Heerlijk warme Onesie van webwinkel met hart voor hun zaak

Mooi product en super enthousiast team dat ook voor de klant het beste resultaat wenst te bereiken.

Hele goede service en snelle levering

Ik had een heren onesie gekocht en daar was de stof en de rits na 6 weken al kapot. Ik heb contact opgenomen met Onesieskopen.nl. Ik kreeg een hele vriendelijke man aan de telefoon die zei dat dat wel eens voor kon komen en heb daarna mijn geld terug ontvangen. Een beter online bedrijf kun je je niet wensen. Bedankt daarvoor. Ik heb hier al vaker besteld, een TOP bedrijf.

Snelle oplossing na klacht

Bij aankoop van 2 Onesies blijk er een kwaliteits probleem bij 1. Onze klacht werd snel behandeld en serieus genomen. Binnen een paar dagen is het naar volle tevredenheid opgelost

Zeeeeer correct,erg stipt en supervriendelijk.

Toppie over de ganse lijn 👍

Klantenservice met een hart wordt waargemaakt

Ik bestelde een onesie die helemaal op maat werd gemaakt voor mij. Er werd goed meegedacht en de tijd genomen van begin tot eind. Helemaal super, heel blij met mijn unieke onesie.

Volgende keer bestel ik hier weer

Een fijne snelle website met ongelofelijk veel keus. Heldere informatie en de maten zijn heel fijn op lichaamslengte aangeduid. Onze onesies pasten daardoor perfect en werden zelfs met de drukte rondom blackfriday/cybermonday en sinterklaas tot mijn verbazing netjes de volgende dag afgeleverd.

Prima website, goede bestelmogelijkheid en prima levering

Prima website, goede bestelmogelijkheid en prima levering. Mooi cadeau voor pakjesavond, wat meteen gedragen wordt. Super!

Klantvriendelijk

Naar aanleiding van mijn review in contact gekomen met onesieskopen.nl en de problemen zijn in overleg zeer correct en vriendelijk opgelost.

Prima service en snelle contacten

Nette communicatie, snelle service en reacties

Mijn bestelling was de volgende dag binnen.... twee heerlijke onesies, hier helemaal blij!

Het zijn hele leuke onesies. En goede prijs.

Ik kreeg de bestelling heel snel.Dat was fijn want het waren sinterklaascadeeautjes.

Goede kwaliteit

Mooie onesies en ik werd goed op de hoogte gehouden over het tijdstip van de levering.

Prima pak, snelle levering

Eindelijk een pak voor jonge tieners gevonden wat niet te kinderachtig is!

Topper

Goeie kwaliteit, snelle levering!

Niet de 1ste keer....

dat we bij onesiekopen.nl een onesie besteld hebben. Goede kwaliteit, goede prijzen, hij zit heel lekker. Mijn zoon is er alweer heel blij mee. Zodra hij er weer uitgegroeid is. Bestellen we weer een nieuwe bij Onesiekopen.nl

Snelle levering en zoals op de foto!

Prettige online winkel en snelle levering

Vanaf de bestelling werd je goed op de hoogte gehouden, verder was alles prima

Het product is heerlijk: goede kwaliteit en lekker warm. Levering was erg snel.

Na schademeldingsuper goed opgelost!

De onesie voor m'n zoon was binnen, een mooie suit design. Echter er zaten 2 naden los en na een mdig is dit zeer snel en goed opgelost. Keurig! Verder super leuke spullen dus een aanrader!

Goede kwaliteit, levertijd.

De onesie is mooi groot; past perfect.

Eén woord : SCHITTEREND!!!

Prachtig, kwaliteitsvol product en was verbaasd over de ultra snelle levering! Dankjewel voor dit moois!

prima service, snel en netjes geleverd

Ruime keuze, goede prijs/kwaliteitverhouding, snelle levering

Vlotte levering, prima onesie.

Mijn dochter is blij met de onesie!

Super snelle levering en heerlijke comfortabele onesie

Ik heb twee onesies besteld voor mijn zoons. De volgende dag had ik ze al in huis. De onesies zijn heerlijk zacht en warm. Ze zijn er erg blij mee.

Goede kwaliteit voor een leuke prijs

Snelle levering en fijn product. Ik draag het met veel plezier. De dubbele rits, zakken aan voorzijde maken het net wat handiger, terwijl door de aanwezigheid van katoen het pak zweten voorkomt. Zou hier zo weer bestellen!