de site is goed niet echt iets om op aan temerken ik heb allen een keer moeten bellen vanwegen post nl die mijn paketje niet kwam brengen ik heb vervolgens geveld met de klantesirves van verzendverpakkingenshop.nl naar 1a2 uur stond mijn besteling voor de deur. super goed geregeld
De bestelde 520 brievenbus doosjes was makkelijk te bestellen en kwam ook na 1 dag
Snelle levering en kwaliteit dozen
webshop misschien wat onduidelijk wanneer je iets bedrukt wilt hebben, maar vervolgens snel en vakkundig geholpen. Onzorgvuldig bij adressering: huisnummer ontbrak
Ik had verpakkingen nodig die niet standaard was dus kon ik het zelf niet vinden. Na contact met de klantenservice werd ik goed geholpen. Ik heb besteld en binnen 2 dagen had ik alles in huis. Super geregeld!
Duidelijke website, snelle levering en goede informatie over levermoment.
Bij de betaling via iDeal (verplicht) werd een fout veroorzaakt , hoogst waarschijnlijk door de software van de shop, aangezien ik dit bij andere leveranciers niet heb. Bij de status van de bestelling kwam te staan : "in behandeling". Omdat je niet wil dat je bestelling 2x wordt uitgevoerd wacht je dus de dingen die komen gaan af. Niets kwam er dus. En toen ik daar over ging chatten (telefoon wordt niet opgenomen!!) werd ik daar zo lang mee aan het lijntje gehouden door medewerker Sietske, dat er weer een verzenddag verstreek en zij niet aan enigerlei oplossing wenste mee te werken cq denken. Uiteindelijk was er Tom, die het wel begrijpt en kwam het alsnog goed, hoewel ook die communicatie nog wel enigszins voor verbetering vatbaar was. Het is dat ze een leuk assortiment hebben tegen een schappelijke prijs.....
Besteld en 2 dagen erna bezorgd. Goed verpakt, alleen verpakking was door bezorgdienst erg gesneuveld, producten waren wel intact. De doos waarin de producten zaten voelde ook wel zacht aan ipv harde stevige doos, die tip zou ik nog willen terug geven aan jullie. Ik bestel bij jullie erg stevige dozen, prima product, alleen verzenden jullie zelf in een krakkemikkige zachte doos.
Hallo Michael, Bedankt voor uw beoordeling en voor uw feedback. Dit soort informatie is waardevol voor ons en wij zullen dit dan ook zeker doorgeven aan de juiste afdeling zodat wij ons hierin kunnen verbeteren. Ik wens u een fijne dag!
Geleverd zoals beloofd
Wordt snel geleverd. En is altijd in orde
TOP!
Keurig en op tijd geleverd
Ik had nog wat vragen en werd goed en snel geholpen. Verder is het enorm fijn, dat je maten kan aangeven voor je verpakkingen. Zo krijg je inderdaad alleen te zien wat echt passend is. Dat hielp mij om betere keuzes te maken.
Het assortiment, bestellen en betalen gaan allemaal prima via de website. De bezorging was minder. Beschadigingen en kapotte stukken werden los afgeleverd.
Goedemorgen Linda, Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend om te vernemen dat de levering van uw order niet naar wens gegaan is. Heeft u wellicht foto's gemaakt van hoe de zending bij u afgeleverd is (en van de beschadigde producten)? Zo ja, zou u deze ons willen per mail willen toezenden samen met uw ordernummer? Dan kunnen wij u een passende oplossing hiervoor bieden. Uw producten zouden namelijk uiteraard niet beschadigd bij u binnen moeten komen. Alvast bedankt voor uw medewerking.
Prima service...
Snel bezorgd en goed verpakt !
Makkelijk zoeken op de site doordat je heel precies de maten kunt opgeven die je nodig hebt.
altijd te laat met leveren. Volgend dag leveren, komen ze nooit na. Zeker geen aanrader
Goedemorgen Sohaib, Bedankt voor uw reactie. Mijn excuses dat u niet tevreden bent over onze levertijden. Wij doen ons best om alle orders zo snel als mogelijk te verzenden. Het komt helaas weleens voor dat door verschillende redenen dit niet altijd lukt. Ik zie dat uw order de laatste keer door een systeemfout één dag vertraging opgelopen heeft en zie ik dat wij de order daarvoor gedeeltelijk optijd verzonden hebben maar helaas niet voldoende voorraad hadden om uw gehele order direct te versturen. We hebben bij binnenkomst de rest z.s.m. verzonden. Wij hopen u nogmaals te mogen verwelkomen om uw verwachtingen hopelijk alsnog wel waar te kunnen maken.
Snel en goed geregeld
x
Mimimale bestelbedrag is relatief hoog.
Hoe kan je nu om een beoordeling vragen als ik nog niet eens mijn bestelling binnen heb, heb gisteravond de order pas de deur uit gedaan!?!?
Goedemorgen, bedankt voor uw reactie. Het is inderdaad niet de bedoeling dat u deze al voor de levering van uw order ontvangt. Ik heb dit direct laten aanpassen voor in het vervolg. Nog een fijne dag en veel plezier met uw bestelling gewenst.
Geheel volgens afspraak
Enorme service, bijzonder klantvriendelijk!
Ik vind het alleen jammer dat de chauffeur niet even op het raam gekeken heeft, daar stond heel groot op het af te leveren aan de overkant omdat ik er even niet was. Maar nu hebben we het dinsdag in goede orde ontvangen.
2 Delta
Arnhem 6825 MR