Top tegeltje

Ene dag besteld, volgende dag geleverd! Prima verpakt en goede kwaliteit!

Hartstikke leuke tegel ontvangen!

Via de site voor een vriend een tegel laten maken. Heel geslaagd en vlot.

Het tegeltje was super mooi!

Ik had een tegeltje tekst gekocht voor mijn moeder en het was een super mooi stenen en glad tegeltje. Super blij mee!

Supersnel en origineel

Echt een leuk cadeau. Toen mijn dochter een uitspraak deed, waarvan we allemaal zeiden: dat moet op een tegeltje, ging ik meteen aan de slag en bij Tegelspreuken.nl was het snel geregeld. Binnen een dag kon ik hem aan haar cadeau doen, op een mooi gebakken tegel en in een mooie verpakking. Echt een goed idee voor een persoonlijk, origineel en snel cadeau!

Helemaal blij !

Super snel !Vrijdag besteld … zaterdag ik de brievenbus! Net als op de foto ! Gaar ik nog vaker iets bestellen ! Leuk cadeautje!

Gewoon goed

Niet duur,mooi verpakt vandaag besteld meestal volgende dag in huis,goeie kwaliteit ook met fotoafdrukken op tegel.Gewoon perfect,mijn complimenten voor jullie.

Tevreden

Zeer tevreden over ontvangen tegeltje Tekst precies zoals ik had aangegeven. Goed verzorgd en ingepakt. Dus ben heel tevreden.

Heel makkelijk om zelf een tegeltje te maken, erg duidelijk allemaal. Kunt meteen bekijken hoe het word. Het tegeltje is erg mooi, goed verpakt en snel geleverd

Zeer mooi en hoog kwaliteit tegel.

Ontwerp van een eigen tegel ging heel makkelijk, genoeg keuzes voor ieder smaak. Goed verpakte tegel was binnen 1 dag bij ons in de brievenbus. Ik zal zeker vaker jullie website bezoeken.

Super mooie tegel

Mooie tegel en zeer snel geleverd, ben er heel blij mee.

Heel leuke tegel

Zelf een ontwerp gemaakt in de ontwerptool. De ontwerp tool kan wel wat gebruiksvriendelijker gemaakt worden, maar met wat geknutsel,lukt het wel. Super leuk resultaat, snel geleverd en uitstekend verpakt!

Super kwaliteit!

Tegeltje is fantastisch. Van hele degelijke kwaliteit. Ook heel leuk dat er zo veel opties zijn om het tegeltje op te maken. Dus de mogelijkheid om een ander patroontje te gebruiken of het lettertype en/of de kleur te veranderen. Dit is zeker niet de laatste keer dat ik een tegeltje bestel hier!

Wat ik bestelde kwam erg vlug, Daar ben ik heel tevreden over

Tegeltje is mooi, werd snel geleverd, en op de avond van mijn bestelling was het zelfs nog mogelijk om de tekst te wijzigen.

Leuke tegel en vlotte levering

Leuke tegel, goeie kleur en heel vlot geleverd.

Super leuk idee voor een goede prijs en prima service

Per toeval hierop terecht gekomen. Precies wat ik zocht als nostalgisch kado voor een feestelijke gelegenheid. Zeer gebruikersvriendelijke tool om te maken. Prijs kwaliteit verhouding zeker naar tevredenheid. Levering verliep voorspoedig en resultaat mag er zijn. Origineel kado om mee voor de dag te komen. Voor herhaling vatbaar.

In 1 woord geweldig!

Supersnelle levering. Mooie kwaliteit, mooi verpakt. Echt goed verzorgd en heel leuk als cadeau wanneer je deze personaliseert met eigen afbeelding en tekst in een gekozen frame.

Super snelle levering

Het is niet de eerste keer dat ik een tegeltje heb besteld. Ik ben super tevreden over het product en de levering.

Prachtige tegels

Super mooie producten en razend snel geproduceerd en geleverd. Wij zijn heel erg tevreden, 5 sterren van ons!

Heel erg leuk!

Voor weinig geld een super leuk en origineel cadeau, in één zin!

Super mooi tegeltje.

Snelle levering en mooi tegeltje in een mooie doos.Goed verpakt en goede kwaliteit.

Supersnelle levering!

Precies zoals besteld. Heel netjes en goed verpakt. Leuke kado verpakking! Chapeau !

Heel leuk en snel geleverd

Zelf een tegeltje ontworpen voor een jarige collega. Was meteen de volgende dag bezorgd en voldeed aan de verwachtingen. Prijs en kwaliteit goed in verhouding

Mooie tegel!

Mooie tegel, helemaal aan verwachting voldaan, erg snel geleverd!

heel tevreden

Ik had per ongeluk 2 tegeltjes besteld in plaats van 1. Gelukkig was het snel opgelost.

Pascalweg 9

3225 LE Hellevoetsluis

085 109 22 22

Over Tegelspreuken.nl

Begonnen met het verzamelen van de leukste spreuken werd het idee geboren: De mooiste en meest realistische tegeltjes, zo snel mogelijk bij onze klanten krijgen. Met de introductie van onze Cadeauverpakking werd het idee realiteit. Meer dan 144.000 klanten verder, is Tegelspreuken.nl geperfectioneerd en kunnen wij snel een perfecte & prachtige tegel voor u bedrukken. Op werkdagen voor 16.00 besteld is dezelfde dag verzonden, volledig traceerbaar, snel en origineel.