Degelijk verpakt, snelle service

Keurig verzorgd.

Resultaat is hoe je het tegeltje maakt !

Misschien een tip/verzoek... nadat ik het tegeltje had gemaakt, had ik een vraag ingediend ivm de kwaliteit. Dit had eigenlijk niet veel zin, want na het doorzetten van de opdracht, blijkt deze meteen in productie te gaan. Het zou fijn zijn (voor een vervolg opdracht, als er wat tijd tussen zou zitten, want had ik misschien een nog mooier tegeltje gehad. Maar, t is een leuk concept.

Snelle service en super leuk tegeltje

Makkelijk te maken, snel bezorgd, goed verpakt en super leuk tegeltje!

Snelle service goede kwaliteit

Snelle levering in leuke verpakking. Goede kwaliteit Echt een aanrader

Top geregeld

Goede kwaliteit en snelle service

Geweldig!

Ik heb al twee keer een tegel bestel bij tegelspreuken.nl. De tweede keer nog beter dan de eerste! Er zijn zoveel verschillende keuzes in frames, fonts, etc. De levering is razendsnel, heb het binnen twee dagen al binnen. Goede kwaliteit ook, de eerste staat er nog mooi bij na 2 jaar. En dit allemaal voor een klein prijsje. 100% waard, ik ben enorm tevreden.

Makkelijke website

Veel mogelijkheden op de site.

Mooi product, snelle levering. Leuk verpakt!

Top service!!!

Zeer correcte en goede service

Super leuk!

Veel keuze in tegeltjes en opmaak. Persoonlijk en origineel kado voor (in mijn geval) collega’s die met pensioen gaan. En ook nog eens super snelle levering in een leuke kado verpakking. Top!

Heel erg leuk en netjes

Snelle levering, exact zoals ontworpen

Inmiddels 2 tegeltjes besteld, uitermate snel geleverd, exact zoals ontwerp, met een heel erg handig ophangsysteem!

Snelle levering, mooi ingepakt, leuke tegels

Ik vind heel mooi hoe de tegels binnen komen heel mooi verpakt. Tevens fijn dat je niet thuis hoeft te zijn en het word snel geleverd. De tegels zijn super mooi afgewerkt en het is ook heel leuk dat je de tekst zelf kunt typen en ook voor de letter typ kun kiezen en ook de achtergrond. Ik ben super tevreden!

Snel geleverd en prima kwaliteit

Mooi tegeltje en snelle levering

De bestelling werd vlgs bestelling correct en snel geleverd in mooie, stevige cadeau verpakking.

Helemaal naar wens!

Blij mee!

Aanrader!!

Wat een fantastische website! Alles is mogelijk om een originele tegel kado te geven!! Binnen 2 dagen in huis! Ga zo door Tegelspreuken!

Snelle levering, prima kwaliteit en zeer goed en netjes verpakt!

Prachtig resultaat

Tegel laten maken in delftsblauw stijl voor vrienden die hun hondje hadden verloren,ontzettend mooi geworden ,ze waren er erg blij mee, goed verpakt en snel geleverd

Prima, mooie kwaliteit

Snel geleverd, mooi resultaat

Kan een.aanbeveling doen aan kenissen

Geweldige service!

Fijne website, van a tot z gebruiksvriendelijk. Bestelling wordt snel, mooi en stevig verpakt verzonden. De kwaliteit vh produkt is hoog. Ik kan deze website dan ook absoluut aanbevelen.

orgineel design maken om cadeau te geven

Super leuk dat je eigen teksten kunt combineren met eigen foto's! Ik kom ZEKERRRR terug!!!

Kwaliteit voor een spotgoedkope prijs

Heb vaker bij Tegelspreuken.nl besteld heel leuk uniek zelf kunt ontwerpen.. Ik laat er foto's als aandenken of cadeau op zetten hoogwaardige kwaliteit snel goed verpakt bezorgd.

Snelle service, goed verpakt

Het was de eerste keer dat ik van de Tegelspreukenfirma gebruik maakte. En dat is mij goed bevallen. Heldere instructies bij het bestellen, snelle bezorgservice en uitstekende verpakking met bevestigingsinformatie. Kortom, goed om nog eens te doen bij een geschikte gelegenheid.

Pascalweg 9

3225 LE Hellevoetsluis

085 109 22 22

Over Tegelspreuken.nl

Begonnen met het verzamelen van de leukste spreuken werd het idee geboren: De mooiste en meest realistische tegeltjes, zo snel mogelijk bij onze klanten krijgen. Met de introductie van onze Cadeauverpakking werd het idee realiteit. Meer dan 155.000 klanten verder, is Tegelspreuken.nl geperfectioneerd en kunnen wij snel een perfecte & prachtige tegel voor u bedrukken. Op werkdagen voor 16.00 besteld is dezelfde dag verzonden, volledig traceerbaar, snel en origineel.