Pluspunten
Eerlijk in communicatie, en als er wat fout gaat dan lost men dit zeer snel op.
VerbeterpuntenNiets, overal kan wel eens wat fout gaan en uiteindelijk is het wat je hier mee doet. Oplossen doet dit bedrijf perfect!
Pluspunten
Redelijke prijzen en levering.
VerbeterpuntenWe hebben speciaal een groot pakket tape besteld incl tape roller. Deze werkt niet naar tevredenheid. Hier hebben we over gemaild, maar er wordt geen oplossing geboden. We moeten het er maar mee doen! Waardeloze service
Pluspunten
Snelle levering van een goed product.
Pluspunten
Dit was eerste bestelling. Kwaliteit kan pas beoordeeld worden bij gebruikt van producten. Of prijs redelijk is ten opzichte van anderen weet ik niet. Idem voor nazorg. communicatie, betrouwbaarheid en snelheid van leveren is prima.
Pluspunten
Goed verpakt in grote doos. Prijs is top.
Pluspunten
heel nette prijs- kwaliteitsverhouding. Levering keurig conform afspraak.
Pluspunten
Zeer fijne dozen en brievenbusdozen ontvangen. Levering was zoals op de website aangegeven (een dag sneller zelfs), communicatie over de levering was top. Ik zal hier zeker vaker doosjes bestellen
Pluspunten
Perfecte service!
Pluspunten
Goede communicatie en klamtvriendelijkheid. De Latex onderzoekshandschoenen blauw gepoederd maat small zaten eerst niet in het assortiment, maar zijn op onze vraag toegevoegd. En wij hebben toen gelijk 5 dozen besteld en ontvangen. We hadden stad en land afgezocht online, maar nergens te vinden. Alleen jullie konden dit leveren. Nogmaals hartelijk dank daarvoor. Met vriendelijke groet, Fam. Puts uit Stadskanaal
Pluspunten
Goede en snelle service en levering!
Pluspunten
Mijn pakketje kwam in het weekend. Gelukkig!! Eerder dan verwacht
VerbeterpuntenDe verzend kosten waren even slikken de Factuur werd dagen later na ontvangst gemaild
Pluspunten
Uitgebreid assortiment, duidelijke communicatie en snelle levering.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Erg prettig, snel geleverd en goede kwaliteit
VerbeterpuntenDoos waarin het werd bezorgt mag wat sterker
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit.
Pluspunten
Duidelijke website en scherpe prijzen.
VerbeterpuntenGeen mail ontvangen dat mijn verzending onderweg weg, ook was dat niet zichtbaar bij openstaande orders.
Pluspunten
Heldere website, heldere communicatie, heldere afhandeling
VerbeterpuntenEerst samenvoegen van de bestelling uit de twee magazijn locaties. Doordat het bestelde product uit twee verschillende magazijnlocaties afkomstig waren was er verschil in levertijd van 1 dag. Hierdoor kon helaas niet worden voldaan aan vandaag besteld morgen in huis. Via persoonlijk contact werd dit uitgelegd, heel netjes. Hierdoor kon ik de vertraging accepteren.
Pluspunten
VerbeterpuntenLiever gratis verzenden boven de 50 euro ipv 100 euro. Een kortingsbon?
Pluspunten
Gewoon een topper!
Pluspunten
mooie assortiment en prima prijzen
VerbeterpuntenNee, prima bedrijf
2 Delta