Goeie kwaliteit en dag erna al geleverd! Top!

Goeie kwaliteit en dag erna al geleverd! Top!

Prima kwaliteit, en goede service

De service is erg goed, en de onesie is van erg goede kwaliteit, mijn kleindochter was er heel erg blij mee.

Supersnelle levering!

Volgende dag al in huis!

Toppers zijn het, fijne samenwerking gehad na het bestellen van een onesie

Mijn koeien onesie was helaas niet de goeie maat, echter na fijn en duidelijk contact tot een goeie oplossing gekomen.

Heel tevreden

1 tip. Kan er niet standaard een rits in de onesies!

Goede service en vlotte communicatie ook als het iets anders loopt dan gepland.

Prettig contact, snelle reactie op mailtjes en er wordt gekeken naar een snelle goede oplossing als er iets anders loopt. Bij ons was dit een maatwissel, er wordt dan echt meegedacht. Aardig en attent in het contact.

Goede klantenservice

Wilde een specifieke onesie kopen die volgens de site leverbaar was. Hier werd snel op gereageerd en er werden meteen oplossingen aangeboden. Alles verliep ook zoals afgesproken. Zeer tevreden

Zeer vriendelijk en goed geholpen

De panda onesi voor mijn kleinzoon ging al heel snel kapot. Het is keurig opgelost door Jeroen Groenhart. We moesten er even op wachten, maar vandaag kwam er een nieuwe onesi binnen. Jeroen bedankt en Floortje ook. Veel succes met jullie bedrijf🐼🐼🐼🤗🤗

Mooi bedrijf, mooie producten, mooie mensen

Uitstekend geholpen bij mijn bestelling. Op een uiterst vriendelijke manier alles tot volledige tevredenheid afgehandeld. Ik heb hier inmiddels 2 onesies besteld en kom zeker terug. Aanrader dit! :)

Toen de grootste onesie niet paste, werd er direct meegedacht en direct gehandeld. Met als uitkomst een mooie kwaliteit onesie perfect op maat. Zeer klantgericht en vriendelijk, aanrader!

Top service!

Uitstekende kwaliteit onesie en een geweldige service bij ruiling.

Helemaal top

Super tevreden eerst telefonisch contact gehad betreft de maten, vriendelijke te woord gestaan en goed geholpen. Daarna een bestelling geplaatst en snel geleverd.

Prima en betrouwbaar webwinkel

Betrouwbaar adres voor het bestellen van een onesie, die de volgende dag keurig werd afgeleverd. Leuke bijkomstigheid is dat je keurig en tijdig op de hoogte wordt gehouden van het gehele bestelproces. Enige nadelen zijn de verzend- en retourkosten. Wordt afgeschermd dat het scherpe prijzen zijn, maar dat betwijfel ik als je iets meer tijd neemt om te zoeken naar andere aanbieders (stond toen op tijd). Persoonlijk vind ik dit niet klantvriendelijk overkomen. Verwerk deze kosten in je prijzen en geef aan, dat het "gratis" verzenden is en "gratis" retourneren. Denk dat je dan meer klanten over de streep zal trekken. Tip ...

Duidelijk communicatie, snelle levering!

Op de site al te zien dat het item voorradig was. Mijn bestelling geplaatst 's a vond rond 19u. Om 23u had ik mijn trackingnummer thuis en 's morgens om 10u geleverd! Wat moet je nog meer!

Super snelle levering!

Super snelle levering! Kwaliteit van de onesie's is goed!

Snelle levering, goed produkt

Alles dik in orde!

snel geleverd, mooi materiaal (katoen ipv fleece) en leuk ontwerp (grijs/gele vlakken

Ik was op zoek naar een onesie die niet gemaakt was van synthetische stof. Dit ivm veiligheid bij vuur en duurzaamheid (fleece wassen geeft veel plastic in her water). Ik wilde ook geen rozige beestige boel. Maar eentje die mijn dochter van 6 heel top vind, en ik ook leuk vind om naar te kijken. Die hebben we hier gevonden :)

Mooie onesie, valt alleen klein

Voor mijn 11 jarige dochter een onesie gekocht. De grootste kindermaat aangeschaft, helaas zit ie krap. Wel mooie en goede kwaliteit!

Goed product, snelle levering

De Sofa Killer 3XL aangeschaft vanwege het hoge gehalte Katoen en omdat het een Onesie is voor de wat langere Nederlander. De Onesie is geschikt volgens de website/info voor 185/200 meter, met mijn 191 en bredere schouders dan gemiddeld zit het heerlijk! Warm genoeg bewegingsvrijheid en heerlijke capuchon. De plastic rits is fijn, geen koude rits tegen je lichaam of scherpe randen. Ik heb wel mijn twijfels als je 2 meter bent en wat langere benen zou hebben tov je bovenlijf of de broekspijpen lang genoeg zullen zijn. Al met al zeer tevreden met de aankoop, bedankt! Enig verbeter punt wat ik graag had gezien is een dubbele rits.. dat zou het helemaal afmaken.. (zeker voor de mannen onder ons)

Mooie onesies, heel zacht, snelle service!

Ik kocht de onesies voor de verjaardag van mijn petekind (11j). Ze zien er nog beter uit dan op de foto, zijn superzacht, en werden erg snel geleverd. Heel tevreden dus:-)

Snelle levering en goede prijzen

Zocht een leuke onesie en kwam bij deze site uit. Goede prijzen en genoeg keuze. Bestellen was makkelijk en snel en prima geleverd. Ik zag een andere onesie die ik mss ook nog daar ga bestellen.

Prima geregeld en goede kwaliteit

Zaterdags besteld, dinsdag in huis. Dat was wat mij betreft prima. Onesie past goed en kwaliteit is wat ik er van verwacht had.

Prima onesie, prima service

Ik ontving de door mijn zoon felbegeerde onesie snel. Op vragen en opmerkingen wordt adequaat gereageerd. Prettig communiceren met de mensen van onesieskopen!

goeie service and kwaliteit

Bestelling ging vlot en ook al was de levering een dag later dan voorzien, was ik toch tevreden omdat Jeroen en Floortje me prima op de hoogte hielden van de status. De kwaliteit van de onesie is erg goed: stevige stof, netjes in mekaar gezet en mooie print. De maat M valt ruim voor iemand van 1.70 m maar het blijft draagbaar!

snel en goed ontvangen

snel en goed ontvangen