Kwam er snel en goed verpakt.
Goede dozen mogen ontvangen. Niet duur en toch ook een goede snelle levering.
Alles goed
Qua prijs/kwaliteit het beste bedrijf op dit moment. Snel geleverd en als ondernemer op factuur te bestellen. Wij zijn meer als tevreden! Teskies
makkelijk bestellen, snelle levering, zeer scherpe prijzen.
Enige minpuntje, het minimum bestelbedrag van € 50,-
Goede service, scherpe prijzen en een snelle levering
Ik had verpakkingsdozen besteld en fragile etiketten en vul materiaal. Alles betaald. Ik krijg een factuur van partial zending en dat in nog moest betalen. Het is maar bijna 90 euro bestelling en nog kunnen jullie fouten maken. Factuur staat op niet op juiste bedrijfsnaam per instructies.
Duidelijke webshop . Voldoende keuze en snelle levering
Vlot geleverd. Keurig verpakt en goede materialen.
Heel fijn om uit zoveel verpakkingen te kunnen kiezen. Bovendien zijn ze overzichtelijk weergegeven. Het was voor mij eenvoudig om te bepalen welke verpakkingen ik nodig had.
Snelle service, overzichtelijke website.
De verpakking is goed en hwt was er na beatellen ook snel met afleveren.
Waardeloze communicatie. Geen mail of iets verzonden is. Onhandig.
Goedemorgen Martijn, Bedankt voor uw reactie. Wat vervelend dat u niet tevreden bent over onze communicatie. Mijn excuses daarvoor. Echter zie ik dat de bestelling bij op ons 25-1 geplaatst is, maar daarbij al gekozen is voor een leverdag van 01-2. Als ik bij uw track & trace code kijk, is hij ook op deze dag bij u geleverd. Klopt dit? Mocht ik u toch nog ergens mee van dienst kunnen zijn, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
Er zat enkele dagen tussen de bestelling en aflevering. Wij hebben n winkel geopend van 10.00 uur chauffeur stond reeds om 900 uur op de stoep. Vanwege lockdown is onze hele winkel straat gesloten en kon dus ook niet afleveren bij de buren. Ikzelf woon op 35 minuten afstand van de winkel ,Chauffeur wilde zending daardoor mee terug nemen. Gelukkig zei hij dat totale bestelling verpakkingsmateriaal helemaal ingeseald was. Nu is Zwijndrecht geen Rotterdam of Den Haag, daarom op mijn risico bestelling buiten op straat neergezet. Gelukkig toen de winkel openging n uurtje later stond alles er nog.
Netjes geholpen door klantenservice en vervolgens snel thuisbezorgd. Toppie.
Eindelijk de perfecte verpakkingen gevonden en voor een prima prijs!
Brievenbus doosjes besteld in 3 maten. Stevig karton en goed en makkelijk in elkaar te vouwen.
De bestelling was prima. Wel een paar kleine beschadigingen, maar was te overzien.
snel geleverd en prima kwaliteit
# dagen zitten wachten . Helaas pas de 3e dag afgeleverd. Zonde van mijn tijd. Verpakking voldoen wel aan de wens. Is prima.
Goedemiddag Marcel, Wat vervelend dat u lang op de zending heeft moeten wachten. Ik zie dat de order wel op tijd bij ons verzonden is maar dat de order 2 dagen later door de vervoerder aangeboden is. De reden staat hier niet bij vermeld maar ik zou dit voor u uit kunnen zoeken als u dit wenst? Graag wil ik u dan vragen ons een bericht te sturen. Dit kan naar ons mailadres: [email protected]. Met vriendelijke groet Team verzendverpakkingenshop
Ruim assortiment. Vooral de grotere MOQ's van de producten (en daardoor goede prijzen) is voor ons interessant. Levering top!
Uitstekend, uitgebreid assortiment, vriendelijke medewerkers met kennis van zaken en een snelle service!
Nog geen track en trace code ontvangen en ook is het niet mogelijk om via een wachtwoord wat ik ontvangen heb in te loggen op de webpagina. Het zou fijn zijn geweest als ik eerst de artikelen zou ontvangen alvorens ik een review achter laat.
uitstekend
2 Delta