Snelle levering!

Ervaring komt later is nu. een 5 december kado voor mijn kleinzoon.

Fantastisch!

Zeer goed verder geholpen. Wat je in de andere reviews leest is helemaal waar!

Ik heb voor Sinterklaas dit jaar al mijn aankopen bij jullie gedaan en een dag later had ik alles al binnen super ook de klantenservice is geweldig snel antwoord. Zeker een aanrader.

De volgende bestel ik hier weer😀

Snelle levering, en hij past als gegoten en zit prima.

Geweldig mooi pak.

Super mooi pak. Onze kleinzoon heeft hem meteen aangedaan en straalde. Geweldig!!

Perfecte behandeling

Alles vlot verlopen

Geweldig!

super snelle levering en hele mooie producten!

mooie onesies en snel geleverd.

Snelle levering, mooie sortering onesies.

Prima levering. Prettige warme onesie.

Vier sterren omdat ik de onesie nog niet gewassen heb. Ik verwacht geen problemen op 30/40 graden. Leuke goed passende warme onesie. Prima levering en communicatie Ik raad deze webshop/onesie aan

Zit heerlijk deze onesie

Via een mail laten weten om Op de hoogte gehouden te worden wanneer de onesie weer binnen was. Netjes een mail gestuurd aan mij en meteen de onesies besteld. Deze kwamen de volgende dag al binnen !!!! Top service en top onesies

Top service!

Heel tevreden over de top service. Mijn onesie was helaas kapot, maar hier kreeg ik heel snel een goede oplossing voor. Er werd gelijk een nieuwe toegestuurd. Verder is de onesie van hele goede kwaliteit, heerlijk zacht en warm.

snelle levering, veel keuze, geen gedoe

Goed, ik bestelde dit als een cadeautje. Ze was zeer tevreden!

Wat een tof bedrijf, niet alleen maar kopen en verkopen, goede service en nazorg. Zeer tevreden.

Goede snelle levering, de onesies zien er goed uit!

Weet niet of ze de kleinzonen passen omdat het 5 dec kadoos zijn. Tip: de print niet op elkaar verpakken, plakt nl aan elkaar, hopelijk geen problemen met wassen.

Heel snel binnen.. heerlijk pak super zacht ook na het wassen goed

Mijn ervaring in een zin: GE-WEL-DIG!

Snel ontvangen en prima verpakt. Mijn volgende onesie koop ik ook hier! :)

leuk pak om te dragen maar ook om te geven!

Snel geleverd met de gewenste inhoud. Klasse! Ga zo door!

Leuk aanbod, goede prijzen, weinig voorraad

Leuk aanbod, goede prijzen, weinig voorraad

nooit meer koud !

Met veel plezier kan ik 1 keer per week verklaren dat ik "vanavond koala ga zijn" (oftewel: chillen/cocoonen/niksen)

Super geholpen

Ik ben echt super geholpen! Ik wilde een rode onsie die niet leverbaar was, maar ze hebben echt alles in hun werking gezet om toch aan mijn wens te voldoen. Nette levering. Ik heb de onsie bekeken en hij voelt goed. Nu nog even afwachten tot 5 december wat zoonlief ervan vind! Maar een rode onsie is sowieso al lastig te vinden, dus super fijn dat jullie zon breed assortiment hebben. Ontzettend bedankt, dit gaat een onsie worden die veel gedragen gaat worden!

Doen wat ze beloven

Ik bestelde twee onesies en ontving de trackingcode. Deze werkte echter niet dus ik stuurde hiervoor een mail, waar ik eigenlijk niet echt snel antwoord op verwachte. Tot mijn verbazing kreeg ik binnen een half uur een zeer vriendelijk en afdoend antwoord (in het weekend). De onesies werden zonder probleem en netjes verpakt geleverd. De kwaliteit (duurdere reeks in katoen) is echt heel goed, ik loop er ganse dagen in rond hier thuis en heb het altijd lekker warm zonder me dood te zweten zoals in een goedkopere die ik eerder elders kocht. Topbedrijf! Wil je een goede onesie? Koop hem dan hier! Groetjes, Andy

Prima onies snel geleverd

De onsie kwam zoals aangegeven op de website de dag na de bestelling en is van prima kwaliteit. Het is precies wat ik verwachtte en ik ben zeer tevreden. Deze website is een aanrader.

Snelle levering en mooi product conform omschrijving

Onesie voor mijn zoon gekocht. Het is een mooie degelijke en warme onesie. Zit heerlijk en comfortabel. Mooie stof.

Top 👌🏻

Leuke onesie, goede kwaliteit, levering was prima, kind blij, kortom wij zijn erg tevreden.

Top 👌🏻