Een probleem super snel opgelost.

Super vriendelijk en netjes, direct antwoord.

Op en top service

Het product ziet er precies uit zoals op de foto's. Helaas hadden wij een onesie ontvangen met een fabrieksfout. Na contact werd dit snel opgelost door een nieuwe te versturen. Top kwaliteit onesie. Onze zoon geniet elke week van zijn onesie naar en van zwemles (verder mag hij van ons deze nog niet aan, dit geeft wel eens discussie). De stof is heerlijk zacht en zit lekker warm. Ook zit er handig aan de achterkant nog een rits voor een toiletbezoek.

Top service!

Mijn product was beschadigd na 2 dagen. Na contact met de verkoper zijn we snel tot een gepaste actie gekomen. ZEER Tevreden.

Top service!

Al jaren klant, altijd tevreden

Ik ben een groot onesie fan, bestel hier al jaren en altijd dik tevreden. Als er problemen zijn dan wordt het netjes en snel opgelost.

Slechte kwaliteit

Op basis van alle goede beoordelingen 3 onesies van star wars gekocht (Darth vader en stormtroopers). Slechte ritsen, flut stof, zonde van je geld.

Servicegericht!

Dit was de 2e keer dat ik hier had besteld. Helaas was er via de post iets niet goed gegaan waardoor mijn pakket was zoek geraakt. Na mijn bericht hierover bij onesieskopen.nl kreeg ik vrij snel een reactie met begrip én het stappenplan. Hierdoor ging alles vlot en makkelijk! Heel blij met de updates tussendoor en het prettige en professionele contact. Hartelijk bedankt, vooral voor de fijne en goede service!!

Het bedrijf is een aanrader. Zij doen er alles aan om de kwaliteit te leveren waar zij voor staan. Website en beleid zijn helder. Na vragen over een retourzending en ruilverzoek is dit naar volle tevredenheid opgelost. Mijn twee kleindochters van 8 en 11 jaar helemaal blij met de onesie! Mijn ervaring is heel goed. De prijs-kwaliteit is prima!

Snel geleverd, fijne stof.

Snel en perfect geleverd

... en Alina (6 jaar) was heel blij met haar konijn-onesie!

Doen wat belooft

Goede kwaliteit op tijd geleverd

Netjes geleverd, helaas was de onesie echt veel te groot voor onze zoon, dus retour. Minder tevreden over de retourkosten, ruim 7 euro ... Op zich werd wel aangeven dat eventuele retourkosten voor jezelf zijn, maar toch ... Hierdoor zal ik in de toekomst toch minder snel een bestelling plaatsen omdat je nooit precies weet hoe een product uitvalt qua maat en kwaliteit. De kans is dus best groot dat je toch retour moet sturen.

Helemaal goed

Product was precies zoals omschreven. Mooi zacht materiaal, mooie kleuren en goed van maat.

Niet meer uit te krijgen zo heerlijk!

De onesies zijn van goede kwaliteit, maatvoering is prima. Mijn jongens zijn er zo blij mee, ze willen niets anders meer aan!

Dochter is er super blij mee!

Een giraffen onesie besteld voor mijn dochter. Snelle levering en goede kwaliteit. Onze dochter is er heel blij mee!

Uitstekende service, uitstekende kwaliteit

Prettig

Gewoon goed, niks op aan te merken :) lekker zacht pakje hoor

Vlotte en correcte levering. Prijs kwaliteit prima!

Heel snelle service

Heel snel geleverd. Qua maat had ik beter 1 maat groter kunnen nemen, ondanks lengteadvies op de site. Ik ben 1.84, maar zou een volgende keer qua lengte kiezen voor de maatvoering vanaf 1.85. Het is nu beetje hoogwater.

Supersnel

Besteld en de volgende dag al in huis. Superzachte onesie, mijn zoontje is er helemaal blij mee!

Uitstekende servide

Nadat de levering van een onesie op zich liet wachten, contact opgenomen met Onsieskopen.nl. Binnen een dag reactie en een oplossing. Daarna binnen een dag de onesie ontvangen. Super service!

mooie badjassen en snelle levering!!!

mooie badjassen en snelle levering!!!!

We zijn tevreden

De uitleg op de site was duidelijk; de levering was vlot; het product voldeed aan de verwachtingen en kleindochter was er blij mee.

Prima warme onesie

Perfect als pyjama, met nog wat laagjes eronder, tijdens het kamperen bij temperaturen rond het vriespunt :) Panda ziet er leuk uit. Wit is na 1x wassen niet echt wit meer, maar dat kan ook bijna niet anders. Maat valt goed, gelukkig niet heel wijd in maat L. Ondanks de waarschuwing voor mogelijke vertraging bij de post toch snel bezorgd.

Vlotte bestelling en levering

Het ging allemaal heel vlot met een snelle levering. Mijn dochter is super blij met haar prachtige onsie!