Prima familiebedrijfje

Mails worden snel beantwoord, prima antwoorden en een leuk en goed product.

Snel geleverd, mooie kwaliteit en alles zoals beloofd

Was wel even lang uitzoeken maar dat komt door het enorme aanbod. Onesie is van zeer goede kwaliteit, heel blij mee. Bedankt!

Binnen een maand laten de naden los van de onesie.

Helaas is de onsie die ik voor mijn kind aangeschaft heb bij jullie binnen een paar weken de naden los. Onsie maat groter gekocht dus zat niet strak. Was zelfs nog niet in de wasmachine geweest. Erg jammer. Zeker voor de betaalde prijs van € 31,90.

Fantastische service, mooie producten

Ik ben zeer tevreden over de service van deze site. Uitgebreide keuze, goede kwaliteit en zeer snelle levering. Bij mijn laatste bestelling klopte er iets niet met de maat die aangeven werd op de website, dus leerde ik ook de zeer vriendelijke en behulpzame klantendienst kennen. De andere 3 producten waren wel een heel correcte maatweergave. Eén onesie gaat al enkele jaren mee en die ziet er nog steeds niet versleten uit. De laatste nieuwe onesies hoop ik binnen een paar jaar ook nog steeds te zien rondlopen in huis.

Mooi, degelijk wel nogal groot

Maten vallen iets wat groot uit, maar is geen ramp :-) Mijn zonen zijn er heel blij om Vooral de dubbele ritsluiting vinden ze handig

Snel en makkelijk

Snel gekozen makkelijk besteld en snel in huis. Beter dan bestellen in china na 40 dagen niets in huis en geld kwijt. Deze site is betrouwbaar ga zo door.

Snel en schitterend

Prachtige onesie koala en snel geleverd !

Product voldoet prima

Goed product, snelle levering en de ontvanger (meisje van 7 jr) was er heel blij mee.

Prima geregeld!

Prima service. Snel geleverd. En staan open voor andere mogelijkheden. Bedankt!

Super correct en persoonlijk.

Snelle levering Past perfect 👌 Mooie stof zoals beloofd

Snel geleverd, super onesies! Twee blije kids!

Twee onesies op tijd onder de kerstboom dankzij de snelle service! 2 happy kids, een pinguin en een eenhoorn.

Beste onesie shop

Rits kan iets beter. maar verder top. reeds in bezit

zeer goed

onze kleindochter was in de wolken

levering snel bezorgd !

positief

Goede service bij mooie producten

2 onesies besteld. Goede kwaliteit. De ene was wat groot. In de tabel met maatadvies zat een overlap dus koos ik voor de grotere maat. Ik had beter de kleinere maat kunnen kiezen. Ruilen was geen probleem. Nu 2 super blije kinderen.

Mooie onesie

De onesie is mooi en van goede kwaliteit. De onesie was wel al vuil. Ik heb hem moeten wassen voordat ik hem cadeau kon doen. Daarna voelde hij een beetje anders aan. De levering was een dag later dan aangegeven, maar nog steeds snel.

Goed en snelle levering

Onesies zitten goed en de levering echt heel snel. Heerlijk zachte onesies.

Snelle en correcte levering!!! Super

Heerlijk comfortabele panda-onsie, snelle en juiste levering.

Mijn dochter (12 jaar) de panda-onsie cadeau gedaan, viel helemaal in de smaak. Goede kwaliteit en afwerking. Zij is circa 160 cm en de M zat perfect, beetje op de groei. Heerlijk zacht en comfortabel. De webshop heeft snel geleverd, prima!

Super toffe onesies en een heel snelle levering! Top!

Dit was zeker niet de laatste onesie

Ik heb al mijn onesies hier gekocht. Met een onesie bij levering bleek iets niet goed gestikt te zijn heb ik dat aangegeven. Was iets kleins. Dus zijn gewoon de reparatiekosten vergoed. Deze keer heb ik vanwege de kerst een rendier gekocht. 1 avond ook letterlijk als Rendier gebruikt met een Christmas Run.

Snel en goede kwaliteit

Onze meiden wilden graag een onesie. Deze Panda onesie sprong eruit voor hen. Snelle levering en goede kwaliteit. Dus dochters tevreden dan is mama dat ook.

ZEEER late levering

website beloofd levering binnen 24u, maar dit klopt niet: 3 dagen terwijl dit wel dringend was... niet tevreden met deze service! Onesie is wel prachtige kwaliteit - wordt hier veel gedragen

Prima ding!

netjes afgewerkt, goede pasvorm, voor zover je van een pasvorm kunt spreken bij dit product ;-). Goede maatvoering.