Pluspunten
Perfecte service ook per telefoon. Artikelen snel en correct geleverd!
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Ze hebben moeite gedaan het adres te vinden. Andere. Doen dit. Niet altijd
Pluspunten
Ik vond de website heel goed.
VerbeterpuntenDeze beoordelingsmail komt eerder dan het te leveren product- dat is een beetje ongemakkelijk! Geef ons even de tijd. Zoals ook wij anderen de tijd geven...
Pluspunten
Voordelig
VerbeterpuntenPakket wordt niet afgegeven bij de buren oid en kon geen andere bezorglocatie zoals afhaalpunt kiezen na eerste mislukte bezorging waardoor de bezorging al met al best lang duurde. Wel veel vragen in dit reviewsysteem trouwens, lijkt wel een interview.
Pluspunten
Prijzen correct en snelle levering
Pluspunten
prijs, kwaliteit, factuur sturen, allemaal prima
VerbeterpuntenGeen mail gehad wanneer ik de levering kon verwachten (was een niet op voorraad artikel), alleen een factuur. Moest hier om bellen. Een tracktrace in deze online tijden is toch niet teveel gevraagd?
Pluspunten
Met de Idealbetaling gaat het snel mis omdat je als je op enter drukt je direct bij de bovenste bankkeuze uitkomt. Misschien iets veranderen in de bouw van de site zodat de keuze Ideal en Bank van elkaar los komen.
Pluspunten
Onze bestelling verschilde in kwaliteit met de voorgaande bestelling. Wij bestellen altijd dezelfde dozen, maar er waren nadelige verschillen.
Pluspunten
Duidelijke site, sneller levering
Pluspunten
Goede prijs voor de postdozen.
Pluspunten
Helemaal naar wens
Pluspunten
Niets toe te voegen, zo doorgaan.
VerbeterpuntenNiets te verbeteren ,grote top.
Pluspunten
Altijd blij met mijn brievenbusdozen van jullie en de snelle levering. Top!
Product besteld, maar verzending en meldingen daarover waren erg onduidelijk. Ik kreeg geen bericht wanneer ik het pakketje zou ontvangen. Ik heb betaald via iDEAL,maar kreeg vervolgens een zogenaamde aanmaning omdat ik volgens hun niet voldoende betaald zou hebben?! Op email wordt niet gereageerd. Erg onzorgvuldig en beledigend.
Beste, Hartelijk dank voor uw review! Vervelend om te horen waarvoor onze oprechte excuses. Wij nemen persoonlijk contact met u op om uw klachten te bespreken. Met vriendelijke groet, Team Verzendverpakkingenshop
Ik gaf kwaliteit lager omdat ik de dozen erg dun vind, dunner dan verwacht helaas
2 Delta
Arnhem 6825 MR