Op zondag besteld, en op zondag zelfs verzonden! Op maandag geleverd. Lekkere dikke onesie voor mijn kleinzoon voor 5-12

Mooie onesie

Snelle levering , mooie onesie. Zeer tevreden.

Mooie kwaliteit en zeer snelle service

Mooie kwaliteit en zeer snelle levering

Prima bedrijf

De site is duidelijk en het bestellen is makkelijk. De onesie werd meteen de volgende dag al geleverd en is van prima kwaliteit.

Snelle levering, goede service en goede kwaliteit

Ik kocht een zwarte Sofakiller onesie, heb nog even getwijfeld of ik wel zoveel geld voor een onesie overhad, maar als je iets doet dan moet je het goed doen. De kwaliteit van de dikke stof en goede rits was zo goed dat ik een week later nog een onesie wilde kopen. Een plus size zodat hij een loose fit zou hebben. Hij was alleen niet op voorraad dus nam ik contact op. Daar hadden ze scherp gekeken naar de maat van mijn vorige bestelling en gaven ze het advies dat de plus size hoogstwaarschijnlijk weer TE groot zou zijn. Ze leverden verder goede service door speciaal een andere kleur voor mij te bestellen, fijne, snelle communicatie.

geweldig!!!!

Ik heb de Onesie gekocht voor m'n vriend. Hij woont er nu in, maat perfect, heerlijk warm en goede kwaliteit. Bezorging en service liep vlekkeloos... Zeer tevreden, top Onesie, en top bedrijf. Dikke aanrader

Besteld en vlug geleverd. Product zoals verwacht.

Vlugge levering en product voldeed volledig aan de verwachtingen.

Snelle levering en de onesi is net zoals ie wordt beschreven!

Zalige warme avonden,allemaal samen met onze onesies.

Makkelijk, snelle levering , goede kwaliteit.

Makkelijk, snelle levering, goede kwaliteit.

Leuke onesies

Mijn vriend en ik kochten allebei een onesie voor een jungle thema feestje. De beide onesies paste perfect en zijn van goede kwaliteit. Zeker een aanrader!

Snelle levering en prima product.

We hebben 1 voor mannen en 1 voor vrouwen besteld. Wat zijn ze fantastisch allebei. Voor mijn zoon heb ik een XL besteld doordat hij 1m88 is, deze past perfect. Voor mezelf bestelde ik een L, ik ben 1m66 maar verdraag het niet dat hij zou spannen en zit er graag makkelijk mee dus hij zit lekker ruim. Ze zijn ontzettend zacht en heel aangenaam om te dragen. De levering was heel snel...zeker het geld waard!

Snelle verzending

Mooi

Snel geleverd, goede kwaliteit

Duidelijke site vele keuzes , mooie prijs verhouding, en snel geleverd

Alles was prima

Snelle levering en zag eruit zoals omschreven.

Mooie onesie!

Ik vond de onesie nog mooier dan op de site! Mooie kwaliteit!

De obediëntie werden de volgende dag geleverd. Top

Mooie kwaliteit onesie - snel geleverd

Voor mijn dochters een unicorn-onesie besteld. Ze vinden het prachtig! Ik ben tevreden over de kwaliteit en hoe de onesie valt. De maatduiding in cm's is handig!

Super service!

Onze onesie had een fabrieksfoutje, er was super snel gereageerd en een passende oplossing voor gevonden! Echt heel tevreden. Zo zie je de service niet veel meer.

De levering was snel en op de aangegeven tijd. Het is een leuke onesie en mijn kleindochter was er superblij mee. Ze trok hem meteen aan.

Blij met mijn onesie

Fijn pak, kleur als op de foto, snelle levering.

Dik in orde.

Makkelijke website en een snelle levering. Kwaliteit van de producten lijk ook goed.

Een mooie, zachte en vooral warme onesie en bovendien heel snel geleverd. Enig minpuntje (vandaar net geen 10) is dat de maten van de verschillende onesies toch niet helemaal hetzelfde zijn. Ik had een Medium gepast van een eerdere aankoop voor mijn dochter (die er enorm tevreden mee is en hele dagen er in rondloopt) en bijgevolg ook een Medium besteld, maar ik had misschien beter toch een Large besteld, hij zit nogal krap aan het bovenlijf (in de lengte).

Zeer mooie kwaliteit en snel geleverd. Maat zoals aangegeven! Zeer tevreden

Snelle bezorging.