Super aanbod, goede service en snelle levering!

Veel keuze. Goede kwaliteit. Super snelle levering. Super tevreden.

Heerlijke joggingstof onsie

Snel binnen. Heerlijk zachte onsje. Blij mee

Onesies zalig warm gevoel

Vlotte bestelling, Vlotte levering Duidelijke website

Keurig

Snel netjes geleverd onesie is van goede kwaliteit zeer tevreden

snel mooi zeer tevreden

snel geleverd mooie onsie mijn dochter helemaal blij .

Supersnelle verzending en fijne onesies.

Ik ben zeer tevreden en onze kinderen slapen zelfs in de onesies, zo fijn en lekker warm zitten ze! De onesies waren minder smal dan ik had verwacht. Hierdoor iets minder modieus, maar niet minder blij mee!

Al enige tijd op zoek geweest naar een comfortabel huispak. De prijs was heel gunstig en had het item de volgende dag al in huis. Via de mail werd ik op de hoogte gehouden. Ideaal voor de herfst en winterperiode.

Hartsikke blij

Goede service. Fijn product. Fijne communicatie.

Prima onesies

Supersnelle levering. Leuke onesies (ondanks dat ik altijd had gezegd dat de kinderen er geen mochten).

Fijne onesies, goede service

2 onesies besteld, die direct de volgende dag werden geleverd. Helaas bleek er met 1 van de onesies iets mis, maar 1 mail met foto van het probleem leidde tot een uitstekende oplossing die gelijk werd geregeld. Top!

Niet transparant over verzendkosten

Verzendkosten komen als een verrassing bij de bestelling...

Snelle levering, superfijne onesies

Voor het hele gezin onesies besteld en we zijn er superblij mee! Lief contact ook over of het allemaal goed was aangekomen, we zijn echt heel tevreden over onesieskopen.nl: aanrader!

snel - correct

duidelijke website Snelle levering alles super vlot verlopen levering in de afgesproken levertijd

Familiebedrijf met aandacht voor de klant!

Erg klantvriendelijk bedrijf met leuke Onesies!

Topservice

Bestelling gedaan. Maar er ontbrak een artikel. Gemaild en volgende dag was het al in huis.

Snelle en vriendelijke service

Voldoende keus, snelle levering. Er bleek een storing te zijn geweest waardoor ik maar 1 van de 2 onesies binnen kreeg, maar na een telefoontje alles meteen geregeld en de volgde dag de volledige bestelling in huis. Zeer klantvriendelijk en mooie kwaliteit onesies.

Goede kwaliteit

Goede prijs kwaliteit verhouding

Super snelle levering

Mooie kwaliteit!

Ruime keuze

Top product en snelle levering

Mooi product, snelle levering

Snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding

Duidelijke site en supersnelle levering.

Duidelijke site en supersnelle levering.

Overzichtelijke webshop en snelle levering

Echt top geleverd. Vrijdag avond besteld volgende dag in huis.

Zeer snelle levering. Wel prijzig

Hele snelle levering. Wel redelijk dure onesies.

'k had 2 onesies bestelt en per abuis werd er 1 geleverd, contact opgenomen, binnen no time werd ik vriendelijk geholpen en werd ook de 2e geleverd.