Dat dit veld verplicht is, vind ik onzin.
Was op zoek naar brievenbusdoosjes en betalen op rekening. Bij mijn oude werkgever natuurlijk:-) Hoe leuk. En nog snel geleverd ook. Top.
Wij hebben een voorkeur factuur- en een voorkeur verzendadres ingesteld op de website. Die verschillen van elkaar. Desondanks komt bij elke bestelling op de order het factuuradres als verzendadres te staan. Tot nu toe steeds achteraan gebeld na bestelling via de website. Laatste keer niet gedaan en prompt stonden de dozen bij factuuradres. Telkens gevraagd om aanpassing, maar blijkbaar lukt dat niet. Erg vervelend omdat de kwaliteit van de dozen, de klantenservice (moet ook wel) en de bezorging prima is.
Beste Jan-Willem, Bedankt voor uw reactie en wat vervelend dat u telkens tegen dezelfde problemen aanloopt, zelfs na verzoek voor een aanpassing. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Wij zullen contact met u opnemen om tot een oplossing te komen. Met vriendelijke groet, Team verzendverpakkingenshop
Snel verzonden, prima verpakt, uitstekende kwaliteit.
Bestelling gedaan, 3 x bericht ontvangen van postnl cargo voor bezorgmoment, niemand te zien. En dit is niet de eerste keer! Kunt wel schrijven voor 12.00 besteld zelfde dag verzonden...heb je wat aan als het nooit aankomt! Klantenservice reageert laks en komen vervolgens afspraak om terug te mailen niet na. Wederom gemaild dat ze spullen mogen houden. Nu al weer geruime tijd op creditering aan het wachten. SLECHT!
Alles snel geleverd en perfecte service. Telefonisch contact gehad en werd vriendelijk te woord gestaan en kreeg duidelijk antwoord op mijn vraag. Artikelen ook helemaal volgens verwachting.
Dik tevreden over alle aspecten.
snel geregeld
Ik ben erg tevreden met de producten en de snelle bezorging.
Duidelijke website om te bestellen. Maatvoering veel keuze. Bezorging onder de maat. 3 dagen gewacht op de zending slechte communicatie
Beste Stef, Bedankt voor de positieve beoordeling! Wij vinden het erg jammer dat u zo lang heeft moeten wachten op uw order. Helaas loopt de bezorging via PostNL nog wel eens vertraging op en wij worden hier helaas niet over geinformeerd. De informatie zou zichtbaar moeten zijn via de track en trace code die u ontvangt na het plaatsen van een order. Mocht u in de toekomst nogmaals moeten wachten op de levering van een order dan horen wij het graag zodat wij direct actie kunnen ondernemen. Groet, Team verzendverpakkingenshop
bedankt
Product komt overeen met foto
Geleverde dozen zijn onvoldoende sterk zodat bij het vouwen van de doos deze scheurt.
Beste Alex, Bedankt voor uw beoordeling. Een doos hoort zeker niet te scheuren op het moment dat deze gevouwen wordt dus ik zou u willen vragen om ons een mail te sturen met daarbij uw ordernummer. Dit kan gemaild worden naar [email protected]. Wij gaan graag met u op zoek naar een passende oplossing voor dit probleem. Groet, Team verzendverpakkingenshop
goede produckten en goede snelle service
Shop niet heel overzichtelijk maar er is uit te komen
De producten worden altijd snel en netjes geleverd. Ook de klantenservice is heel prettig.
Goede service en goede kwaliteit producten
Eenvoudig bestellen en volgende dag in huis!
Altijd op voorraad en goede levering! Kijk nooit ergens anders. Service, kwaliteit en prijsverhouding is uitstekend!
Al jaren lang de plek voor ons om verzendverpakkingen in te slaan!
Winkelen gaat goed, alleen het leveren blijft heel spannend. Wij zijn bijv op de 4de verdieping. De chauffeur wil vaak niet meewerken of hij brengt het naar boven, maar wil de bestelde producten niet naar zijn plaats brengen. En dat is erg jammer, want wij hebben geen pompwagen om die pallet te verplaatsen.
Levering was snel
2 Delta