Makkelijk bestellen, snel bezorgd. Kids helemaal happy

Leuke webshop, fijne onesie

Ik wilde graag een onesie voor mijn dochtertje om mee naar zwemles te gaan. Hoewel deze wat duurder zijn, is de kwaliteit heel goed en er is ruime keuze. Verzending was ook snel. Ik ben er blij mee.

Fantastische ervaring met dit familiebedrijf!

Voor de derde keer onlangs een onesie besteld voor de verjaardag van mijn 3-jarige kleinzoon Sepp. Na eerdere positieve ervaringen nu op zoek naar een onesie voor dit stoere mannetje, omdat hij altijd de onesie inpikt van zijn 2 jaar oudere zusje! Hij vindt het gewoon lekker warm zitten. En dat is gelukt: een neushoorn met een gevlekte huid, met elastiek aan de armpjes en beentjes en van een heerlijke zachte stof, kwaliteit ten top! Ook correcte levering, volgens afspraak, en belangstelling achteraf. Kortom, op naar de volgende onesie!

Prima levering en goede kwaliteit.

Prima levering en goede kwaliteit

Geweldige warme onesie

Mijn ABDL vrouw is erg gelukkig met deze warme onesie. De onesie zit ruim en de dikke luier valt niet op.

Verkeerde onesie gekregen, waren heel soepel met omruilen

Heerlijke onesie, ondanks backorder snel geleverd!

Ik wilde graag een katoenen onesie van Sofakiller. Die stond in backorder, maar was er toch binnen een week. Heerljik zacht en comfortabel. Ik ben er blij mee! Volgens de maattabel had ik een M nodig, ik denk dat een S ook past. Ze vallen ruim.

Superleuke onesies, sneller geleverd dan verwacht en zitten perfect. Wij kunnen de herfst en de winter weer aan.

Mooie kwaliteit, valt lekker ruim, snel geleverd, goede prijs-kwaliteitverhouding

Uitstekende service

Goede kwaliteit onsies. Heb voor het gele gezin besteld en hier zelf een fout in gemaakt. Ze waren direct bereikbaar en hebben meteen meegeholpen met het zoeken naar een oplossing. Dankzij de vriendelijke snelle service en mooie onsies zal ik hier zeker vaker bestellen. Keep up the good work! :-)

Super dienstverlening

Bestelling is erg snel en correct geleverd. Wij waren zelf niet attent genoeg bij de aflevering waardoor het pakket retour is gegaan. Na mailcontact is het pakket gelijk weer verzonden en nu gelukkig wel door ons in ontvangst genomen. Zoonlief blij met zijn onesie en ik blij met de supersnelle actie. Dankjewel.

Fijne klantenservice, prima oplossingen aangedragen en oog voor het hele proces!

Fijne manier van communiceren, begrip en uitleg over het proces. Goede oplossingen, zonder dat je gedwongen wordt. Prettig zaken mee gedaan! Onesie is fijn om te dragen.

Hele fijne onesie en goede service!

Er was iets mis met de onesie (fabrieksfout) maar dit werd heel goed opgelost. Met snelle, vriendelijke en duidelijke communicatie.

Verkeerde bestelling; geen contactmogelijkheid

Ik bestelde een konijnenonesie, kreeg een egaal turquoise onesie. De mails die ik daarover stuurde kwamen volgens het bedrijf in een spambox terecht, waardoor ik pas een reactie erop kreeg toen ik hier een recensie achterliet. Maar die reactie was schappelijk: ik heb de helft van het geld teruggekregen en uiteindelijk de onesie toegestuurd gekregen. Die was te klein, en is de eerste keer dat ik 'm gebruikt heb gescheurd. Als deze website zegt: 'geschikt voor een lichaamslengte van 175 tot 185 centimer dan bedoelen ze 175 centimeter en geen geen millimeter meer, denk ik. Maar, eerlijk is eerlijk, me de helft van mijn geld teruggeven overtrof mijn verwachtingen, en ik heb de te kleine onesie kunnen gebruiken voor het feestje waarvoor ik die kocht, en dat ik eruitscheurde was alleen maar grappig, dus ik ben niet echt boos. De derde van de drie sterren is dan ook vooral voor de klantvriendelijkheid en de bereidheid wat misgaat op te lossen. Dáár is niks mis mee.

uiterst snelle levering

wij hebben deze bestelling gedaan als verjaardagscadeau voor een nichtje. Hoe tevreden die is met uw produkt weeten wij (nog) niet.

Super leuke onesie voor een betaalbare prijs.

Lekker zittend pak. Mooie kleuren en hij ziet er net zo goed uit als op het plaatje.

Prima onesies voor niet teveel geld.

De onesies zien er leuk uit. Bij het kruis is wel een gevoelige plek, daar zat na een dag al een gat in. Maar ze zijn goed van maat. Kids zijn er blij mee!!

Zeer tevreden!

Veel keuze op de website. Zeer snelle levering.

Genoeg keuze, redelijk schappelijk geprijsd

En snel verzonden en ontvangen

Aanrader! Snel besteld, snel geleverd.

Veel aanbod en makkelijk besteld. De volgende dag al in huis. Goed geregeld!

Snelle levering, goede prijs-kwaliteit verhouding, de maat klopt eens echt zoals aangegeven! Niet vergeten, goed, solide en veilig verpakt!

gewoon lekker snel

snel geleverd

Mooi van maat

De maat die ik heb besteld past ook daadwerkelijk zonder dat er iets klemt Heel blij mee

Neushoorn onesie

Wat een leuke onesie! Ik heb 1 maat groter gekocht dan nodig was. Het pak zit evengoed nog prima. Zo heeft hij er straks ook in het najaar en winter nog wat aan

klein probleem, maar heel goed afgehandeld.

Was een klein probleem met eerste onesie, maar levering was vlug, dus alsnog een prima exemplaar besteld. Probleem met eerste heel netjes afgehandeld.