Blij dat ik werd geholpen door mijn schoonzoon!

Voor mij 77 jaar kwam er veel te inforatmtie tegelijkertijd binnen in een korte tijd!

Verschrikkelijk

Krijg een simkaart die niet werkt in mijn telefoon en als je wil opzeggen om die reden moet je een afkoopsom betalen voor een abonnement wat je niet eens kan gebruiken.

Zoals altijd heel makkelijk.

Ik heb nooit problemen met het verlengen van mijn abonnement. Wanneer het weer tijd wordt om het te verlengen (over 2 jaar) Kijk ik eerst op de site van Ben. Wat voor mij het aantrekkelijkste is. En als ik dat seintje krijg dat ik mag verlengen ga ik naar de Ritel winkel om mijn keuze te maken. Dit jaar is het echt wel gunstig uitgekomen. €17 p.m. En dat met een mooie telefoon A14 licht groen. Ik ben echt helemaal tevreden.

Goede levering. Naar verwachting.

Goede keuze, goede bestel methode en snelle levering.

snel en accuraat geregeld, tegen goede prijs

eenvoudig geregeld via Tele Combinatie

Snel en goed geregeld

We waren overgestapt naar een provider waarbij we in huis geen verbinding hadden. We kregen de kans om snel over te stappen van die provider. Dus snel een andere zoeken, en kwamen bij Ben uit. Alles op 2 dagen geregeld en nu gewoon weer bereikbaar ook in huis

Zo snel geregeld en een prima prijs.!

Alles weer perfect gegaan

Al een aantal jaar bij jullie en nog altijd tevreden, alles weer makkelijk en snel geregeld, hartelijk dank daarvoor

Hartstikke goed

Mijn telefoon werd tijdig en correct afgeleverd, alsook de Galaxy Buds Live. Prima.

Wat een onzinnig gedoe om € 0,01 te moeten betalen voor een bedrijf dat bijna 100 jaar bestaat!

Ik snap dat de kredietwaardigheid van een klant gecontroleerd moet worden, maar om een apotheek een levering te weigeren omdat ik geen pasje kan laten zien waarmee ik € 0,01 overmaak, gaat wel wat ver. En natuurlijk was mijn fout dat ik niet gelezen had dat ik dat moest betalen.

Mijn kpn abonnement is niet opgezegd

Hallo, Ik heb een ben abonnement besteld, met de service van nummerbehoud en opzegging van mijn kpn abonnement. Maar dit is niet gebeurd. Nu zit ik met 2 mobiele abonnementen. Daarom een ster. Wanneer het opgelost is geef ik graag 5 sterren maar nu eentue dus.

Prima provider

Ben al erg lang bij BEN en dik tevreden. Altijd goede ontvangst en betaalbaar abonnement.

top gegaan!

Via Mobiel.nl een nieuw contract bij BEN met nieuw Samsung Xcover 6 Pro toestel aangeschaft. Alles loopt supersnel en de kortingen en keuzes zijn overzichtelijk in stappen te zien. Ook het bestelproces is duidelijk en je krijgt per mail een overzicht. Mijn nieuwe toestel kon ik op een door mij gekozen PostNL afhaalpunt veilig ophalen. En als kers op de taart krijg ik van BEN nu ook nog gratis extra MB's! Top gegaan dus!

unfortunately the worst product and service I had to deal with so far (not exaggerated), my story:

bought the SIM card few weeks back. issue 1: got delivered at the door, asked the delivery guy to wait a second so i can get my passport to verify, 15 seconds later i come back and he left issue 2: the i got my sim card 2 days later but it couldnt be activated. no one could help me and it took 12 days until they came up with a 'solution' to send me a new sim card. issue 3: sim card is right now not working again since 5 days, no one knows what the issue is. i called customer service after being 25 minutes in the waiting line and they tell me to go to a shop here in amsterdam to get is resolved fast. i go to the shop and the shop owner says "Ben? Sim card? we dont do those things, this is wrong info" issue 4: calling customer service again the next day and a woman says to wait so she can check with her colleagues how to solve the issue. waiting 18 minutes in the line until they hang up on me. my experience with ben.nl

Alleen miste ik de optie voor meer MB's. Hiervoor had ik 21.000 mb. Nu maar 16.000 mb. Kan ook niet aangepast worden ik heb nu de hoogste MB's.

Niet blij met dubbele kosten.

Ze hebben twee keer mijn telefoon geleverd. De eerste keer als een fout van BEN, die ik moest betalen. En de tweede keer was het het juiste telefoontoestel en heb ik ook hiervoor betaald. Dus in een paar woorden. BEN heeft de extra kosten niet terugbetaald en ze blijven mijn maandelijkse tarieven aanrekenen zonder zelfs maar een verontschuldiging voor alle hastié. Dus nee, ik ben niet blij met hoe het gegaan is.

Snel en goed geholpen.

Na mijn 2jarig abonnement vond ik het nodig om een sim only abonnement te nemen wat veel goedkoper is en wat betaalbaar is. Ik kon dit online makkelijk regelen.

Bestelde telefoon na 1 week nog niet geleverd

De simkaart was er in twee dagen, maar de telefoon is na ruim 1 week nog steeds niet geleverd.

alles prima verlopen

Alles is helamaal goed gegaan: afsluiten, verzending, nummerbehoud. Op de dag van overgang was het een kwestie van SIM er in en gaan... Vooralsnog een enkel probleem met het netwerk gehad.

Zeer goed, alles netjes nagekomen tot nu toe...werkt prima!

Ging heel voorspoedig

Aanmelden ging heel voorspoedig. Evenals het overzetten. Fijn dat er zo’n duidelijke ‘route beschrijving’ werd gemaild voor zo’n digibeet als ik. Mvg Lida Middelkoop

AUW

Het begon zo mooi ben al jaren klant bij Ben. Nieuwe telefoon bestelt A34 prachtig toestel. Ging allemaal fantastisch kwam op tijd, volgens afspraak overzetten van gegevens van mijn oude telefoon liep als een zonnetje. Na 3 dagen in mijn bezit uit me zak gevallen barst in het glas AU . Na 3 dagen dus even contact op nemen met Ben misschien kunnen ze mij helpen. Die vertelde, moet je Samsung bellen die kunnen je wel helpen. Naar service punt van Samsung aardige mensen ging 129 euro kosten En je garantie is weg als je het toestel daar niet laat maken. Dus toestel 3 dagen oud geen garantie meer . Voelt toch een beetje als chantage.

Probleemloos!

Verlenging en wijziging van een SIM-only abonnement verliep vlekkeloos

Alles goed geregeld

Goede en snelle afhandeling, wel veel e-mails. kan volgens mij ook met minder. telelefoon werd niet daags na de besteling geleverd maar 4 dagen later..

Slechte ervaring want ik betaal nu 2 x een abonnement en u reageert niet!

Beste Ben telefonie, Dan maar via deze weg, maar reeds eerder, 1juni 2023, heb ik u erop gewezen dat: --- Mijn bericht aan u op 1 juni 2023 Beste Ben, Volgens mij gaat er iets niet goed. Wij maken nogsteeds gebruik van Vodofone kom ik net achter. Het lijkt erop dat het nummer niet van Vodafone naar jullie, Ben, is overgezet. Wat kan, moet ik doen om dat alsnog voorelkaar te krijgen? Ik zit nu met twee abonnementen volgens mij Bedroefd Betreft: Vodafone nr: 06 - 25540743 (dit is het nummer dat we willen behouden maar dan bij BEN) Ben telefoonnummer +31643912913 (dat door BEN is toegewezen maar heb ik nooit om gevraagd!) Met vriendelijke groet, Peter Klink ZitOnline T: 030 - 877 02 44 E: [email protected] --- Vandaag neem ik de adminstratie nogeens door en zie dat er doodleuk zowel door Vodafone als door Ben het abonnementstarie wordt geincasseerd.!!! Dat vind ik heel vervelend, slecht en ik wil dat niet en het teveel betaalde geld wil ik terug. Ik sta nu op het punt om op vakantie te gaan. Dat geeft u mooi de tijd om de zaken goed te regelen. Ik ga ervanuit dat jullie in iedergeval in Juni NIET incasseren (en anders draai ik dat terug) en dat ik na mijn vakantie, in de 1e week van Juli, een bericht van Jullie=Ben heb mogen ontvangen dat dit hersteld is. Hoogachtend, Peter Klink Directie ZitOnline

Waldorpstraat 60

2521 CC Den haag