Pakketje was op tijd en compleet

Pakketje was op tijd en compleet

• Bezorging

Snel geleverd en goed product!

Had slechts een kleine order, maar werd snel geleverd. Prima verpakt (had ik ook wel verwacht) en product bevalt goed.

• Bezorging

Goed product, goed prijs en snelle levering

Bestelling is correct verwerkt. Product voldoet aan al onze wensen. En snelle geleverd!!! Alles positief!!! Aanbeveling: Overtuigend JA!!!!

Goede prijs kwaliteit

Beetje rare manier van factuur afhandeling en geen optie om nog iets achteraf op factuur te laten zetten, (factuur van moederbedrijf). Nergens geen optie om btw nummer op te geven. Voor de rest alles ok.

Kon beter

Eerste levering van verpakkingsmateriaal voor boeken was OK Voor mij was deze bestelling bedoeld om te beoordelen of de leverantie vlot en de verpakking goed zou zijn Tweede levering ontbrak een gedeelte, terwijl het totale bedrag betaald was. Bij navraag bij de verzendafdeling was er nog een 'backorder', maar daar heb ik na 5 dagen nog niks van vernomen. Ik miste ook de opmerking 'even niet leverbaar, komt zsm' bijvoorbeeld. Nu weet je niks

Nvt

goede producten , vreemde bezorging

De producten die ik had besteld zijn van goede kwaliteit/prijs verhouding. De website biedt veel verschillende maten van verzendverpakkingen, ruime keuze dus. De bezorging verliep wat vreemd: ik vond het pakket 's middags achtergelaten in de centrale hal van de flat waar ik woon. Gelukkig heb ik betrouwbare buren, maar dit vind ik wel een rare gang van zaken.

Prefect

Perfect alleen PostNL was niet erg snel...

Snel & perfecte service

Zeer klantvriendelijk & snelle service. Van harte aanbevolen, en ik zal ze zeker weer gebruiken in de toekomst.

• Bezorging

Mooi materiaal, tijdige levering, nette prijs.

op een zondagavond een 50tal brievenbus doosjes besteld, aangegeven dat ik deze graag de woensdag zou willen ontvangen. netjes de dinsdag verstuurd en dus op de woensdag aangekomen! Spullen waren netjes verpakt en goed aangekomen. om aan het minimum verzendbedrag te komen moest ik wel nog wat losse spulletjes bijbestellen. zou het minimum verzendbedrag dus graag ook zien verdwijnen. doosjes even geprobeerd, gewoon wat je ervan verwacht!

• Bezorging

Ze hadden mij per ongeluk te weinig dozen verstuurd. Ik heb mailtje gestuurd en ze hebben het meteen heel snel opgelost. Top service dus!

• Bezorging

Brievenbusdoosjes besteld na telefonisch overleg met de servicedienst. Deze werden zeer snel geleverd en bleken van prima kwaliteit. Zoals het hoort!

Erg lange levertijd

Bij bestelling gaf het product aan 1-2 dagen levertijd. Meerdere keren achteraan gemaild en gebeld. Duurt lang tot er terug gereageerd wordt. Uiteindelijk na een week eindelijk de dozen ontvangen.

Ondanks goede verpakking toch wat beschadigingen

150 dozen besteld. Werd snel en goed verpakt afgeleverd. Helaas waren toch een aantal dozen beschadigd. Werd daarna overstelpt met emails zodat ik deze verzender moest blokkeren.

Perfecte dozen, snel geleverd

De dozen voldoen volledig aan mijn verwachtingen, ze werden snel geleverd en de prijs/kwaliteit verhouding was prima.

Snelle service, maar hoge verzendkosten

De brievenbusdoosjes werden super snel bezorgd. Wel vind ik het jammer dat de verzendkosten 7,95 waren. Dat moet toch goedkoper kunnen?

Prijs/Kwaliteit goed

Mijn bestelling was verdeeld over 2 mega dozen. Doos was helemaal open aan de bovenkant en de onderkant was nog net niet niet helemaal los. Was blij dat al mijn spullen er nog wel waren. Aandachtspunt/verbeterpunt vooral als je een verpakkingsshop hebt is toch jullie visitekaartje.. jammer!!! Was eenvoudig op te lossen door stevig en/of extra tape. Producten zijn prima in verhouding tot de prijs..Daarvoor zijn de 3 sterren.

Vlotte levering

Vlotte levering. Alleen de bovenste doos was enigszins beschadigd. Verder dik in orde.

Alles ging perfect! Snelle levering en top produ.

Snelle reactie, levering op de site mag wel bijgezet worden: bestellingen voor 12 uur! Verder niets op aan te merken

snelle verwerking en levering

Producten netjes verpakt en de bezorging door Postnl ook netjes

Netjes bezorgd.

Het waren veel doosjes. Maar dat vond ik eigenlijk wel prettig. Postnl heeft het netjes bezorgd. Dus geen klachten.

Prima spullen, maar blijven je spammen met mails

Bestelling verliep prima, alleen binnen n week 6 mails met marketing reclame en andere onzin. Zeer overdreven, je kunt ook te ver gaan

Redelijke producten voor een goede prijs

Dozen en vulmateriaal besteld. Vulmateriaal was zoekt geraakt maar een dag later toch geleverd. Kwijtgeraakte zak vulmateriaal kwam weer een dag later en is mee retour gegaan.

Verzenden zelf in de slechtste verpakkingen ooit!

Prima producten voor een redelijke prijs. Echter nu 3 keer besteld en tot drie keer toe was er wel iets beschadigd doordat de verpakking waarin de producten zaten zo slecht was! Laatste bestelling was helemaal een drama. Was een megadoos (grote bestelling) die uit elkaar viel op het moment dat ik hem naar binnen tilde. De hele onderkant was los en heb alles eerst uit de doos moeten halen om het te redden (de helft die nog niet op de grond was gevallen). Dan heet je verzendverpakkingenshop en gebruik je zelf zulke slechte verpakkingen! Komt absoluut niet professioneel over.

Kiyoh Bewertungen