Heel tevreden

Vlotte correcte service, dankjewel

Mooie onesie m'n dochter is er super onwijs blij mee.

Mooie onesie

De onesie die we wilden kopen voor onze zoon, was in eerste instantie niet op voorraad. Ik heb mijn mailadres achtergelaten en kreeg een mail toe het product weer voorradig was. Na bestelling werd het snel geleverd. Onze zoon is er heel blij mee en heeft m het liefst elke dag aan.

Super tevreden!

Snelle levering! Ik ben erg tevreden.

Super toffe onesie's, zitten super comfortabel! En een snelle levering. Gewoon top!

Zeer tevreden!

Snelle levering, precies de goede maat en goede kwaliteit. Heel tevreden!

Super kwaliteit

Mijn kinderen wonen nu gewoon in deze onesies! Super kwaliteit, goede communicatie, snelle levering. Wij zijn helemaal tevreden!

snel binnen

Ik kreeg het door mij bestelde heel snel binnen. Het zit lekker zeker 's avonds voor de TV heerlijk.

Snelle levering en mooi product

Snel geleverd, product komt overeen met omschrijving.

Geweldig eenhoorn pakken!

De meisjes vonden de eenhoorn ze geweldig mooi. En liepen er het weekend in.

GE-WEL-DIG!

Gister avond half 6 besteld en nu deze ochtend voor 12 uur al in huis. Netjes verpakt. Kwaliteit en maatvoering helemaal super, echt een aanrader! Thnx dit word een leuk onesie dagje met de meiden!

Misschien een idee om aan te geven hoe lang het model is en welke maat onesie deze draagt.

Snelle vakkundige levering

Snelle vakkundige levering. De onesie ziet er goed uit en lijkt van goede kwaliteit te zijn.Het enige minpuntje zijn de verzendkosten. Deze komen pas te voorschijn wanneer je in het betaalscherm bent aangekomen.

Mooie kwaliteit! Heerlijk comfortabel !

Goede dienstverlening en snel geleverd

Tevreden over het product en ook snel binnen erg blij mee!

Supersnel geregeld!

Op het laatste moment had ik voor mijn dochter een onesie nodig en deze webshop was de enige die garandeerde de volgende dag te leveren. En de volgende dag had ze een hele mooie onesie en ze is er dol op! Heel erg bedankt!

Super snelle service

Mooie onesie, dochter was erg blij! En had hem ook erg snel in huis.

snelle service

Een hele fijne online winkel. Alles staat duidelijk vermeld op de website. En ondanks dat we even op onze bestelling moesten wachten, vanwege onvoldoende voorraad, kwam deze toch eerder dan toegezegd. Echt top service!

Het is een prachtige onesie. Onze kleindochter is vandaag jarig en ze is helemaal blij. Ze heeft hem de hele middag aangehad.

Snel geleverd en leuk!

Prima, twee besteld voor mijn dochter, snel geleverd, maat en materiaal prima! Eén kleine aanmerking: er zat een naadje los. Zelf even gemaakt, maar zorg voor goede productcontrole!

snelle levering, super comfortabele onesie!

Ik hou van onesies, en deze maakte mijn verwachtingen helemaal waar. Is lekker warm en comfortabel, heel leuk om 's avonds gezellig mee in de zetel te zitten met een tas warme chocomelk. Ook de levering was heel snel, zaterdag besteld en maandag was hij er al! Heel tevreden. Past ook goed van maat, ik ben 1m69 en weeg 54 kg en een small was perfect.

Mooie Onesie, zoals beschreven op website.

Mijn man en mijn dochter zijn super blij met de onsies! Snel geleverd en weer lekker warm!

Persoonlijke service, mooie kwaliteit

De onesie is van mooie dikke kwaliteit. Per mail heb ik contact gehad met Floor die mij prima heeft geholpen. Heel persoonlijk en hulpvaardig. Zeker aan te bevelen!

Gewoon goed en een snelle levering

Goed en snel