TOP

Zeer snel en super service!

Zijn erg mooie onesies

Goeie ervaring als er iets niet goed gaat met bestelling krijg je snel reactie en wordt wat mee gedaan. Erg tevreden

Super goeie ervaring

snel geleverd, goede kwaliteit

Prima kwaliteit en heel mooie onesie

De onesie werd direct de dag na mijn bestelling geleverd. Alles prima verlopen.

Snelle levering, heel fijn product, goede kwaliteit

Onesie besteld, werd goed op de hoogte gehouden, snelle levering en een heerlijke onesie

Super snel geleverd! Mooi en fijn product

Snel en goed

Mijn dochter wilde graag een eenhoornonesie en had m eigenlijk snel nodig als verkleedpak voor school. De volgende dag was ie er al en ondertussen woont mijn dochter ongeveer in de onesie. Heel tevreden dus.

Mooie onesies

Veel keuze. Ook in grotere maten. Mooie kwaliteit. Minpuntje was dat besteld voor 20 uur, de volgende dag in huis helaas niet op ging. En dat verzenden vrij duur is.

Echte service, meedenkers en vriendelijk contact

In juni 2020 bestelden we een onesie in de hoop dat het meteen verstuurd zou worden en binnen 2 dagen geleverd vóór het kinderfeestje van mijn dochter. Verzendinformatie werd niet meteen ontvangen dus op de tweede dag navraag gedaan en verteld waarom we het zo snel nodig hadden. Er werd meteen geschakeld; ik werd gebeld en kon het halen, zij konden het supersnel versturen. Wat het handigst was voor ons en dat we zeker wisten dat we het op tijd hadden. We kregen het inderdaad de volgende dag per post binnen, dus mijn dochter was helemaal gelukkig. Zij checkten nog of het gelukt was, wat ik als heel prettig heb ervaren

Volledig naar verwachting

Goede kwaliteit Snelle (verzend-)service Fijn contact

Een prachtige onesie! Kleindochter was heel erg blij. Een hele goede kwaliteit en snelle levering. Bedankt !

Leuke onesie, snelle bezorging.

Alles ging goed, pakket werd de volgende dag bezorgd. Jammer dat de verzendkosten zo hoog zijn. Er kwam een derde van de prijs extra bij !

Enorme inzet en vriendelijk contact

Helaas uiteindelijk niet het product gevonden wat we zochten, maar dat lag zeker niet aan de super service van Floortje!

Vlotte bezorging en superleuke onesie

Er staan superleuke onesies op de site en heel handig dat bij de maat ook staat voor welke lengte het is. Ik bestelde om half 8 ‘s avonds en het pakket werd niet zoals beloofd dezelfde dag nog verstuurd, maar wel direct de dag erna. Heb je het de volgende dag nodig, dan moet je dus niet te laat bestellen, of misschien bij de opmerking vermelden dat het spoed heeft (had het bij mij niet).

Top geregeld. Mooie kwaliteit

Zie boven.

geweldig!

Bestelling gedaan en echt super vlotte levering, onesies zien er perfect uit. mijn dochtertje vroeg gisteren waar mijn onesie was, Ik zeg mama heeft niet besteld. ik moet eerlijk zeggen dat heb ik niet gedaan vanwege de prijs. Voor de kids echt top, ze zijn er superblij.

Goede snelle levering!!

Was een klein Fambridge foutje maar dit is super goed opgelost. Veder goede kwaliteit en levertijd.

De kinderen zijn er heel blij mee

Een snelle levering. Helemaal top.

Stond al bij het product dat er een levertijd op zat maar we kregen hem toch al na een paar dagen in huis. Mijn man draagt xxxl is een moeilijke maat om te krijgen en na de eerste keer hier een onesie besteld te hebben moest er al snel een 2e bij besteld worden want hij draagt hem elke dag. Natuurlijk bestellen we hier de volgende keer weer een nieuwe. Top

TOP

Was voor mij de eerste keer dat ik bij Onesieskopen.nl heb besteld en dit bleek een erg goede ervaring! Mijn beide kinderen wonen inmiddels in hun onesies. Fijn dat de maten ook in cm worden omgerekend, dat heeft ervoor gezorgd dat ik in 1x de juiste maten heb kunnen aanschaffen. Ik kom ZEKER nog eens terug voor een nieuwe bestelling.

Keer op keer topkwaliteit , snelle levering

Prima prijs kwaliteits ervaring.

Heb de maat gekozen naar aanleiding van de tabel, en deze lijkt perfect te zijn. Heerlijk iets kopen voor het eerst bij een online shop, en niet terug hoeven te sturen omdat de maat niet klopt of de kwaliteit niet naar behoren blijkt te zijn. Dus super tevreden.

In één woord: KLASSE!

Super snelle levering en enorm vriendelijke en behulpzame eigenaren. Ze denken echt met je mee als je er niet uitkomt en reageren vlot. Ik heb de zwarte onesie comfy unisex besteld. Zit als gegoten en de stof is van topkwaliteit. Een echte aanrader als je van baggy onesies houdt! Bedankt Jeroen en Floortje! Mijn volgende onesie bestel ik weer bij jullie :)