Kwaliteit en snelle levering!

Gisterenavond (op een feestdag) een ‘das onesie’ besteld. Vandaag op de middag mijn onesie reeds ontvangen. De kwaliteit van de stof is super: zacht en warm. Ik ben heel blij met mijn nieuwe onesie (zo lang naar een das gezocht) alsook met deze snelle levering en goede service!

Snel een mooie onesie geleverd

De onesie die we besteld hadden werd volgens belofte snel thuis bezorgd en was ook mooi van kwaliteit. Mijn zoon is er blij mee. De communicatie over de levering ging ook prettig en snel.

Super tevreden!

Heerlijke onesie. Super zacht en warm. We hadden om 19.00 uur de bestelling gedaan en de volgende dag om 15.00 was die al geleverd! Mijn dochter loopt het liefst de hele dag in haar onesie ;-)

Prachtige kleuren en mooi afgewerkt

Prachtige onesies voor mijn kids gekocht. De boorden zijn breed en mooi afgewerkt. De capuchons lekker dik. Echt veel mooier dan die van Hema!

Goede kwaliteit en contact

Je betaalt iets meer dan de synthetische onesies op andere sites, maar er is duidelijk een groot verschil: kwaliteit van afwerking en fijn dat helft katoen is. Ik twijfelde over de maat. Kreeg heel snel reactie per mail met een advies (na bestelling: het juiste advies).

zeer snelle levering

supersnelle levering

product is goed , afhandeling correct

is goed geregeld, geen klachten

Super vriendelijk familiebedrijf

De juiste maat zat er niet tussen, een mail gestuurd en meteen reactie. Ze lieten goed weten wanneer de maat weer binnen was. Nu helemaal blij met het product. Op 5 december gaan we iemand er heel blij mee maken.

Fantastisch geholpen!

Voor de eerste keer een onesie besteld. We kregen een verkeerde levering, maar dit werd fantastisch en kosteloos door floortje en jeroen opgelost! Inmiddels is de onesie hier al een grote favoriet, en wordt hij elke keer weer met plezier gedragen! Ik ben er van verzekerd dat dit absoluut niet de laatste bestelling zal zijn! Dank voor jullie grote hulp en fijne communicatie!

mooi product

Mooi product en snelle levering, prima.

Mooie onesie

Ik heb de onesie besteld voor mijn puberzoon. De levering was erg snel, wat heel fijn was en de onesie is heel mooi. Ik was aan het twijfelen over de maat, want mijn puberzoon zit net op de grens kinder/volwassen. Ik heb uiteindelijk een volwassen S genomen, bijna alles klopt (armen, benen) alleen het kruis zit heel laag. Nu weet ik niet of dat komt omdat mijn zoon nog geen volwassen man is of dat het kruis gewoon erg laag zit.

Super snelle levering

Jammer dat de dierenonesies niet groter gaan dan XL (tot 190 cm)

Kwaliteit!

Prachtige onesie en een snelle levering. Goede prijs, kwaliteit verhouding. Het leukste haaienpak dat er online te vinden is.

PERFECT

GOEDE MORGEN IK HEB ZE IN HUIS GEPAST ZITTEN HEERLIJK, WE WAREN IN WALES GB NOORD WALES EN ZUID WALES KOCHT ZE DAAR ALTIJD, VERLEDEN JAAR IKS KUNNEN VINDEN,EN ZO LOOP IK TEGN JULLIE PAG OP ,JULLIE STAAN OP ME FACEBOOK NIET 1 KEER MAAR VAKER ,ZOALS IK BELOOFT HAD, MAAR OOK MONDELING RECLAME GEMAAKT VOOR JULLIE ;

Alles goed en snel geregeld.

Mijn eerste bestelling was te groot, makkelijk om terug te sturen en het geld stond zeer snel weer op onze rekening, TOP !! Je merkt dat er betrokken en gemotiveerd gewerkt word.

Tevreden

Ik ben tevreden met mijn aankoop, het zit kekker en voel me op me gemak erin.

Goede kwaliteit, warm, mooie afwerking en snelle levering

Goede kwaliteit

Nette levering en duidelijke zending

Mooie onesies en mooie kwaliteit ...

vlot geleverd en de 2 onesies zijn prachtig.... wat zullen de kleinkinderen blij zijn met de mooie zachte onesies.

snel geleverd en goede kwaliteit

Mijn bestelling was super snel in huis en geleverd op de datum en tijd welke werd aangegeven

Heerlijk zacht!

Eigenlijk voor de kinderen een onesie gekocht voor na de zwemles, maar ze vinden hem zo fijn dat hij bijna elke dag aan moet !

Alles naar wens!

Mijn ervaring met onesieskopen.nl is zeer goed: leuk aanbod, de onesies pasten goed, de onesies van fleece zijn helemaal niet statisch (daar was ik eerst bang voor), dinsdagavond besteld, donderdag al geleverd, algemene mailtjes die persoonlijk aanvoelden en ook een mailtje ter nacontrole. De kinderen en ik zijn erg blij. Ik raad dit bedrijf zeker aan!

Snel geleverd en mooie onesies

De onesies werden snel geleverd (volgende dag) en zijn van goede kwaliteit! Mijn kinderen zijn er super blij mee.

Supersnel & superfijn!

Een Onesie in een grote maat, EINDELIJK!! Voor mij (met maat 54) een Onesie-dream come true. Hij zit ruim, is lekker warm dus kom maar op met dat cocoonen de komende winter!

Fantastische onesies

De onesies zitten lekker en zien er schitterend uit. Op een vraag kreeg ik binnen een dag via de e-mail antwoord. Hartstikke tevreden!