Filter

tevreden

de site is goed niet echt iets om op aan temerken ik heb allen een keer moeten bellen vanwegen post nl die mijn paketje niet kwam brengen ik heb vervolgens geveld met de klantesirves van verzendverpakkingenshop.nl naar 1a2 uur stond mijn besteling voor de deur. super goed geregeld

• Bezorging

snelle levering in de drukke dagen voor pasen

De bestelde 520 brievenbus doosjes was makkelijk te bestellen en kwam ook na 1 dag

• Bezorging

Aanrader voor kwaliteit en prijs

Snelle levering en kwaliteit dozen

super

webshop misschien wat onduidelijk wanneer je iets bedrukt wilt hebben, maar vervolgens snel en vakkundig geholpen. Onzorgvuldig bij adressering: huisnummer ontbrak

• Bezorging

Supersnel geleverd! Goede service!

Ik had verpakkingen nodig die niet standaard was dus kon ik het zelf niet vinden. Na contact met de klantenservice werd ik goed geholpen. Ik heb besteld en binnen 2 dagen had ik alles in huis. Super geregeld!

• Bezorging

Duidelijke website, snelle levering en goede informatie over levermoment.

Automatisering niet op orde

Bij de betaling via iDeal (verplicht) werd een fout veroorzaakt , hoogst waarschijnlijk door de software van de shop, aangezien ik dit bij andere leveranciers niet heb. Bij de status van de bestelling kwam te staan : "in behandeling". Omdat je niet wil dat je bestelling 2x wordt uitgevoerd wacht je dus de dingen die komen gaan af. Niets kwam er dus. En toen ik daar over ging chatten (telefoon wordt niet opgenomen!!) werd ik daar zo lang mee aan het lijntje gehouden door medewerker Sietske, dat er weer een verzenddag verstreek en zij niet aan enigerlei oplossing wenste mee te werken cq denken. Uiteindelijk was er Tom, die het wel begrijpt en kwam het alsnog goed, hoewel ook die communicatie nog wel enigszins voor verbetering vatbaar was. Het is dat ze een leuk assortiment hebben tegen een schappelijke prijs.....

• Bezorging

Prima en snel bezorgd, verpakkingsdoos wel erg gesneuveld.

Besteld en 2 dagen erna bezorgd. Goed verpakt, alleen verpakking was door bezorgdienst erg gesneuveld, producten waren wel intact. De doos waarin de producten zaten voelde ook wel zacht aan ipv harde stevige doos, die tip zou ik nog willen terug geven aan jullie. Ik bestel bij jullie erg stevige dozen, prima product, alleen verzenden jullie zelf in een krakkemikkige zachte doos.

Geleverd zoals beloofd

altijd optijd

Wordt snel geleverd. En is altijd in orde

TOP!

TOP!

• Bezorging

Keurig geleverd en op tijd

Keurig en op tijd geleverd

• Klantenservice N.v.t.
  • Prijs-kwaliteit verhouding N.v.t.
  • Bezorging

Snelle service en handige selctietools

Ik had nog wat vragen en werd goed en snel geholpen. Verder is het enorm fijn, dat je maten kan aangeven voor je verpakkingen. Zo krijg je inderdaad alleen te zien wat echt passend is. Dat hielp mij om betere keuzes te maken.

• Bezorging

Goed assortiment bezorging minder goed

Het assortiment, bestellen en betalen gaan allemaal prima via de website. De bezorging was minder. Beschadigingen en kapotte stukken werden los afgeleverd.

Zeer tevreden!

Prima service...

Goed hoor

Snel bezorgd en goed verpakt !

prima service, snelle levering

Makkelijk zoeken op de site doordat je heel precies de maten kunt opgeven die je nodig hebt.

Slecht

altijd te laat met leveren. Volgend dag leveren, komen ze nooit na. Zeker geen aanrader

Snel en goed

Snel en goed geregeld

prima verzorgt

x

• Bezorging

Super snelle levering, transporteur belde even om te vragen naar de beste losmogelijkheid.

Mimimale bestelbedrag is relatief hoog.

WTF

Hoe kan je nu om een beoordeling vragen als ik nog niet eens mijn bestelling binnen heb, heb gisteravond de order pas de deur uit gedaan!?!?

• Bezorging N.v.t.

Geheel volgens afspraak

In 1 woord...TOP!!

Enorme service, bijzonder klantvriendelijk!

Netjes verpakt

Ik vind het alleen jammer dat de chauffeur niet even op het raam gekeken heeft, daar stond heel groot op het af te leveren aan de overkant omdat ik er even niet was. Maar nu hebben we het dinsdag in goede orde ontvangen.

Kiyoh Recensioner