Pluspunten
Snel en accuraat
Pluspunten
Prijs en kwaliteit artikelen is prima
Beste, Hartelijk dank voor uw review. Wij hebben uw recente bestelling bekeken, echter zien wij geen vertraging terug in de levertijd. Zoals aangeven op onze website is deze op de juiste dag bezorgd. Wellicht zien wij iets over het hoofd? Wij zien daarom de reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Team Verzendverpakkingenshop.nl
Pluspunten
-Goede kwaliteit voor redelijke prijs -Acceptabele verpakkingseenheden voor kleine bedrijven -Snelle en crrecte levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering. Had nog even contact opgenomen hoe de order verzonden zou worden en er werd direct opgenomen.
VerbeterpuntenDe grootste set dozen (600x400x400) had 1 dunne strap. De set is zwaar en dit snijd in je vingers als je deze probeert te verplaatsen. Plaats een stevigere strap en bij voorkeur twee.
Pluspunten
Bij deze wil ik uw medewerkster Lisa Branderhorst nogmaals hartelijk danken voor de snelle en fijne hulp bij het herstel van mijn foutief bestelde bestelling. Alles snel en tot onze volle tevredenheid opgelost!
Pluspunten
Veeeeeel te grote doos!! Echt zonde van de ruimte en verspilling
Pluspunten
VerbeterpuntenOnze bestelling mag de volgende keer beter verpakt worden. Eén doos werd half open afgeleverd door PostNL. De plastic rol was te groot voor de doos eromheen.
Pluspunten
ruim assortiment
Verbeterpuntende bezorging was zeer slecht. De bezorger was niet aanwezig op de afgesproken tijd, contact leggen met de bezorger ging moeizaam en toen het pakket een maal was aangekomen was het aan de onderkant open en een verpakking had wat schade daardoor opgelopen. Wat betreft de bezorging kan er nog naar betere kwaliteit gekeken worden.
Beste Carlies, bedankt voor uw review. zojuist hebben wij telefonisch contact gehad met elkaar het voorval besproken. Wij gaan onze vervoerder hierop aanspreken. Met vriendelijke groet,Team Verzendverpakkingenshop
Pluspunten
Vandaag besteld voor 12u dezelfde dag verzonden. Heel mooi, maar heeft de klant geen boodschap aan, je mag er zelfs neerzetten nu besteld over 1 minuut verzonden. Voegt niets toe. Artikel zaterdagmiddag besteld komt woensdagmiddag aan.
Beste Leon ,Hartelijk dank voor uw review. Wij vinden het vervelend om te horen dat u niet helemaal tevreden bent onze service.Op het moment dat u bij ons bestelde stond er een melding weergeven op onze webshop, dat u in verband met black friday rekening moet houden met een extra levertijd. Wij hebben tot op heden een melding op onze webshop staan omdat onze vervoerder momenteel vertragingen heeft in verband met de drukte rondom de feestdagen. Wellicht heeft u deze niet opgemerkt.Mocht u hier nog vragen over hebben bel of mail ons dan gerust.Met vriendelijke groet,Team Verzendverpakkingenshop.nl
Pluspunten
Ik heb geen negatief oordeel over Uw bedrijf. Groetjes Duco.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Na de tweede klacht werd er keurig (snel) terug gebeld. Over de eerste kunnen we beter zwijgen....
VerbeterpuntenLogistiek op orde krijgen. Te laat afgeleverde zendingen, dubbele zendingen. Waar je vervolgens ook nog een aanmaning voor krijgt. Het rammelt nogal....
Later bezorgd dan aangegeven bij bestellen. Enkele dagen geen status zichtbaar in mijn account. Ik moest bellen om erachter te komen wat de status precies was. Alléén zending aan huis met ondertekenen bij ontvangst mogelijk. Erg onhandig voor mensen met een fulltime baan en leven ernaast. Optie om de zending bij een PostNL pick up locatie op te halen is zéér gewenst. Doos van de zending was veels te groot in vergelijking tot de inhoud en open aan de bovenkant. Nog niet eerder meegemaakt dat een doos van een bestelling open is bij aankomst.
Beste, Hartelijk dank voor uw review! Vervelend om te horen waarvoor onze excuses. Wij nemen persoonlijk contact met u op om uw klachten te bespreken. Met vriendelijke groet, Team Verzendverpakkingenshop
Pluspunten
Lisa heeft een noodvoorraadje gestuurd.
VerbeterpuntenGebeld of er een product op voorraad was, omdat ik het met spoed nodig heb. We zijn nu 10 dagen verder, en nog niets geleverd. Dit was de 1e en tevens laatste bestelling bij dit bedrijf. Hun commentaar was dat ik vergeten was mijn huisnummer in te vullen. Maar dan nog is 10 dagen wel erg lang. Als een pakket retour bij hun komt en opnieuw verzonden moet worden. Vanaf hun kant geen contact met mij opgenomen. Jammer.
Pluspunten
Snelle service, iets trager als aangegeven Maargoed, wel gebruik kunnen maken van een geweldige BlackFriday deal!!
2 Delta
Arnhem 6825 MR