Top materialen
Vlotte levering,perfecte onesie in degelijk materiaal!
Snelle verzending, goede customer service. Professioneel, ik zou hier weer bestellen.
Ik heb twee hele gave onesies besteld. Bij wat vragen van mijn kant werd ik super geholpen en het retourneren/ruilen van een product is ook met goede service verlopen.
snel geleverd en mooie kwaliteit Onesie
Snelle levering, goede klantendienst!
Hier heb ik al meerdere keren besteld, maar was op zoek naar de sofa killer onesie. Via de website kan je op een wachtlijst staan en wordt je op de hoogte gebracht als die op voorraad is. Meteen besteld en binnen 2 dagen in huis. Uitstekende service, enige punt is dat informatie over het pluizen van de onesie wel gewenst was geweest. Dit houdt wel op na een keer wassen en 2x dragen.
De onesie was snel binnen en ziet super leuk uit!
Heel fijn om te horen Heidi! Veel plezier met de onesie 😃
Zoals het moet zijn. Producten van goede kwaliteit. Snelle verzending. Duidelijke website en e-mailverkeer.
Bedankt voor de mooie woorden Sara, daar worden we erg blij van! 😌
Onze kleinkinderen hebben veel plezier van de sneeuwpop en de neushoorn!!! Bestellen en een dag later thuis , top!!!!
Haa wat leuk! Veel speelplezier daar! ⛄️🦏
Lang zoeken en eindelijk gevonden. Een onesie die goed past, lekker warm is en heel zacht aanvoelt. En nog betaalbaar ook. Ik ben heel tevreden.
Fijn dat de onesie zo bevalt, geniet ervan Rosalie! 🙏🏼
Goede kwaliteit en snel geleverd. Vriendelijke benadering en als we nog eens wat nodig hebben, kijken we of we dat hier kunnen bestellen
Dan staan we natuurlijk weer voor je klaar! Dankjewel Christel. 🤗
Na bestelling direct een bevestiging ,snelle levertijd ondanks dat de meeste pakketjes in de feestdagenmaand verlaat zijn. En een hele mooie kwaliteit onesie. Omdat het een kerskadoo is is hij nog niet gepast want ligt ingepakt onder de boom. Maar ik vermoed dat dat wel goed komt
We wensen je alvast veel uitpak plezier, Merry Christmas! 🎅🏻🎁
een snelle correcte levering
Bedankt voor de goede beoordeling Patrick! 🙏🏼
Binnen een week, was het bezorgd!
Hoe eerder, hoe beter! 😁
Snelle levering, en goed kwaliteit onesies.
Dankjewel Yvonne, enjoy! 😎
Ik ben blij TOP artikel en redelijk vlug geleverd. Grtjes, Dina
En dat maakt ons dan ook weer blij! 🙌🏼😁
These onesies are the best. They fit beautifully and are incredibly comfortable. I have bought one for myself, my husband and son. And after showing them to my family, they also wanted some so I ended up buying some more. They will make beautiful Christmas gifts. Lovely quality, great selection and perfect service. Thank you!
That’s so cool to hear Gabrielle! We LOVE it! 🥰
Leuke site, veel keuze. Mooie kwaliteit en snelle levering. Top!
Om meer kunnen we niet vragen, hartstikke bedankt Petra! 🤗
zie boven
Daar doen we zeker ons best voor, bedankt voor de review! 💪🏼
De onesie is heerlijk, ik heb het echt een stuk minder koud en kan zo de winter doorkomen. Ik woon erin! Ik was even bang dat het continu statisch zou zijn maar dat is niet. Benieuwd hoe lang hij mee gaat, daar is na 2 weken en 1 keer wassen niet veel over te zeggen behalve dat het zitvlak wel wat platter is zegmaar. Bij de maatbeschrijving van XL zat ik aan de bovenkant (1,76, 42) dus ik dacht laat ik dan XXL nemen want je wilt vooral niet dat een onesie te kort is. Die was echter veel te groot, maar zonder problemen kunnen ruilen en de XL is ook groot maar op een goede manier. Heerlijk lang, zodat ook met opgetrokken knieën je geen blote enkels krijgt en er is ook genoeg lengte zodat je daadwerkelijk de capuchon op kunt doen zonder dat het trekt. Ik ben echt blij verrast met de warmte. Het pakketje wordt razendsnel geleverd en de klantenservice is ook perfect. Met een nieuwe site uitproberen is altijd maar weer afwachten of het goed is maar in dit geval kan ik zeggen dat het dat zeker is!
Heel tof om te horen dat je zo’n goede ervaring hebt gehad Lisan, dank voor je mooie beoordeling! 🫶🏻
Heerlijk zacht en warm , kortom : zeer behaaglijk ! En nette en snelle levering Sjapoo!
Heel veel comfortabel plezier ermee Albert!
Gemakkelijke website, stipte levering en prima product
Heel fijn dat je ons aanbeveelt Tina, dankjewel! 👌🏼
schattig & warm
Klinkt ons als muziek in de oren..🤓
Prima.
Veel warmte toegewenst tijdens deze koude winterdagen! 🔥🥶