snel en product klopt qua info

handige site

Snel en eenvoudig besteld!

Ondanks de crisis toch nog in een acceptabele tijd in huis!

Mijn dochter is helemaal gelukkig. Goede kwaliteit en snel geleverd.

Geweldig snel

Beste, Op een zondagmiddag een hele leuke Alpaca onesie gekocht. En notabene de volgende dag in huis. Hoe goed!! De Alpaca is er schattig en dichter is helemaal blij. Lekker wollig en knuffelig. Dank je wel voor de super snelle levering. Sonja

Fantastische service!!

Wou wij zijn heel te vreden met de grote keuze en de kwaliteit. De levering is desondanks "corona" supersnel gegaan! Schitterende service, prefect for alle onesie lovers x

Duidelijk, snel en goede communicatie!

Goede service en communicatie

Er moest nog wat nageleverd worden. Echter moest ik het product in een andere maat hebben, maar deze zat niet in het assortiment. Onesie heeft er toch voor gezorgd dat ik deze heel snel kon ontvangen. De communicatie hierover was zeer klantvriendelijk.

Lekkere zachte panda onesie

Een wat grotere maat panda onesie voor tiener gekocht, maar dat de onesie daardoor iets oversized, vindt hij helemaal niet erg, zo kan hij er langer van genieten. De onesie werd keurig op tijd afgeleverd.

Snelle service, heerlijk zachte onesie

Onesie gekocht voor mijn dochter van 11. Koala onesie in kleinste volwassenenwerk past prima!

Simpel en Vlot.

Op aanraden van mijn vriend een dassen onesie gekocht. Deze zit zo goed dat ik er gelijk een 2de van heb besteld. Dikke duim.

Snelle levering en superleuke pakken!

Mijn dochter had een nieuwe onessie nodig. Uiteindelijk keuze gevallen op de Lama. Hij is echt heel erg leuk superzacht en lekker warm. Levering was top!

Vlotte levering en naar wens!

Als je kleinzoon een onesi op zijn verjaardag wil van oma en dan ook nog in een tijgermotief, dan is internet een uitkomst. En bij jullie was ik aan het goede adres en het werd thuisbezorgd bij de jarige!

fijne service

productomschrijving komt overeen met wat je krijgt! Mooie product prijsverhouding ook. Mijn dochter is erg tevreden

goed product en snel geleverd!

het is makkelijk besteld en snel geleverd. de bestelde onsies passen goed en zijn van goede kwaliteit.

Snelle bezorging, goede kwaliteit

De onesie is van hele fijne stof, goede kwaliteit en kwam sneller aan dan verwacht! Ik raad dit zeker aan aan vrienden!

Erg mooie onesies, prima kwaliteit, goede afhandeling.

Onze jongens zijn erg blij met hun nieuwe onesies. We hebben een tijger en een haai besteld. Prima afhandeling van de bestelling, zoals vermeld op de site. De onesies hebben een goede kwaliteit, ze zijn lekker dik en erg zacht. Onze kinderen zijn er helemaal weg van!

Je ontvangt wat je besteld hebt en ook op tijd

Leuke onesies! Mijn dochters waren er helemaal weg van. De ene vond ik te lang ten opzichte van wat ik verwachtte maar dat is uiteindelijk veel beter dan te klein;-)

Mooie kwaliteit - Superlieve Service - Superleuk!

Elke keer als ik mijn kinderen in de onesies zie, moet ik weer lachen. De kwaliteit is ultrazacht en ik vind de ritsen aan de achterkant geweldig, zodat je zonder koud bovenlijfje naar de wc kan. Heel erg bedankt en zeer aan te bevelen.

zeer tevreden

zeer tevreden, goede kwaliteit, snelle levering ook ondanks de coronavirus.

De beste plaats voor onesies te kopen!

Tweede keer dat ik hier bestel! Snelle service, goede kwaliteit onesies, de maten en info klopt op de website, ik heb bij mijn eerste aankoop enkele vragen gesteld en direct antwoord gekregen... Als je een fanaat bent van onesies, is dit zeker de plaats!

Snelle levering, prima product, duidelijke communicatie

Snelle levering, prima product, duidelijke communicatie

Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering

Wij hadden twee onesies voor de kinderen voor Kerst gegeven echter deze gingen heel snel scheuren op de naden. Na dit gemeld te hebben kwam Floortje met een prima oplossing en hebben we nu twee hele mooie nieuwe onesies kunnen bestellen die werkelijk super zijn! Zowel wij als de kinderen zijn hier erg blij mee. De service en de pakken zijn top!

Besteld, volgende dag in huis, in deze tijd!

Super mooi en coole onesie besteld, zit als gegoten.

Leuke producten

Veel keuze, leuke aanbiedingen en een snelle levering