Mooie truien goede service

Na mijn bestelling/betaling kreeg ik een mail dat er een niet meer voorradig was. Samen naar een alternatief gekeken. Snel geleverd en ze zijn echt mooi/schattig vooral.

Snelle levering, goed verpakt en t artikel (jas) komt overeen met de foto op de website.

Prima service. Ben zeer tevreden !!!!

Hondendekje past perfect.

Mooie spullen en wanneer er iets niet past wordt dit heel netjes opgelost. Superservice

Leuk bedrijf super leuke spullen

Ik heb hele goede ervaring met dog exclusieve fashion,goede communicatie,als ik weer wat nodig heb zal ik zeker bij hun bestellen.

Heel erge lange wachttijd

Ik kreeg deze enquête al toegestuurd terwijl ik de bestelde spullen nog niet eens heb ont vangen. Dus de vraag hoe mijn ervaring is, is dus dat de wachttijd wel heel erg lang is, Spullen die uit het buitenland moesten komen die kater besteld zijn, hebben wij al geleverd gekregen..... wel een beetje raar

Niet goed

Ik heb nogsteeds niks binnen

Tevreden met de bestelling en service.

Tevreden met de halsband, kwalitatief goed en betaalbaar.

Prettig en snel contact.

Kreeg direct antwoord

prachtig jasje

maten kloppen correct, mijn hond thuis opgemeten en in de lijst gekeken welke maar ik moest nemen en zit als gegoten

Goede kwaliteit

Mooie band goede stevige kwaliteit Snel verzonden alleen jammer dat postnl er een zooitje van maakt

Goede kwaliteit

Duidelijk

Halsbandje voor mijn puppy's besteld, volgende dag was het er al. En mijne waren brievenbus pakketjes. Ideaal

Goede en snelle service

Goede en snelle service,

Het pakketje met jurkjes snel geleverd. Zéér tevreden over de jurkjes. Helaas één jurkje te klein, deze retour gezonden en gevraagd om één maatje groter. Heb reeds weer wat kleertjes besteld. Ik kijk er weer naar uit.

Mooie duidelijke site, snelle levering !

Mooie spullen, mooie webshop en snelle levering. Het enige wat misschien nog beter zou kunnen is de communicatie (dus daarom geen 10). Maar erg blij met de bestelling en alles geleverd volgens de voorwaarden op de website. Ik zou hier zo weer bestellen.

alles is niet voorhanden en mails worden zeer miniem beantwoord!

bestrl je een honden halsband....krijg je na 1 dag te horen dat die er in die kleur niet meer is,....zoek ik meteen andere en geef binnen het uur 3 opties op....krijg je weer na ruim 1 dag en een boze mail antwooord....ik weer meteen geantwoord....dan hoor je gewoon niks meer!!!! ZEEEER slecht....ze hebben niet eens een telefoon nummer waar je kan bellen, jij geeft e telefoonnummer wel op, maar ze zullen niet even bellen om te informeren of ze iets anders kunnen doen!!! Nu komt het weekend band al meer als 48 uur terug besteld en betaald en er gebeurt NIKS!!!

Mooie halsband snelle verzending

Mooie halsband en snel verzonden ook nog

Goede en snelle afwikkeling.

Te klein

Ik denk dat ik een fout maakte in de opmeting van mijn hond want paste niet rondom de borst. Wel een mooie kwalitatieve jas.

Na 1 dag reeds geleverd super!!

Zeer snel geleverd , vestje van zeer goede kwaliteit

Pastoor Pankenstraat 14

5492KG Sint-oedenrode