Bestelling gedaan. Helaas zat er fout artikel bij. Gemaild gelijk reactie terug en opgelost. Super service. Ook qua prijs super.

Leuke onesie, snelle levering

De onesie was er direct de volgende dag! Hij is lekker zacht en super leuk. Mijn zoon was er zeer blij mee!

Een moioi pakje

Op dit moment heb ik de onesie nu aan. Het is bij mij thuis 15 graden, geen kachel aan. Dat is goed niet te koud niet te warm. Ik ben benieuwd hoe het zit als het nog kouder is.

4 mooie Sinterklaas cadeau’s voor de kleinzonen. De onesies zien er mooi uit. Blij mee.

Precies hetgeen wat ik er van verwachte

Het was precies zoals ik verwachtte. Ook de levering was precies zoals beloofd

Fantastische onesies!goede service

prachtige onesie voor mijn zoon van 9! top sint kado ipv speelgoed

Prima service!

Snelle levering en de onesies zijn van goede kwaliteit

Snelle service en vlotte reactie op mijn vraag

Op dinsdag besteld en op woensdag ontvangen, goede kwaliteit, ben heel erg tevreden

Het ruilen van het artikel werd snel en goed afgehandeld!

Alsof je een kleedje draagt

Super zacht en comfortabel, had eigenlijk wel een maat groter moeten nemen. Ik neem meestal maat M, ben 1.70, maar merk dat de pijpen best snel opkruipen. Mouwen zijn wel fijn lang, maar voor extra comfort, neem een maat groter.

Heerlijke onesies, ruime keuze en zeer vriendelijke en behulpzame klantenservice.

Prachtige onesies.

Hele mooie onesies. 1 in verkeerde maat geleverd, wordt direct contact opgenomen en naar tevredenheid opgelost. Fijn bedrijf

Fantastische aankoop! Mijn dochter is helemaal blij!

Fantastische aankoop! Mijn dochter is helemaal blij!

Supersnel super comfortabel

Had de onesie heel snel binnen. En hij is echt heerlijk zacht en zit zo comfortabel. Laat de winter maar komen!

Meestal goed, alleen duurt de nalevering van nog 1 onesie wel erg lang. Misschien iets meer info daaromtrent

Mooi product, snelle levering.

Grote uitzoek en snelle levering

Grote uitzoek voor zowel jongens als meisjes. Keurige verzending waar je goed over op de hoogte wordt gehouden. Kwaliteit is nu lastig te beoordelen, de kinderen hebben het nog niet gekregen. Ziet er op het oog goed uit.

Snel geleverd en mooie qualiteit bestel zeker nog eens!

Mooie degelijke onsie, prijs qualiteit goed in verhouding! Aanrader!

Bestelling was oke alleen het was iets groter; ik denk ik heb de verkeerd maat gekozen.

's Avonds besteld, de volgende dag al in huis.

Toch blijf ik het liefste in een fysieke winkel kopen. Maar dit was een wens voor pakjesavond dus daar heb ik aan voldaan. De keuze was goed, zeer vlotte levering, dus als ik nog eens een zo'n cadeauwens krijg, durf ik het zeker te bestellen. Liever bij een klein bedrijf dan bij de internetreuzen.

Snelle levering , goede kwaliteit.

Zacht en goede pasvorm.

bedrijf dat met hart en ziel werkt voor hun zaak en hun klanten

Bij aflevering van een bestelde onesie bleek, de maat erg klein uit te vallen. Maar ja dat kan gebeuren (In winkels valt het ene merk ook anders uit dan het andere) Na dit per mail gemeld te hebben, kreeg ik een warme mail terug en heeft Onesiekopen erg zijn best gedaan om het naar mijn tevredenheid op te lossen. De mail wisseling ging snel. Bestellingen ook snel geregeld Kortom een bedrjf dat met hart en ziel werk voor hun zaak en voor hun klanten

Netjes en goede kwaliteit

Goede kwaliteit en snel geleverd