Filter

Super levering

Snelle levering, prima product.

• Bezorging

hele correcte en snelle service, heel blij met de aangekochte producten

Zelfs mijn klanten zijn blij met mijn nieuwe (veel milieuvriendelijkere) verpakkingen.

• Bezorging

Snel geleverd. De doos was wel helemaal open toen hij aan kwam maar er was gelukkig niets uit. Misschien iets steviger verpakken. Verder prima, dozen zijn van goede kwaliteit.

Goede ervaringen

Al jaren goede ervaringen. Helaas gaat de prijsstijging erg snel, ondanks dat 5 sterren.

Op tijd geleverd, prima service

Uitstekend, voorraad goed

Snel en netjes

Levering uitstekend, snel geleverd en volledig

Prima maar niet perfect

Na bestelling geen idee van de status. Maar een mail gestuurd die dan wel keurig beantwoord wordt en bestelling volgt dan spoedig. Het lijkt erop alsof het een heel groot bedrijf is dat een 'kleine webshop' erbij is gaan doen en daar (nog) niet op ingericht zijn. Bestelde artikelen wel topkwaliteit!

Onjuiste levering

Geen goede klantenservice & onjuiste levering

top snelle levering

top site snele levering makkelijk in gebruik

Niet bereikbaar

Verkeerde bestelling geleverd. Ze zijn niet per telefoon bereikbaar en iet via de mail! Waardeloos

• Bezorging

Zeer snelle levering - Goede service - Goede communicatie - Alles op voorraad - Top!

Het was mijn eerste keer dat ik bij de Verzendverpakkingenshop.nl heb besteld. Heb deze webwinkel per toeval ontdekt en zal hier zeker blijven bestellen. Terwijl bij mijn vaste groothandel helemaal niets op voorraad was van de verpakkingen die ik nodig had, was hier alles op voorraad! Daarnaast was de communicatie met verkoopafdeling zowel telefonisch als per mail heel erg goed. Levering was ook heel vlot. Ik zal deze webwinkel zeker iedereen aanraden. Dank jullie wel en Lisa in bijzonder!

Snelle levering, goed produkt

De volgende dag al geleverd. Erg prettig!

• Bezorging

goede oplossing netjes te woord gestaan.

dozen werden door post nl mee terug genomen i.v.m beschadiging. dit werd na een telefoontje meteen opgelost door een vervangend exemplaar brievenbusdoos die de zelfde dag naar ons toe wordt gestuurd.

klasse

klasse

• Bezorging

helft van de bestelling niet op voorraad en dat werd niet aangegeven

DE helft van mijn bestelling was niet aanwezig en daar kwam ik pas achter toen ik dus de andere helft binnen kreeg. Direct gebeld waar de rest bleef en pas toen hoorde ik dat er dingen niet op voorraad waren. Toen weer een deel ontvangen, rest nog steeds niet op voorraad. Dame aan de telefoon was heel aardig, maar dat is onvoldoende reden om er nog een keer te kopen.

• Bezorging

Belachelijk slecht verpakt voor een verpakkingsleverancier

De doos om ons pakket was wel 3x te groot, volledig geschuurd en verschillende artikelen hadden geleden door de manier van verpakken.

• Bezorging

Levering week te laat. Zou teruggebeld worden, maar ben niet teruggebeld.

Levering week te laat. Zou teruggebeld worden, maar ben niet teruggebeld.

• Klantenservice
  • Prijs-kwaliteit verhouding N.v.t.

Het kan beter

Geen email met traceercode ontvangen ook niet in de spambox, wel een email waarin stond dat de status van de order ook in de account is te volgen maar dit is nergens te vinden. Een enorm grote doos ontvangen met weinig inhoud en geen opvul materiaal. Klantenservice was goed bereikbaar en werd vriendelijk geholpen. Prijs is goed, product is goed en voor herhaling vatbaar

Netjes het probleem opgelost

Verkeerde levering bezorgd maar direct netjes opgelost! Vriendelijke dame aan de lijn gehad .

Prima club!

Ze waren in eerste instantie lastig / niet telefonisch bereikbaar, maar later werd ik vriendelijk geholpen door iemand van de binnendienst. Goeie prijzen en snelle levering. Prima!

• Bezorging

Makkelijk bestellen en goede levering

Website is prima te gebruiken, duidelijk en snel te bestellen. Aflevering is ook keurig in grote overdozen. Alleen jammer dat ik 30 minuten later belde of er nog een order bijgevoegd kon worden en dit niet meer kon. Nu moest ik twee maal verzendkosten betalen voor één bestelling.

• Bezorging

Top! pakket was snel binnen. Goede prijs/kwaliteit!

pakket was snel binnen. Goede prijs/kwaliteit!

• Bezorging

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering alleen jammer dat ik niet een track en trace code kreeg. Maar dat kan ook een storing in het systeem zijn geweest. Want ze hebben wel netjes mijn mail beantwoord en daarbij het track en trace nummer nog gegeven. Ik ga hier zeker weer mijn verzenddozen bestellen als mijn order op is.

goede en snelle levering

goede en snelle levering.

• Bezorging

Prima duidelijke site en snellecorrecte levreing.

Kiyoh Recensioner