passen. Enige minpuntje was dat gratis verhoging van 6 naar 8 Gb vervalt bij ingang nieuw abonnement.

top!

duidelijke afspraken - correct product -heldere communicatie

Snelle en duidelijke afwerking van mijn verlenging.

Prima geregeld

Snel en geruisloos aangepast

Superrrrr

Abonnement verlengt en zeer tevreden..

Super geholpen

Zeer goed geholpen bij Mobielmakers in Haaksbergen. Ze hebben alles voor ons geregeld, toestel, abonnement, registratie bij Ben, helemaal Top.

Mijn abonnement is automatisch ingegaan op de dag van afspraak. Ik heb hier niets voor hoeven doen, perfect

Perfect !

Erg tevreden, ik werdt goed op de hoogte gehouden. Ook het nummerbehoud vond snel plaats.

Gewoon top

Gewoon top...kan niet anders zeggen mvg timo

Waldorpstraat 60

2521 CC Den haag