Filter

inclusief verzendkosten 5 E per nogal slappe doos.

Maar we doen het er mee en het werkt voor thuisgebruik.

Prima webwinkel voor kleine orders

Als je snel wat nodig hebt dan is dit een prima bedrijf. Bestelling is snel geleverd. Voor onze grote inkopen bestellen wij bij andere bedrijven omdat de prijzen aan de hoge kant zijn.

Ik vond t prima alleen de producten zijn heel duur vergeleken met wat je krijgt.

super goed

alles net in een doos en binnen 1 dag in huis ben super tevreden ik zou zeker weer bestellen keep it up guys

goed bedrijf alleen verzenden moet anders

Goede site en ruime keuze. Alleen staat er voor 12 uur besteld dezelfde dag verzonden. Dan is het toch raar dat het 3 dagen duurt voor de bestelling er is. Lees nu ook bij andere beoordelingen dat dit een structureel probleem is. Dat is toch jammer. Maar buiten het verzenden om een goed bedrijf

Niets ontvangen

Moet een beoordeling geven terwijl ik nog niets heb ontvangen. Slecht systeem en natuurlijk veel te lange levertijd (nu 1 week geleden)

Slechtste webwinkel ooit

Na een spoedbestelling gemaakt te hebben op woensdag voor artikelen die we in het weekend nodig hadden zouden de artikelen op donderdag bezorgd worden dit was helaas niet gelukt extra met firma gebeld en werd gerust gesteld dat het voor het weekend er zou zijn uiteindelijk is dit niet gelukt en hebben we een andere oplossing moeten verzinnen de niet ontvangen producten zouden vergoed worden echter nu 3 weken later is dit nog steeds niet gebeurd en wordt er vanuit het bedrijf slechts verteld dat de factuur deze betalingsronde is vergeten. Nooit zo slechte ervaring gehad met n bestelling via internet

snel geleverd tegen goede prijs.

Snel, helemaal naar wens

Eenvoudig, snel en goed

Eenvoudig bestellen uit een ruim, goed geprijsd, assortiment en snel geleverd.

makkelijk en snel

makkelijk en snel

Makkelijk, snel én goed

Makkelijk om te bestellen, snel geleverd en een goede kwaliteit / prijs verhouding.

Makkelijk, snel én goed

Prima producten, maar verpakking kan beter

Ruim assortiment. Prima prijs-kwaliteit. Alleen al meerdere malen een achterlijk grote doos ontvangen in verhouding tot de inhoud. Van een verzend- en verpakkingenshop verwacht je anders.

Mooie stevige brievenbusdozen!

Bestel altijd hier mijn doosjes, die ik voor het verzenden van mijn sieraden gebruik. 1 Ster minder omdat ze altijd verpakken in een doos die veeeeel te groot is ong. 80 x 80 cm....[ligt er zo'n klein pakje onderin]

Snel en Goed geholpen

Makkelijk om via de web site te bestellen. Snel geleverd en een goede kwaliteit / prijs verhouding

donderdagmiddag besteld - dinsdag bezorgd .... product prima

Prima product, verzendingsduur dramatisch. Ik weet niet of dat laatste aan te rekenen is .....

Goed geregeld, snelle service.

Duidelijke website en snelle levering

Op de website is duidelijk alle informatie te vinden die je wilt hebben en na de uiteindelijke bestelling is deze snel binnen! Gewoon goed dus.

Snel geleverd, leuke aanbiedingen. Top!

prima service

en prima product

Prima service. Bezorging op afgesproken dag.

Online bestelling gedaan en duidelijke e-mails ontvangen over het proces. Bezorging op de juiste dag.

snelle levering, prima prijzen

mooie, goede en betaalbare enveloppen en doosjes.

Goede service. snel e-mail contact

Was een kleine order. Lang gezocht naar A4 en A5 brievenbus doosjes met FEESTELIJKE STRIK met als doel om naar klanten Promotie dozen stroopwafeltjes toe te sturen. Hier gevonden !! Ben je nieuwe klant en bestel je boven de 125 euro dan kan je 10% korting krijgen. Effe zoeken op de site. Ook nog GRATIS VERZENDKOSTEN bijorders boven de 100 euro. Dikke pluim voor dit bedrijf Groet, Willem STROOPWAFELGIFTBOX

Niets op aan te merken

Keurig