Goede prijs kwaliteit verhouding. Volgende keer bestel ik hier weer
De levering was op tijd en van goede kwaliteit. Ik heb een goede ervaring met mijn aankoop
I ordered brievenbusverpakkingen and I am very happy with the ones I received. I will order here again!
Ben zeer tevreden en zal zeker weer bestellen ,prijs zou iets scherper mogen.
Snelle levering, fijn!
Prima op tijd geleverd voor een nette prijs.
Fijn bedrijf, post.nl zorgde voor vertraging, maar extra pakket werd direct nagezonden. Goed bedrijf!
Helaas nog steeds geen bestelling ontvangen. Door de bezorging een slechte beoordeling, de klantenservice is echter behulpzaam, mijn advies verander van bezorg service.
Verpakking was een veel te grote doos 4x de grootte van het produkt die niet dicht was aan de bovenkant. Er zaten wat stoken plakband omheen. Erg slordig! Gevolg: enkele produkten beschadigd.
Snelle levering, goede prijs!
Binnen 1 dag geleverd, was echt top.
Goede prijs, goede service
ik heb mijn bestelling die ik bijna twee weken heb gemaakt niet binnen gekregen. Dankzij verzendpakkingenshop heb ik mensen die boos op mij nu zijn door de vertraging.
enveloppen besteld, snelle levering en goede service maar deze waren in een doos verpakt die voor driekwart leeg was. Niet duurzaam om zoveel verpakking meteen bij et uitpakken weg te moeten gooien
Nu word ik wel ongerust... Ik heb nog niks ontvangen en vooruit betaald. Help...
Prima prijs kwaliteit verhouding en assortiment
Goede klantenservice omdat post nl het weer even liet af weten. Goed en snel geholpen en prima producten
Met de juiste bestelling kwam n vriendelijke bezorger op tijd afleveren. Wat wil je nog meer!
Als vaste klant heb ik de afgelopen 5+ jaren altijd tot tevredenheid zaken gedaan met verzendverpakkingenshop.nl / Bunzl. Goede kwaliteit producten voor een nette prijs en snel in huis. Echter gaat het de afgelopen maanden absoluut niet goed, bestellingen zijn niet compleet of juist met extra niet bestelde producten. Na telefonisch contact werden dit soort manco's snel en goed opgelost, tegenwoordig duurt het lang voor je een creditnota krijgt, als je die al krijgt. Communicatie is erg slecht, doorverbonden worden met 3 a 4 medewerkers lijkt normaal en dan nog steeds zonder oplossing. "Mag ik je hierover terugbellen?" is de standaard conclusie, inmiddels weet ik dat ze je dan nooit weer terugbellen. Hierdoor blijven facturen openstaan en ontvang ik gelijk aanmaningen. Ze laten overigens wel verkopers bellen die je een slechte aanbieding doen voor printpapier, een product dat ik in al die jaren nog nooit bij dit bedrijf gekocht heb... Door de nieuwe kortingstructuur kreeg ik opeens minder korting, dit terwijl de eerdere korting voor onbepaalde tijd afgesproken was. Ook hebben ze opeens kosten voor het niet halen van een minimaal orderbedrag aan mijn facturen toegevoegd, dit terwijl het minimale bedrag nooit gecommuniceerd is. Ik betaal de extra 7,95 ex btw dan ook niet en wacht met smart de (niet zo vriendelijke) aanmaning weer af. Ook per chat en email krijg je nooit een duidelijke reactie op je vragen omtrent bovenstaande punten. Het lijkt wel alsof de klantjes van verzendverpakkingenshop niet serieus genomen worden door het personeel van Bunzl. Jammer dat het zo moet. Als het niet snel beter gaat worden dan zal ik een andere dozenhandelaar moeten zoeken, genoeg keuze gelukkig.
Snelle levering; goede service.
Levertijd van 1-3 werkdagen is 5 werkdagen, foto komt niet overeen met het product en blijkt dat je een deel van het product apart moet bestellen, hierdoor viel het product ongeveer 1.75 x zo duur uit. Contact gehad met klantenservice. Hier zou een terugkoppeling over komen die ik niet gekregen heb.
Vlot en snel, en goed materiaal
Goed spul, goede prijs. Alleen hinderlijk dat je voor de levering al twee e-mails krijgt om je beoordeling in te vullen.
Very food price for the service and the weight of the packaging
2 Delta
Arnhem 6825 MR