Heb deze kerst de tweede keer een onsie besteld! Vorig jaar was er helaas iets mis gegaan met de onsie binnen 1 dag alles opgelost. Fijne mensen met goede service.

Topservice

Supermooie onesie voor een eerlijke prijs. Op tijd geleverd. Ik had informatie gevraagd betreffende de maat en ook die was heel correct. Heb snel antwoord gekregen en zeer nuttige info!

Keurige correcte levering.

prima ervaring

Lekker zacht

Het panterpak is erg leuk. Ik ben klaar voor carnaval :)! Ik ben 1.72 en heb normaal maat 38, maar heb qua lengte echt de L nodig, terwijl die wel meteen wat (ook lekker hoor) wijd is. Het kruis is het probleem dan, ook bij een kennis van mij van 1.68m was een M te krap in de lengte. Verder lekker zacht, ook om in te slapen ;)

Serviceminded

Product is ten eerste naar alle verwachtingen: superzacht - kind is er heel blij mee, heeft deze overdag aan en slaapt er ook het liefst in;-) We hadden de verkeerde maat besteld - geen enkel probleem. Snelle, vriendelijke en goede service!

Degelijk materiaal en stevig genaaid. Aanrader.

Degelijk materiaal en stevig genaaid. Aanrader.

Lekkere warme onesie

Vriendelijke service. We hadden een vraag en zijn heel correct verder geholpen.

Top super snel geleverd .

Is top en goede kwaliteit precies zoals je het besteld zo wordt het ook geleverd dag besteld en volgende dag al geleverd .

Goede en snelle levering

Goed product en snelle en goede levering g

super onesie's . 2 besteld en beide zijn prima passend en erg leuk

super onesie's . 2 besteld en beide zijn prima passend en erg leuk

Erg goed

Goede en snelle levering ondanks sinterklaas week.

Een hele mooie onesie ( unicorn) zeer zacht .

Zeer snelle levering.

Snelle levering en leuke onesies

Op de website was duidelijk te vinden watbik zocht, de keuze was groot en de onesies vielen in de smaak bij de meiden

Werd er blij van.😁

Zeer mooie kwaliteit en snelle levering. Eerste onesie was te klein daarna grotere maat besteld. Ook die was snel in huis.

Mooie onesies en topservice!

Prettig persoonlijk contact, snelle reactie bij vragen, goede service en mooie kwaliteit onesies.

Netjes en zeer snel

Leuke selectie aan onesies , snelle levering alles keurig in orde

Topservice

Jeroen en Floortje hebben mij uitstekend geholpen. Ik kreeg een onesie toegestuurd met een muffe lucht dit ik zelf erg onprettig vond. Nadat ik dit per mail had aangegeven hebben zij mij meteen een nieuwe opgestuurd. Vanwege de drukte omtrent de feestdagen mocht ik overigens de oude onesie houden.. Erg klantvriendelijk en behulpzaam. Ik zou iedereen aanraden om hier zijn/haar onesie te kopen!

Suppervlotte afhandeling van de bestelling

Handige site om te bestellen en te betalen Bestelling supersnel ontvangen Ben zeer tevreden

Goed en betrouwbaar.

Werd prettig geholpen met advies via telefoon. Ook het ruilen in andere maat ging soepel en snel. Helemaal toppie. Ga er vast nog eens meer bestellen

Snelle reactie en houden je goed op de hoogte

Je wordt goed geholpen En via mail wordt je goed op de hoogte gehouden over je levering status. Echte aanrader 👍

Zeer tevreden over de levering

Alles klopte zoals aangegeven, tot aan de levering thuis aan toe. Keurig ingepakt. Onesie zelf is van mooie kwaliteit, en geen ‘massaproduct ‘. Zeer tevreden dus!

Heerlijk lekker zacht pak

Levering was snel. Het pak werd vooral door mijn kleindochter gewaardeerd. Ze kreeg het voor Sint en heeft er de rest van de dag in gelopen.

mooi produkt en zeer klantvriendelijk

Ik had per ongeluk de verkeerde onesie besteld. Ik heb dit gemeld en er werd alle moeite gedaan de bestelling nog aan te passen. Nu het niet meer bleek te lukken werd ik gebeld over de juiste manier van afhandeling zonder dat ik de retourkosten zou hoeven betalen. Zeer klantvriendelijk dus!! Mijn zoon is erg blij met de onesie. Als hij even de kans heeft trekt hij hem aan.

Top service!

Snelle levering! Vriendelijke afhandeling! Niets dan lof

Super service

Onesie in maat small besteld, werd in maat large geleverd. Fouten zijn menselijk. Telefonisch contact met hen opgenomen. Super vriendelijke man aan de telefoon. Hij ging zo snel mogelijk de fout rechtzetten. Binnen 2 dagen de juiste maat geleverd. Super goede en vriendelijke service.