Snelle, goede levering!

Goede kwaliteit, snelle levering. Zeker onthouden voor een volgende keer!

Mooie en warme onesie❤️

Blije kids!

Goede kwaliteit onesies ontvangen. Heerlijk zacht en blijven goed in de was. Ik heb hier een hele blije lama en panter in huis!

Heerlijk zacht tijgerpak

Voor onze zoon een heerlijke tijgeronesie. Mooie kleur, goede kwaliteit en heerlijk zacht. Goede levering met duidelijke communicatie voor mij als klant over status bestelling.

Mooie onesie, alleen wel een beetje groot.

Onze dochter is er heel blij mee, ondanks dat hij te groot is. Ze heeft hem al met veel plezier gedragen.

Vriendelijke e-mails en prachtige onesies! Blije kids in huis.

Vriendelijke e-mails en prachtige onesies! Blije kids in huis.

geweldig

Tot twee keer geweldige service en afhandeling. Retourzendingen prima afhandeling. Geeft een heel vertrouwd gevoel.

Leuke en duidelijke website

Met plezier gewinkeld.

Goede kwaliteit, uitstekende en snelle service!

Ik had twee verschillende onesies gekocht voor mijn beide zoontjes. Bij ontvangst viel me meteen op, dat ze van goede kwaliteit waren, heerlijke zachte stof. Wat ook meteen opviel, was dat één van de twee verkeerd gelabeld was. Hij had wel het label 7/8 jaar maar de werkelijke maat was veel groter. Dat leidde in eerste instantie tot teleurstelling bij mijn jongste. Maar na contact te hebben gehad met Jeroen en Floortje, werd dit razendsnel in orde gemaakt en hadden we 2 dagen later de juiste maat in huis, ondanks de vertragingen bij PostNL vanwege de sinterklaasdrukte. Jeroen en Floortje, dank voor jullie goede communicatie en service! Bij jullie ligt de lat duidelijk hoog!

top service

fijne spullen goede service vriendelijke, persoonlijke benadering

Snelle levering en fijne kwaliteit

Eerst even gebeld voor info. Goed te woord gestaan en besteld. Fijn product en mooie kwaliteit. Super zacht.

Goede customer service

Snelle levering, onderscheidend product, goede service

Hele fijne, zachte en warme onesie. Maat klopt goed. Service boven verwachting!

Mooie kwaliteit stof

Maten zijn echter wel wat groot. Ook het model mag van mij wel wat meer slimfit. Het zit nu echt als een zak.

Onesies waren oprijd binnen. En delibereren zijn er heel blij mee.

snel levering en zeer goed kwaliteit

Zeer goede kwaliteit en snelle levering

Snelle levering en super service

Kwaliteit van de pakken is prima. Het ruilen van onesies ging uitermate soepel en de nieuwe werden, ondanks de drukke tijd, heel snel geleverd. Contact leggen is makkelijk: je kunt bellen en wordt direct te woord gestaan. Je wordt geholpen als een klant en zeker niet als en nummer. Men is ontzettend vriendelijk. Kortom absoluut aan te bevelen.

Mooie onesies, precies zoals vermeld op de site. Verwacht dat de kwaliteit goed is. Heerlijke zachte stof in ieder geval. Vallen denk ik wel vrij groot (M en L besteld aan de hand van omschrijving maten). Geef ze als kerstcadeau dus weet het nog niet zeker... Snelle levering.

Zeer tevreden!!

Super gave onesie van een mooie kwaliteit! Zeer veel keus en een snelle levering

Heerlijke onesies

Prettige site, heerlijke onesies, snelle levering. En ze houden je netjes op de hoogte van het hele bestelproces. Wat wil je nog meer? Wij komen dus zeker terug als we nieuwe onesie nodig hebben!

Super service met vlugge levering!

Onze ervaring was heel positief. Duidelijk website, er wordt geleverd wat beloofd wordt. Een aanrader.

Erg tevreden

Mooie, aparte producten. Vlotte levering.

Super service

Mooie onesie en prima service . Dank!

Goede kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit, mooie pakken. Blije kids!

Snelle service, goede prijs, kwaliteit verhouding