Hebben hele goede service

Als je iets retour stuurt word alles goed geregeld

En dat voor carnaval.

top

De vriendin van mijn zoon, voor wie de onesie was, was super blij, en hij ook!

zeer goede kwaliteit

Excellent!

Ik ben erg blij met de service en de kwaliteit van het product. Het was een verjaardagscadeau voor mijn man en gezien de snelle levering was die mooi op tijd. De kwaliteit is ook super dus hij (én ik) zijn er gek op. Het is trouwens al zijn tweede van dit merk.. gewoon in een ander kleurtje... beste bewijs van een topprodukt, niet? Een echte aanrader dus!!

Een blij kind

Een regenboog onesie zorgde voor een blij gezicht van mijn kleindochter

Prima kwaliteit, uitstekende service

Brede keuze, snel geleverd, prijs kwaliteit verhouding uitstekend.

1 onesie mt 134

In alle mogelijke winkels in de stad lagen alleen maar te kleine onesies van een bep. type dus ben ik uiteindelijk maar uitgeweken naar internet. Bij Onesieskopen.nl hadden ze wel de grotere onesie die we zochten. Hij werd netjes en snel geleverd.

top kwaliteit . een snel bezorgt

Past perfect een is lekker warm. Een de afhandeling van betalen een bezorgen ging snel een goed.

Goede kwaliteit en snelle service..ben heel tevreden en zal jullie zeker aanraden bij andere mensen

Super netjes en goed bedrijf snelle levering en een goede kwaliteit

Goede service en goede kwaliteit

Goed bezig

Alles verlopen zoals t zou moeten . TOP !

Snelle reactie

Heel fijne site! Als je een vraag hebt wordt er snel op gereageerd. Alleen jammer dat sommige producten uitverkocht zijn.

Dit is al de tweede keer dat ik besteld heb. Wederom alles snel en goed geleverd.

Goede service ook duidelijk qua levering!

Snel, klantvriendelijk en mooie koopwaar

Zeer snelle reactie en prettige afhandeling.

Goede vluggen en nette levering en goed product

Goed net product, perfecte maat, super

Super service!

Super! Geweldige service! Door een fout van de koerierdienst werd onze onesie retour gestuurd. Onze dochter had deze echter dringend nodig om op kamp te vertrekken. Na 1 telefoontje met OnesiesKopen.nl werd alles in het werk gesteld om een oplossing te vinden. Dag nadien voor de middag Onesie ontvangen! Echt een super service!

Uiterst slechte kwaliteit

Na nog geen half uur dragen begonnen er gaten in de kleren te vallen. Net naast de naad. (Shark onesie( Van een ander pak(blauw monster) aangedaan om te passen en toen ging de rits al steeds open hoe t niet hoort. Oftewel 2 onesies gekocht.... Die allebij maar in de kast liggen. Erg jammer dit. webwinkel heeft een snelle levering dat is ook het enigste wat ik waardeer van mijn bestellingen

Goede kwaliteit en snelle levering

De unicorn onesie als verjaardagskadootje voor mijn nichtje van 8 gekocht. Ze was helemaal ik de wolken en vond hem geweldig. De maathulp op de website was zeer handig. De kwaliteit van de stof is goed, en snel geleverd. Zeer tevreden!

Top service, perfect in orde!!

Al enkele keren iets besteld, telkens tip top in orde. Zeer snelle levering. Ook bij vragen, snelle, vriendelijke en super correcte behandeling!! Een aanrader!!

Blinkt uit in klantenservice

Prachtige onesie maar met een losse naad. Heb deze zelf vastgenaaid omdat ik dat minder moeite vond dat weer terug te sturen. Wel heb ik het gemeld als feedback. De afhandeling van mijn feedback erover overtrof mijn verwachtingen. Snelle service met goed inlevingsvermogen in de klant en ze staan oprecht open voor feedback. De volgende onesie zal ik zeker weer hier kopen.

Goede service en snelle levering!!!

Leuke onesie en snel geleverd!

Leuke onesie en snel geleverd!