Pluspunten
snelle levering/goed verpakt
Pluspunten
Snelle levering, goede producten en fijne service!
Pluspunten
Prima prijs, snel geleverd, overzichtelijke en duidelijke webshop.
VerbeterpuntenDe verpakkingsdoos viel nog net niet uit elkaar toen hij geleverd werd, de inhoud was onbeschadigd.
Pluspunten
Zelf de verkeerde producten besteld. Meer dan prima opgelost door de klantenservice! Erg goede service!
Verbeterpunten-
Terugbellen als dat beloofd wordt, wacht al 2 dagen op antwoord
Pluspunten
Snelle en correcte levering !!!
Pluspunten
Goede prijs kwaliteitverhouding
Pluspunten
Goed en snel verlopen
Pluspunten
Prima levering
Pluspunten
Duidelijke site
VerbeterpuntenGeen verbeterpunt.
Communication over delivery times
Pluspunten
Zeer snelle en goede levering.
VerbeterpuntenIets te vaak nieuwsbrieven.
Pluspunten
Snelle levering! Super.
Pluspunten
Wij bestellen al onze benodigdheden voor onze shop bij Verzendverpakkingenshop naar alle tevredenheid! Scherpe prijzen, zodat ook wij de prijzen laag kunnen houden. Blijkbaar waren wij 1 van 25 die via de website hadden besteld en vandaag kregen wij nog een keer een heerlijke fles rode wijn! Ik zeg top en lekker doorgaan :)
VerbeterpuntenLekker doorgaan zoals jullie dat doen!
Pluspunten
Snel geleverd en goede prijs kwaliteit verhouding
Pluspunten
Prima zo, duidelijk en snel, scherp aan de prijs
VerbeterpuntenZullen er altijd zijn, maar ik zou het niet weten.
Pluspunten
Prima prijs, goede kwaliteit en snelle levering!
Pluspunten
Hebben groot en ruim assortiment met goede scherpen prijzen. Mega snel thuis
VerbeterpuntenIk kan niet inloggen op de site via mijn telefoon dan doet die heel raar.
Pluspunten
Snelle en duidelijk communicatie, gevraagd of een artikel op een bepaalde dag geleverd kon worden, snel geregeld met de klantenservice, en alles volgens afspraak. Top!
2 Delta
Arnhem 6825 MR