Snelle levering, warme onesie

Snelle en vlotte levering Zachte warme onesie, ideaal om mee in de zetel te belanden.

Heerlijk onesie

Met deze gasprijzen maar eens op zoek gegaan naar een onesie en hier gevonden goed in maat heerlijk zacht laat de winter maar komen.

Snelle levering & goede kwaliteit artikel

Snelle levering en goede kwaliteit

Wat een verschil met die “dropshippers”. ‘EEN dag na de bestelling alles in huis. Precies zoals op de foto, keurig verpakt en prima kwaliteit. Topwinkel!

Snelle levertijd

Wat een mooie kwaliteit is de koala-onesie die ik voor mijn zoon heb aangeschaft. Heerlijk zacht! Hij draagt hem met veel plezier. Laat de winter maar komen!

Super snelle levering, onesie is top!

leuk product en snelle levering

Omdat ik in de winter niet teveel kan stoken, heb ik een, zwarte, teddy-achtige onesie gekocht die me lekker warm lijkt in de koude dagen. Een maatje groter gekocht, ik heb maat 38 maar heb n L besteld, omdat ik het lekker ruim om heen wil hebben. Ik heb deze onesie besteld en het is ook heel snel bezorgd. Het zit precies zoals ik dacht en kan niet wachten op de koude dagen dat ik m aan kan doen!

Snel geleverd, goede maat

Het was snel geleverd, ziet er mooi en warm uit. Klaar voor de winter!

heel fijn, op tijd en goede kwaliteit

kleindochter was in de wolken met haar superzachte roze poesen onesie. bedankt

Mooie onesie.correcte levering!

We zijn heel tevreden over onze aankoop. Bedankt !

Geweldig!

Ik ben 1.91 lang met een iets langer bovenlichaam en mouwlengte 71-75 cm lang. De Comfy Onesie XXL past perfect.

Snelle levering. Aleen zou ik altijd een maat groter bestellen. Nu moest ik 2x bestellen en 2x verzendkosten en 1x retourkosten betalen omdat je niet kan ruilen. Dan wordt het best wel prijzig.

Katten onesie precies als op website

Onesie is van goede kwaliteit en precies zoals afgebeeld op de website. Had een maat groter besteld dan mijn eigen maat en dat kwam goed uit want onesie valt vrij klein. Prima service.

Ongelofelijk snel

De Onesie werd sneller dan snel geleverd dus mijn zoon was extra blij.

Snelle en correcte levering

Superblij met mijn lekkere warme onesie. Goeie kwaliteit.

Betrouwbare site

Op mijn mails over de vertraging van het pakketje werd snel en prettig gereageerd, en uiteindelijk kwam het toch nog op tijd. Het verzendbedrag werd netjes teruggestort omdat het langer had geduurd dan verwacht. De onesie was mooi, de maat kon je goed uitkiezen.

Schitterend

Leuke mooie onesie, zeer goede kwaliteit en super snelle levering, na twee dagen werd alles geleverd. Een absolute aanrader Laat de koude winteravonden nu maar komen!

Goeie kwaliteit. Ziet er leuk uit en heerlijke zachte onesie

Snelle levering. Mooi product

fantastisch hele snelle levering uitstekende service

een aanrader!!

Supersnelle service!

Het was binnen 1 dag in huis en de maatvoering klopte perfect. Helemaal top!

Goed en snel

Keurig netjes geleverd....optijd....netjes verpakt....gewoon super

Snelle levering, spullen netjes verpakt.

Mooie onesie, goede communicatie

Heel tevreden over de kwaliteit van de onesie, lekker zacht en mooi. Snelle levering! Goede communicatie van dit bedrijf. Ik ben heel erg fan!

Net als bij een vorige bestelling een duidelijke en klantvriendelijke benadering!

Naar aanleiding van mijn persoonlijke ervaring met jullie bedrijf heb ik al vaker “mond-op-mond reclame voor jullie bedrijf gemaakt!

Ontvang spam na bestelling

Heb 1x besteld, nergens toestemming gegeven voor nieuwsbrief of mailtjes en alsnog krijg ik nu spam. Heel irritant.