Een pakket besteld van ongeveer 10 euro. Met verzendkosten erbij 22 euro kwijt. Word je niet echt blij van.
Pluspunten
Duidelijke informatie, snelle levering en goede kwaliteit
Pluspunten
kwaliteit product prima snelheid proberen te leveren prima
Verbeterpuntenlevering is niet goed geregeld, grootste irritatie als ondernemer. Je bestelt en je wil daar niet meer mee bezig hoeven zijn. Eerst verkeerde adres. Daar opgehaald. Dan goeie adres, maar was ik er niet en nu heb ik die bestelling nog steeds niet. Postbode moest een handtekening van mij. Dat is echt niet handig. Voor mij een reden om niet meer te bestellen
Beste, Hartelijk dank voor uw review! Wij vinden het vervelend om te horen dat uw bestelling niet naar behoren is geleverd waarvoor onze oprechte excuses. Wij nemen persoonlijk contact met u op om uw klacht te bespreken. Met vriendelijke groet, Team Verzendverpakkingenshop
Pluspunten
snel, duidelijk, goed!
Pluspunten
Snelle communicatie en levering volgens belofte. 1 doos was niet geleverd en werd zonder problemen snel nageleverd, top!
Verbeterpunten..
Pluspunten
gratis levering, mooi!!!
Verbeterpuntende pakketdienst was weer veel later dan de aangegeven tijd(tot 16.15). Helaas was ons bedrijf toen al gesloten (na 16.30). personeelslid heeft nog 1/2 uur extra staan te wachten maar allemaal voor niets. De volgende dag kwam het pakket toch aan, chauffeur gaf aan dat ze veel van dit soort klachten krijg: advies, andere vervoerder kiezen. iemand na een lange werkdag nog een 1/2 uur laten wachten voor niets is natuurlijk gewoon: *^#@**!!! Geef dan de juiste tijd aan?
Beste, Hartelijk dank voor uw review. Vervelend om te horen dat de bestelling niet naar behoren is geleverd, waarvoor onze oprechte excuses. Wij gaan contact opnemen met onze vervoerder om dit te bespreken, dit is uiteraard niet onze bedoeling. Wij hopen dat de bestelling verder naar wens is, mocht dit niet zo zijn dan horen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Team Verzendverpakkingenshop.nl
Pluspunten
Het assortiment is groot en de website is duidelijk, maar toch had ik behoefte aan advisering over de juiste verpakking voor de verzending van onze producten. Ik ben in Arnhem uitstekend, door Lisa, geholpen.
Pluspunten
Snelle levering en de levering kwam goed ingepakt aan
Verbeterpunten2 artikelen die wel met ideal al betaald waren zaten er niet bij en hier is niet over gecommuniseerd . Na bellen , zei de medewerker (alsof het heel normaal was) dat deze artkelen pas over 3 weken geleverd worden. Ik had hier graag even een mailtje over ontvangen.
Pluspunten
Overzichtelijke website en scherpe prijzen
VerbeterpuntenZou fijn zijn als er sneller geleverd kon worden. En.... Wat ik heel irritant vind is dat je automatisch een account krijgt bij het bestellen. Voor mijn tweede bestelling hier moest ik inloggen op een account waar van ik blijkbaar enkele maanden geleden een wachtwoord heb gekregen. (Kon niet anders) dus eerst wachtwoord resetten etc.... Onnodig veel gedoe voor een check-out.
Pluspunten
Supersnel en goede kwaliteit en prijs! Aanrader!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
De prijs is zeer aantrekkelijk. De dozen zijn niet dik maar wel stevig. Zeker de prijs waardig.
VerbeterpuntenVoor 12 uur besteld zelfde dag nog mee met de vervoerder. Ik had mijn pakket om 11 uur besteld en werd de volgende dag pas verzonden.
Pluspunten
Mooie en doosjes voor de prijs dus goede prijs kwaliteit verhouding!
VerbeterpuntenVond de porto prijs erg duur en overdreven grote doos met lege doosjes erin om op te vullen. Pakket had kleiner gekund waardoor portokosten ook lager kunnen. Nu was de porto kosten bijna net zo duur als de brievenbus doosjes die ik besteld had. Ik hoop dat wanneer ik ze nog een keer ga bestellen die porto kosten lager kunnen ???
Pluspunten
Verbeterpuntenadres invoeren springt steeds terug, wellicht een bug in de site?
De betaling via iDEAL lukte de eerste keer niet. Je moet vervolgens de bestelling nogmaals aanmaken om de bestelling alsnog te plaatsen. Vond ik een verbeterpunt.
2 Delta
Arnhem 6825 MR