Heerlijke onesies

Ik heb een Camo-onesie voor mijn vriendin gekocht en een Comfy voor mijzelf, we zijn er erg happy mee, lekker warm en comfortabel, ik had nog contact gezocht met onesiekopen.nl over welke maat geschikt zou zijn en kreeg hier op snel, vriendelijk en duidelijk antwoord wat ook klopte met de maten die we nu hebben, ik zal zeker weer bestellen hier, al zal dat nog wel even duren, want de kwaliteit van degene die we nu hebben is prima en zal nog een tijd gedragen worden.

Doen wat ze beloven.

Product was precies zoals omschreven. Ook snelle levering voelt goed.

Mooi pakje, wel iets aan de grote kant

Gekocht voor onze zoon van 1,5, kleinste maat. Is nog wat groot maar lekker op de groei. Kwaliteit goed, heerlijk zacht en fluffy.

Mooi pakje, wel iets aan de grote kant

Goede kwaliteit snelle levering

De prijs kwaliteit verhouding is prima, en is inderdaad de volgende dag geleverd.

Goede kwaliteit snelle levering

Goede en snelle service

Alleen vind ik de kosten van retourneren erg hoog!

Top mooie kwaliteit en snelle levering

Zie de titel :-)

Aanbod prijs snelheid allemaal goed

Zie de titel :-)

Ik pas er lekker in

In deze tijd van rijmen en gedichten pas ik in mijn onsies en zal de kou verlichten ;)