Super onesie, zit heerlijk en lekker warm

Nadat ik voor mijn kids een onesie had gekocht heb ik er voor mezelf ook eentje besteld en ze zijn heel fijn om te dragen.

Snelle levering, ruime sortering, onesie is net als op de foto en heerlijk zacht. Mijn dametjes zijn er erg blij mee.

Veel keus en snelle levering !

Goede kwaliteit !

Goeie kwaliteit en vriendelijk personeel.

Ik heb in totaal 5 onesies besteld. De eerste bestelling had ik er 2 besteld, maar van 1 onesie was de maat veel te groot. Na telefonisch contact te hebben gehad, heb ik een goed advies gekregen en heb ik er nog 3 besteld. Van de 5 moest er maar 1 retour gestuurd worden. Wel jammer dat je de retour kosten van 7,25 euro zelf moet betalen, maar dat staat wel duidelijk omschreven op de site.

Fantastische service en snelle levering

Goede kwaliteit

Mijn dochter is blij met haar nieuwe onesie

Prima, keurig op tijd geleverd.

Ruime onesie, mijn zoon is er helemaal blij mee. Is al wel een naadje los...

Goede kwaliteit!

Goede kwaliteit, snelle service en niet te duur! In 1 woord genieten iedere avond!

Leuke onesies, goede kwaliteit

Na bestellen de volgende dag al de onesies binnen! Goede kwaliteit en zitten comfortabel!

Enorm tevreden

Mijn vriendin en ik zijn super blij met onze nieuwe onesies. Snel geleverd en goeie service achteraf

Heel leuke koala onesie!

Zeer tevreden over de kwalitiet vd onesie. De onesie is lekker zacht en warm.

TOP!!

Ik had een onesie besteld, was te groot. Geen probleem, kon zo geruild worden. Veel keuze. Snelle levering! Netjes verpakt! Kwaliteit van de Onesie! Hele goede kwaliteit. Heb gelijk 1 onesie besteld voor mijn dochter. We zijn helemaal blij!

Vriendelijke en goede service!

Super goede service, snelle levering en mijn dochter is helemaal blij met haar heerlijke fluffy onesie!

Uitstekend!

Goeie service, snelle levering en top kwaliteit! Zeker een aanrader.

Fantastische service!

Super vriendelijk! Echt aangename transactie!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Een goede prijs kwaliteits verhouding

Een min puntje de zakken hadden wat lager gemogen.

Super bedrijf en hele goede service Super hoe dit bedrijf met klanten omgaat Echt een dikke 10 waard Zeker een aanrader

Had besteld net voor het weekend, was voor cadeau bedoeld voor de zondag! Werd zelfs geleverd int weekend! Top, de jarige superblij!

Supersnelle levering

Ik heb op zondagochtend een onesie besteld en maandagochtend was hij er al! Supersnelle service!

Goede omschrijving en snelle levering

Fijn pak van dikke zachte stof

Perfect!

Makkelijk te navigeren website en bestelproces, ruime keuze en snelle verzending.

Snel geleverd product.

Goed en netjes verpakt.

Mooi giraffen pak

Mooie stof Snelle levering. Enig minpuntje is dat de m toch wat krap zat bij het kruis.

Mooie kwaliteit onesie en goede service.

Bestellen gaat erg gemakkelijk en snel. Bestelling was de volgende dag al binnen. De onesie is van mooi kwaliteit. Maten zijn goed aangegeven op de site.

Snelle levering en mooie kwaliteit

De onesies werden snel geleverd en ik ben zeer tevreden over de kwaliteit. Mijn zoon vind hem lekker zitten en ook na het wassen zien de kleuren er nog goed uit.