Goed verpakt en snel verzonden!
Altijd goed en snel geleverd, veel artikelen op voorraad.
Wat ben ik blij dat ik dit bedrijf heb gevonden, naast dat ze een groot assortiment hebben met goede prijzen, zijn ze ook nog eens bijzonder klantvriendelijk. De kortingscode die ik eerder had ontvangen werkte niet en nadat ik met de klantenservice had gechat hebben deze de bestelling voor mij aangemaakt, de korting netjes gewerkt en mij de juiste factuur gestuurd. Dan krijg je daarover ook nog netjes mailtjes met updates en dat je bestelling is verstuurd. En dan ook nog de volgende dag binnen! Fantastisch!!
Hallo Angelique, Bedankt voor deze prachtige review :) Fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Wij zien je graag snel weer terug! Groet, Team verzendverpakkingenshop
Prima prijs/kwaliteit en klantenservice
Ik bestel al enkele jaren met regelmaat bij deze shop. Het wordt altijd keurig en snel geleverd. Met prima prijzen in vergelijking met andere aanbieders, ook bij kleine hoeveelheden. Ook op de mails wordt snel en netjes gereageerd.
De levering is altijd snel en secuur en de prijzen zijn goed, ook als je in kleine hoeveelheden koopt. Al jaren een zeer tevreden klant.
bestellen via de site is fijn, de verzending/ontvangst was fijn. enige tip die ik zou geven is dat niet alle foto's op de site kloppen.
Bedankt voor de mooie beoordeling en voor de tip. Wij gaan dit intern oppakken. Wij hopen je snel weer te zien :) Groet, Team verzendverpakkingenshop
Snel de juiste artikelen weer geleverd. Mooie stevige 7mm dozen kunnen wel tegen een stootje.
Prima prijzen, producten & klantenservice!
Komen hun afspraken na, goede kwaliteit dozen, oke prijs. Had liever de vroegere "gold" member kortingen dan pallet kortingen, maar ik snap de keuze. Al jaren vaste klant :)
Heb al meerdere keren besteld en nog nooit contact hoeven opnemen om zaken te wijzigen en of bij te sturen. Zo hoort het!
Wat een bijzonder fijn bedrijf is dit, goede producten, goede prijzen en het wordt heel snel verzonden. Ook goed contact via de chat met de klantenservice. Jullie hebben er een nieuwe vaste klant bij!
Hi Angelique, Bedankt voor deze prachtige beoordeling! Altijd fijn om te horen :-) Hopelijk tot snel in onze webshop. Groet, Team Verzendverpakkingenshop
fijne dozen en altijd snel in huis!
Bedankt voor deze prachtige beoordeling :) Hier zijn we heel trots op. Wij zien je ook graag snel weer terug! Groet, Team Verzendverpakkingenshop
gewoon goed!
Bedankt voor deze prachtige beoordeling :) Wij zien je ook graag snel weer terug! Groet, Team Verzendverpakkingenshop
Mijn ervaring is prima, eerste keer diverse maten dozen besteld. Alles werd keurig en snel geleverd, heel fijn. Tot de volgende reis!
Via Bol besteld. Adequaat en snel geleverd. Mooie enveloppen. Wel graag meer aandacht aan dichtplakken doos; deze kwam halfopen aan, plakband had losgelaten of was niet goed bevestigd?
Bedankt voor je beoordeling! Wat vervelend dat de doos half geopend aangekomen is. Wij hebben hier een melding van gemaakt bij logistiek. Wij zien je graag snel weer terug. Groet, Team Verzendverpakkingenshop
Makkelijk te bestellen op de website, goede communicatie en snelle levering. Enige minpuntje is de levering: veel dozen gevouwen en opgekruld, pallet is stuk waarvan lat dwars door verpakking luchtkussen enveloppen is gestoken en een chauffeur die geen woord Nederlands of Engels sprak, waardoor het slecht communiceren is via Ringbel of briefje op de deur.
Bedankt voor de goede review! Zoals besproken zullen wij een melding maken bij onze vervoerder voor wat betreft het contact met de chauffeur. De schade is inmiddels gecompenseerd. Nogmaals excuses voor het ongemak en wij zien je graag snel weer terug :) Groet, Team Verzendverpakkingenshop
Vlot binnen gekregen en netjes verpakt
Super snel geleverd! Goede uitleg op de website en het belangrijkste top producten geleverd !!!
Excellent delivery time!
Keurige verpakkingen, snelle levering.
Fijn geholpen door een medewerkster van de Verzendverpakkingenshop, ik heb nu de juiste verpakking ontvangen voor mijn producten.
We bestellen hier nu al jaren en worden tevreden geholpen en denken altijd mee.
Snelle levering, goed product, prima prijs. Het zou een dikke 10 zijn geweest als ik dag/tijd van aflevering in de checkout had kunnen kiezen en als de chauffeur een wat vriendelijkere man was geweest.
Bedankt voor de goede beoordeling, daar zijn wij erg blij mee :) Wij nemen het verbeterpunt voor wat betreft het kiezen van een aflevermoment zeker mee. Voor wat betreft de bezorging, hier zullen wij een melding van maken. Groet, Team Verzendverpakkingenshop
Delta 2
6825 MR Arnhem
Wij zijn dé webshop voor jouw webwinkel. Bij ons vind je totaaloplossingen op het gebied van verpakkingen, disposables, transportoplossingen en hygiëneproducten. Met onze producten kun jij zorgeloos je bedrijf runnen.