Goede en snelle service

Super blij met het tegeltje en snel en goed geleverd.

Het hele proces van de tekst en de foto is heel simpel!

Geweldig!

In één woord; geweldig! Ik was blij verrast met het tegeltje, wat ik heb ontworpen voor mijn beste vriend. Echt prachtig en dat voor dat geld! Ga zeker vaker bestellen, super leuk als kado! Bedankt Tegelspreuken.nl

Mooie en goede kwaliteit tegels

Ik heb tegeltjes besteld met delftsblauwe rand en in het midden een foto. Bestellen gaat erg eenvoudig. De tegels worden netjes verpakt in een doos en worden snel per post verzonden.

Bestellen was heel makkelijk, snelle bezorging en heel mooi en goed verpakt. Ik ben er heel blij mee en ik hoop de ontvanger ook maar dat denk ik wel. Wat ik nog wel leuk zou vinden als je ook een foto op een tegeltje kan laten schilderen in delfts blauw.

Mooie tegel en snel geleverd!

Kwalitatief een mooi product, in een goede en prachtige doos met een mooie wikkel. Kortom zeer goede uitstraling om iemand kado te geven. Ook in de doos de benodigdheden om de tegel op te hangen. De levering (zelfs gepersonaliseerd) was zeer snel. Ik zou dit bedrijf iedereen aanbevelen:-)

Het wat makkelijk en snel te ontwerpen. Het tegeltje is erg leuk en mooi geworden. Binnen 2 dagen was het thuis bezorgd. Erg blij mee. Echt een aanrader!!! Snel maar weer bestellen

Supergemakkelijk

Veel handiger dan de andere sites die dit aanbieden. Het enige nadeel is, is dat de grootte van de tekst vertekent op de site. Ik had achteraf een grotere tegel moeten nemen, tekst valt kleiner uit dan het leek op het voorbeeld op de site..

Top tegel

De kleuren zijn mooi en de belettering ook

snel geleverd,vakkundig verpakt en erg mooi kado.

wat een mooi,uniek geschenk. het is met enthousiasme ontvangen. top!!

Prima verzorgd!

Zoals altijd......geen enkele klacht!!!

Heel mooi tegeltje. Snelle levering en mooi verpakt.

Heel mooi tegeltje

Verrassend

De tegel was heel goed verpakt en is heel snel bezorgd. De ontvanger was verrast!

Helemaal geweldig

Een prachtig tegeltje en super goed verpakt.

Precies zoals het bedoeld was

Zoals ik het had gehoopt is het geworden. Geweldig

Leuk ontwerp, super snel geleverd!

Je kan er echt een persoonlijk tegeltje van maken en het is dezelfde dag nog verzonden. Volgende dag kwam het netjes en leuk verpakt binnen! Top!

Prachtige tegels besteld, en snel binnen!

Hoge kwaliteit afdruk! Prachtige tegels, ze hebben een mooi plekje, elke keer als ik ze zie word ik er vrolijk van.

Super tegeltjes!

Gewoon super goede tegeltjes! Goede kwaliteit, snel en goed verpakt geleverd.

Geweldig !!!

Snelle service, mooie kwaliteit.

Fijne website en correcte levering.

Fijne website en correcte levering. Alles klopt.

Tegels vallen van de muur

14 tegeltjes besteld, na 1,5 week vallen in een nacht 2 tegeltjes van de muur omdat de meegeleverde plakkers niet goed plakken op het kunststof houdertje. Een mail gestuurd naar na 3 weken nog geen enkele reactie! Slechte zaak!

Teleurstellende ervaring.

Ik heb in december een tegeltje besteld bij Tegelspreuken.nl. Tgv het automatisch invullen van gegevens heb ik niet gezien dat het huisnummer incorrect automatisch was ingevuld. Het tegeltje is daarom verder op in de straat afgeleverd. Deze persoon heeft het tegeltje dezelfde dag terug gestuurd. Ik heb van mijn fout direct melding gemaakt per email, heb diverse malen telefonisch contact proberen op te nemen. Geen enkele reactie op mails en telefoon wordt niet opgenomen. Erg teleurstellende ervaring.

Zoals bij eerdere aankopen, GEWELDIG!

Makkelijk te personaliseren, goed voorbeeld wat je te zien krijgt en snelle levering. Ik heb nu een roze rand gekozen. Er mogen van mij nog best meer te kiezen kleuren bij.

Gewoon goed

Bestellen was makkelijk, de levering was snel en keurig verpakt. Complimenten.

Pascalweg 9

3225 LE Hellevoetsluis

085 109 22 22

Over Tegelspreuken.nl

Begonnen met het verzamelen van de leukste spreuken werd het idee geboren: De mooiste en meest realistische tegeltjes, zo snel mogelijk bij onze klanten krijgen. Met de introductie van onze Cadeauverpakking werd het idee realiteit. Meer dan 155.000 klanten verder, is Tegelspreuken.nl geperfectioneerd en kunnen wij snel een perfecte & prachtige tegel voor u bedrukken. Op werkdagen voor 16.00 besteld is dezelfde dag verzonden, volledig traceerbaar, snel en origineel.