THE place to be voor een onesie!

Fantastisch vriendelijke mensen, geweldige service, razendsnelle levering en super mooie zachte onesies van topkwaliteit!

Geweldig snelle bezorging

Keurig verpakt de volgende dag al in huis het is een Sint kado dus mijn kleinzoon heeft het nog niet gezien maar ik weet zeker dat hij er erg blij mee is

Super mooie onesie, op tijd geleverd

De bestelde onesie werd snel geleverd en voldoet helemaal aan de kwaliteitsverwachting. En de persoonlijke touch in het bestel- en bezorgproces voelt prettig aan. Een goede keuze geweest!

Leuke onesies, snelle levertijd

De kinderen zijn blij met hun nieuwe onesies. Ze zijn mooi en zacht. Ze werden ook snel geleverd. Minpuntje vind ik dat bij retour een formulier geprint moet worden (wij hebben geen printer op t moment) en dat De bezorgkosten voor jezelf zijn, al begrijp ik dat wel en staat het duidelijk aangegeven ☺️.

Erg snel geleverd en van goede kwaliteit!

Super snel en goede kwaliteit!

Vlotte levering en super product

Website is helder, het bestellen en afrekenen verliep soepel en de aflevering was prima in orde.

Op tijd geleverd goed verpakt.

Ben tevreden

Nu nog hopen dat de kleindochter tevreden is over mijn keuze en dat de onesie past.

Snel & comfy

Snelle levering, goede maat, hele comfortabele en warme onesie

Snelle levering, goede communicatie.

Ik heb de onesie nog niet geprobeerd want hij is nog ingepakt voor mijn zoon zijn verjaardag. Erg tevreden over kwaliteit van materiaal en levertijd.

Bestelling ging gemakkelijk en snelle levering

Levertijd is goed product netjes verpakt en ziet er goed uit ben benieuwd hoe mijn kleinzoon deze zal vinden

Goede winkel

+Prijs/kwaliteit +Verpakking +Verzending Mvg LvG

supersnelle levering en een heel mooie onesie!

zie boven

Binnen no time in huis. Zooooo snel geleverd. En dit is een echte warme onesie. Niet van dat velours wat je overal ziet, maar echt heel lekker warm. Ik heb er 2. Vorig jaar was er alleen nog 1 rosé, nu heb ik een grijze erbij. Heel blij mee.

Vlotte afhandeling,en gauw bij je thuis bezorgd

Krijgt gelijk antwoord,en gauw bij je thuis bezorgd

Gewoonweg fantastisch!

Twee keer een bestelling gedaan, beide bestellingen werden netjes verpakt 1 werkdag via PostNL bezorgd. De onesies zijn naast dat ze echt leuk zijn, netjes, goede kwaliteit en de pasvorm uitstekend! Zeker aan te bevelen!!

Mooi, snel en correct

Onlangs heb ik een donkerblauwe fluwelen onesie besteld bij onesies kopen.nl. Op enkele dagen had ik 'm in huis. De maat is eigenlijk perfect en de kwaliteit is zeer goed. Hij voelt zo zacht aan. Het materiaal (zachte fluweel) is niet te dik en ook niet te dun waardoor ik er een lange tijd van het jaar kan van genieten. (80% katoen)

Snelle levering. Duidelijk

Blij kind

Snelle service, goede kwaliteit en mijn zoontje van 5 is heel blij met zijn panda pak. Rits aan de achterkant is ook heel handig.

Snelle verzending leuke degelijke onsies. top service!! super vriendelijk.

Wat een geweldig bedrijf!

Ik bestelde 2 onesies en bijpassende sloffen waarvan helaas 1 in de verkeerde maat. De artikelen werden super vlot geleverd. Na zowel schriftelijk als telefonisch contact, wat ik als zeer prettig heb ervaren, werd er naar een passende oplossing gezocht waarbij dit bedrijf echt een stapje extra zette. Het voelde heel warm. Ik ben heel goed geholpen en heb 2 geweldige outfits voor op de bank. Bedankt voor de goede zorgen.

Lekker snel

Prima! S’avonds besteld en de volgende dag al in huis en netjes op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling :-)

goeie onesie

deze onesie is heel fijn past heel goed en is lekker lang en warm

Top service!!

Onesiekopen.nl is een top bedrijf! snelle bezorging,super service en vriendelijke medewerkers!blij met de camo onesie