Snelle en vlotte levering

Voor aankoop een fijn contact via de mail. Goed advies t.a.v. maat, en ook bereid een mail te sturen wanneer het jasje weer op voorraad zou zijn. De geadviseerde maat was groter als die ik volgens de tabel zou moeten hebben, en achteraf was de kleinere ook te klein geweest. Levering was zeer snel na bestelling, 2 werkdagen. Ik ben blij met de aankoop en de service.

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen

Helemaal top.

Goede kwaliteit hals banden. Zien er ook mooi uit.

Redelijk

Product ziet er goed uit Maar heb lang moeten wachten voor ik het thuis had was ook heel onduidelijk wanneer het kwam

Prima ervaring

Bestelling is snel geleverd. Helaas moest ik retourneren ivm de verkeerd bestelde maat Ook de afhandeling hiervan liep prima

Leuke kleertjes

Er is voldoende keuze mogelijkheid echter vind ik dat de beschrijvingen qua maat niet kloppen. Hierdoor moest ik retourneren en het kostte nogal wat geld (meer dan 7€!). Dit zou gratis moeten zijn.

leuk jasje ,

Erg leuk jasje, maar jammer ik had maat S besteld en krijg maar M toegestuurd. Dus nu heeft onze Bowie er nog niets aan. De levering was netjes en snel dus ik zal daar door u aanbevelen. Dus voor ons en Bowie is het nu wachten dat hij snel gaat groeien, want van de zomer hoeft hij het niet aan. En dat is jammer.

Maten niet juist

Levering van het product erg snel, echter helaas komen de maten helemaal niet overeen met de aangegeven centimeters. Product dus onbruikbaar voor ons, het was de grootste maat, dus weggegooid geld helaas. Het zou beter zijn als er per product gekeken wordt naar de maten, en of deze ook overeenkomen met de aangegeven centimeters qua omvang van borst etc..

Prachtige halsband

Prachtige halsband met bijpassende riem gekocht voor mijn bulldog. Echt iets anders dan anders en mooie kwaliteit!

Gewoon doen!

Topservice

Dinsdag besteld donderdag in huis. Juiste maatweergace en schattige pakjes voor mijn puppy. Zeker niet de laatste keer dat ik hier bestel. Topservice tegenover sommige andere onlineshops.

Snelle levering en goede kwaliteit!

Zoals hierboven vermeld

Super mooie collectie

Absoluut een mooie collectie aan honden jassen, alleen was de maat niet goed. Heb een mail gestuurd datbiknde jas zal retourneren, en ook vlot antwoord terug ontvangen dat mijn geld terug gestort zal worden. Dat is nog niet gebeurd maar ga ervan uit dat dat ook deze week geregeld gaat worden.

goed kwaliteit ,ruim assortiment,betaalbaar en snell levering,TOP

super mooi product

Slechte kwaliteit denk Ali express

Maatvoering klopt niet. Heb het idee dat het Ali komt

Super kwaliteit

Jasje past perfect. Opgegeven afmetingen zijn correct.

Goede service.

Het jasje dat ik had uitgezocht was niet leverbaar direct een andere uitgezocht en die is snel bezorgd. Contact gehad via de mail, dus was een goede service.

Mooie halsband besteld, kwam snel en is zeer goede kwaliteit

Zeer snelle levering en prima produkten

Truitjes voor de honden gekocht en waren van prima kwaliteit! De levering was zeer snel. Voor mij zeker een 10/10 waard.

Correcte prijzen , snelle levering.

Snelle levering goede kwaliteit

Snelle levering en goede sevices

super fijn jasje goede kwaliteit, en lekker warm

Tevreden over service exclusieve dog fashion

Snelle service, alles wordt netjes afgehandeld. Zoals het hoort, top!

Super snelle levering!

Fijn jasje voor de hond. Is er blij met de koude dagen!

Pastoor Pankenstraat 14

5492KG Sint-oedenrode