Snelle levering van heerlijk warme onesie

Prima.

Het is de eerste ervaring van mij met jullie bedrijf

De Unicorn Onesie voor mijn kleindochter was binnen 24 uur in huis. De maat is goed en mijn kleindochter is er heel blij mee.

Goeie Onesies, met goeie service

Een jaar geleden hebben we twee Onesies besteld. We vonden het een beetje duur, omdat we ze in ons hoofd vergeleken met de Onesies die je bij de HEMA of Primark kunt vinden, maar we dachten "Ach, laten we het een kans geven". Nu, een jaar later, hebben we er nog twee bijbesteld. Dit is waarom: In onze ervaring heeft fleece de neiging om makkelijk te broeien als je stilzit - op de bank bijvoorbeeld. Bij luchtstroming, als je rondloopt of even kort naar buiten moet, houdt het juist helemaal geen warmte vast. De huispakken van OnesiesKopen.nl zijn echt een heel ander product... meer vergelijkbaar met bijvoorbeeld een kwalitatief goede trainingsbroek. De stof is sterk, maar van binnen lekker zacht. We hadden bij onze laatste bestelling ook een kleiner pak, juist wel van fleece, besteld voor onze zoon. Die vind dat broeierige wel lekker, dus helemaal blij mee. Bij het uitpakken bleek er een klein defect te zijn. 's Avonds een mailtje gestuurd naar Floortje met een foto van het probleem, en de volgende dag gelijk antwoord. Een persoonlijke reactie, oprecht gemeende excuses voor het probleem, en een voorstel voor een oplossing waar ik me 100% in kon vinden en waaruit blijkt dat mijn mail duidelijk met aandacht gelezen is. Ook bij OnesiesKopen.nl gaat er dus wel eens iets fout. Dat geeft helemaal niks, geen enkel product of proces is perfect. Hoe je daar mee om gaat als winkel is veel belangrijker, en hier scoort OnesiesKopen.nl gewoon punten. Je voelt je als klant gehoord en gewaardeerd. Ga zo door, en hopelijk tot volgend jaar voor de volgende herhaal-bestelling als het weer kouder wordt!

Heerlijk zacht

Fijne onesie. Wat te breed, maar wel comfortabel

De leuke onesies waren snel geleverd en keurig verpakt.

Ik had een fout gemaakt in mijn bestelling. Het contact was snel gelegd en het probleem werd direct en meer dan passend opgelost!

Heerlijke onesie van mooie kwaliteit

Superleuke onesie gekocht van katoen. Heerlijk zacht en mooie kwaliteit. Moeders kwam op bezoek en heeft er gelijk ook een besteld. Op naar de koude avonden!

Blij mee

Cadeautje voor mijn vriend, snelle levering! En hij is er blij mee, heeft er zelfs nog 1 besteld die hij inmiddels ook al binnen heeft.

's avonds 2 onesies besteld en de volgende dag in huis. Vlugger dan vlug want ik bestelde op zondag. Bijzonder tevreden. Ik heb al eerder besteld en ook dat was naar volle tevredenheid, de kwaliteit is prima, netjes verpakt, snelle levering, TOP!!!

Snelle levering, mooi produkt

De onesie voldeed volledig aan onze verwachtingen, mooi materiaal en zat perfect.

Goede aankoop.

n.v.t.

Vrijdagavond besteld, zaterdag in huis. Top ding!

Erg blij met de sofa killer, een musthave voor de winter. De bank heeft nog nooit zo goed gevoeld

Snelle levering en mooie producten

Ik had de onesies vrijdagavond besteld en zaterdagmiddag binnen. Dat had ik niet verwacht. De maten klopten ook en the kwaliteit van de onesies zijn goed.

Heel tevreden

Ik had het geluk een laatste maat met korting te treffen. Omschrijving was duidelijk door lengtematen te noemen en pasvorm. Materiaal voelt heerlijk aan en is mooi afgewerkt. Bestellen ging makkelijk op een laptop, op mโ€™n telefoon kon ik niet alles aanklikken.

Ik gaf onesies cadeau aan mijn 2 zonen.

Ze zijn super zacht, degelijke rits! Ze vallen wel groter uit dan gedacht. Maar top qua afwerking en service!

Snel en goed!

Mooie onesie, snelle levering!

Snelle levering, heerlijke en mooie onesie. Voor herhaling vatbaar

Snelle levering, heerlijke en mooie onesie. Voor herhaling vatbaar

Uiteindelijk een prima ervaring

Ik had hier eerder al twee onesies gekocht (verkeerde maten, maattabel is niet helemaal gelijk aan 'echte' maten). Nadat ik er een mailtje achteraan had gestuurd, kreeg ik eindelijk mijn geld terug. Toch weer een nieuwe onesie besteld, in de juiste maat. En deze was ontzettend snel binnen (na 1 dag al) en het resultaat is helemaal goed! Dus mijn tip is: koop iets groter in, dan zit je goed. Mijn dochter is 11 (en niet heel groot voor haar leeftijd: 148 cm) en heeft maat XS van de damesmaat besteld. Deze zit goed.

Prima.

Het was goed geregeld en de andere dag ontvangen.

Een aanrader om hier online te kopen.

Mooie kwaliteit snelle service. Zonder problemen een onesie retour moeten sturen ivm te grote maat. Nieuwe besteld met 2 dagen weer in huis. Geld van mijn retour zending stond snel op mijn rekening.

Super snelle service

Het pak was er snel en hij is kei mooi. Nu maar hopen dat mijn schoondochter het past. Maar dat is pas over even met sinterklaas. Mocht hij niet passen hoop ik dat ze een passende oplossing hebben

Voor onze kleindochter haar kerstgeschenk heb ik een mooie onesie besteld en daar zal ze blij om zijn. Heel mooie kwaliteit en perfecte afhandeling van de bestelling. Ik blijf bij jullie bestellen!

Het was de eerste keer dat ik bij jullie iets heb gekocht maar ik ben zeer tevreden het was tiptop in orde

Uitstekende producten en levertijd, fijn bedrijf

Matching onesies voor de hele familie is echt enorm goed bevallen! Het werd de volgende dag al bezorgd en de kwaliteit van de SofaKiller is erg goed. Lekker warm en zacht. Ik ben een tevreden klant.

Onesie unicorn besteld voor ons dochter ziet er prima uit, op tijd geleverd en goeie prijs kwaliteit dus zeer tevreden de