Snelle levering, goede verpakking, veel keuze

Snelle levering, goede verpakking, veel keuze

Service is top en sneller dan het geluid

Ben zeer tevreden met het dooptegeltje. En dat voor die prijs. Ziet er echt uit als Delfts Blauw, bedankt!

Er was iets fout gegaan met de print. Foto's opgestuurd en heel netjes een nieuwe perfecte tegel gehad.

Alles naar wens

Ik kocht dit tegeltje voor ons 1 jarig jubileum van de koop van ons huis. Ik ben er heel blij mee. Snelle levering en goed ingepakt.

Een totaalpakket

Al vaker besteld. Kan van alles zelf samenstellen en kiezen. Iedere keer weer blij met het resultaat!! Mooi verpakt ook, en handig ophang- en neerzetsysteem.

Goeie service

Goeie service snel geleverd

Supersnel geleverd en makkelijk te maken

Prachtig

Heel leuk zoals we het hadden besteld en zeer snel geleverd

Vakkundig en snel.

Mooie tegel. Precies de kleur zoals op afbeelding. Het is een kado en zal ongetwijfeld enthousiast ontvangen worden. De eerste keer maar keer niet de laatste.

Topproduky

Perfect werkende website. Gemakkelijk om een leuke en originele tegel te maken.

Prima service en snelle levering

Vind de functionalitirt van de tegelontwerp site matig. Kan wel gebruiksvriendelijker en met iets meer opties. Het is bijvoorbeeld lastig om een foto of afbeelding te importeren omdat deze de hele tegel bedekt en ik geen optie zag om de afbeelding op de tegel te verkleinen. Anders had ik 5 sterren gegeven en jullie aanbevolen, maar er zijn betere tegeltjes ontwerp sites.

Extreem snel, hoge kwaliteit, eenvoudig te maken en betaalbaar

Mooi verpakt en op tijd geleverd, en helemaal compleet met hangertje en standaardje

Goed verpakt, leuk ook en optijd geleverd.helemaal compleet met ophang oogje en standaardje.

Duidelijke website

Bestelling van tegeltje gaat snel en soepel. Levering was ook de volgende dag.

Aanrader

Als je een kwalitatief mooi tegeltje wilt dan is dit de site om hem aan te schaffen

Prachtige tegelen

Goede prijs kwaliteit verhouding. Super blij met mijn tegels. En snel bezorgd.

Mooi bordje, precies zoals aangegeven, netjes verpakt en op de juiste/ afgesproken tijd geleverd

Volgens afspraak dus helemaal top

Heel leuk!

Leuk gemaakt! Enige kleine minpunt wat ik kan bedenken is dat de afzender label op de cadeau verpakking zit. (Dit lijkt niet zo leuk) Verder leuke tegel, veilig verpakt en niet duur :)

Snel geleverd voor een goede prijs. Dank!

Gewoon geweldig

Snel,netjes en tot volle tevredenheid

Heel tevreden!

Levering was heel snel. De tegel zag er erg goed uit, meer dan tevreden. Origineel kado en zou het zeker weer hier bestellen! Bedankt!!

Mooi en uniek!

Leuk tegeltje, prima verpakt en snel geleverd. Zelf de opdruk ontworpen met een mooi resultaat.

Leuk voor een origineel kado.

Leuk voor een origineel kado.

Mooi

Mooi

Mooi product, dank je wel!

Pascalweg 9

3225 LE Hellevoetsluis

085 109 22 22

Over Tegelspreuken.nl

Begonnen met het verzamelen van de leukste spreuken werd het idee geboren: De mooiste en meest realistische tegeltjes, zo snel mogelijk bij onze klanten krijgen. Met de introductie van onze Cadeauverpakking werd het idee realiteit. Meer dan 144.000 klanten verder, is Tegelspreuken.nl geperfectioneerd en kunnen wij snel een perfecte & prachtige tegel voor u bedrukken. Op werkdagen voor 16.00 besteld is dezelfde dag verzonden, volledig traceerbaar, snel en origineel.