Pluspunten
Snelle leveringl
Pluspunten
Snelle levering. Groot assortiment. Goede prijzen.
VerbeterpuntenSommige artikelen zoals o.a. verzendzakken zouden in een kleinere hoeveelheid beschikbaar mogen zijn.
Pluspunten
Correct en snel geleverd
De levertijden kloppen niet, Bij het product stond 1-3 werkdagen, dat zijn er nu al 7. Ook heel vreemd dat ik al voordat ik het product heb ontvangen een mail krijg om een beoordeling te schrijven.
Beste, Hartelijk dank voor uw review. Zojuist hebben wij telefonisch contact gehad omtrent uw review. In ons systeem stond de leverdatum van het artikel niet goed, dit hebben we direct aangepast. Met vriendelijke groet,Team Verzendverpakkingenshop.nl
Pluspunten
Voordelig, snelle levering en prima kwaliteit.
Pluspunten
Helemaal goed! Geen enkele negatieve ervaring!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Ik kreeg snel wat ik besteld heb voor een billijke prijs
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Snel geleverd en goede kwaliteit,nette levering
Pluspunten
Efficiënt en zeer goede prijs-kwaliteit verhouding.
Pluspunten
Zeer snelle levering ,perfect verpakt Aanrader
Pluspunten
VerbeterpuntenOm een account te maken is het een hele onderneming dat jullie mijn wachtwoord accepteren, duurt te lang!!
Pluspunten
Mooie producten en verkrijgbaar in kleinere hoeveelheden
Verbeterpunten- mijn bestelde producten (50 A4 brievenbusdoosjes' en een rol sluitzegels' werd geleverd in écht een VEEL te grote doos. Vreemd, omdat verpakkkingsdozen jullie tak van sport is! Onnodig veel karton, slecht voor milieu, terwijl jullie zelf bezig zijn met het introduceren van 'verpakkingen op maat'... - tijdens de Webwinkel Vakdagen heb ik gesproken met een van jullie medewerkers. Een prettig gesprek waarbij ik gemeld heb interesse te hebben in de (inmiddels gekochte) brievenbusdoosjes'. Mijn bezoekerskaart met mijn gegevens werd gescand en gezegd dat ik, bij online registratie een kortingspercentage van 20% zou krijgen. Ik heb niets meer daarop gehoord waardoor ik de doosjes alsnog besteld heb, langer wachten op contact van jullie was voor mij geen optie. Al met al jammer dat het zo gelopen is. De producten zijn prima, verder geen negatieve ervaringen, maar bovenstaande punten verdienen wel jullie aandacht!
Pluspunten
Snel
VerbeterpuntenGoed bedrijf, is de pas de eerste bestelling maar goede ervaring
Pluspunten
Na het opvragen van samples kreeg ik deze vlot toegestuurd. Daarna direct een bestelling geplaatst, die snel geleverd werd.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Super snelle levering .. Top
Pluspunten
Goedkope dozen, betaling achteraf, gratis verzenden boven 100 euro.
VerbeterpuntenDe prijzen van sommige producten kunnen lager. Dit bestel ik nu ergens anders. Bijvoorbeeld paklijst enveloppen, tape, zakjes.
Pluspunten
prima product tegen redelijke prijs
Verbeterpuntenkan er (nog) geen bedenken. is de eerste keer dat ik wat bestel moet dus ook nog zaken ondervinden. toe op dit moment goed
2 Delta
Arnhem 6825 MR