Snelle en correcte levering

Koels onesie. Mooi product, zit lekker alleen jammer dat er geen zakken in zitten.

Perfect passend

Perfect passend. Fijne stof en snelle levering

De belofte waargemaakt. De ene dag besteld, de andere dag in huis.

mooie onesie

Wat prijzig maar wel mooie leuke koala-onesie hij pluist wel wat, hopelijk beter na een wasbeurt.

Snelle levering, goede kwaliteit

Onesie van joggingstof (ipv fleece) is fijn om zo te dragen. Het lijkt groot bij uitpakken maar eenmaal aan past ie perfect en komt overeen qua lengte-maat. Snel geleverd ook, kortom aanrader!

Mooi en lekker warm

Mooie kwaliteit, lekker warm op koude winteravonden.

heel blij met de nieuwe onesie

Mooi produkt en levertijd was prima.

Super levering mooi product snelle en correcte levering

Deze levering was 100% (Half a star Space To Grow!! Bestellingen zullen volgen, wellicht de hele familie Onesie-afhankelijk maken. Ongetwijfeld meer leveringen op het afleveradres

Eindelijk stoere onesie en zo snel!

Snelle afhandeling, snelle verzending en eindelijk een combi tussen comfort en leuke look voor onze puber :-) Aanrader!

Mooi product, snelle levering

Snelle levering, lekkere zachte stof, goede kwaliteit en pasvorm

Snelle nette levering.

Goed.

Snelle levering, goede maat

Ruim aanbod, zeer snelle levering.

Prima ervaring

Hoewel onze kleindochter haar onesie nog niet heeft gekregen, weet ik nu al dat ze er helemaal blij mee zal zijn. Snel geleverd en prima verpakt.

Niet retouren

Bedenk goed voor dat je wat wilt bestellen. Ruilen kost zo 20 euro extra.

prachtige lekker zachte onesi van Panda

Mijn dochter is er heel blij mee. Het is een prachtige Onesi van een Panda, ik heb de onesi voor volwassen gekocht omdat de kinder onesi's op dat moment uitverkocht waren maar de maat s (small) voor volwassenen past makkelijk bij mijn lange 10 jarige dochter. Ze is er heel blij mee.

Zacht

Super zacht en mooie roze kleur mijn dochter was erg blij .

Vlotte levering

Lekkere dikke onesie. Ideaal voor een koude avond.

Goede kwaliteit onesie en goede service

Een leuke onesie besteld (panda), maar was erg benieuwd naar de kwaliteit. Die vond ik erg goed. Een fijne dikke stof en dus lekker warm. Ook erg tevreden met het contact via mail met de klantenservice.

Zeer snelle levering en heel veel leuke onesies ! Echt een aanrader!

uitstekend!

Duidelijke site, snel geleverd

Een topcadeau

Met een Harry Potter fan als zoon, was deze onesie een schot in de roos! De kwaliteit is top en mijn zoontje dolgelukkig!

Duidelijke site en snelle levering

Warme omgang met klanten, TOP !!

Ondanks de onesie een fabrikagefout had kreeg ik zonder morren direct een nieuwe toegestuurd. Echter werd deze net te laat geleverd en had hem dus niet meer nodig... Ik mocht deze gratis retouren en kreeg mijn centen terug zonder probleem. Heb ik opnieuw een onesie nodig dan zal deze ongetwijfeld bij deze mensen besteld worden. 10/10

Gewoon goed

De maat klopte, de levering was prima en het kind is blij. Wat wil je nog meer?!