Vlotte levering . Mooi ...perfect

Uitstekend!

Alles is perfect en correct verlopen

Slechte sluiting halsband

1 halsband is niet stevig. Schiet de hele tijd los. Best een gevaarlijke situatie daardoor gehad.

Goede kwaliteit en snelle levering!

Eén van mijn honden is een Peruaanse naakthond en deze kunnen niet tegen synthetisch materiaal. Bij Exlusivedogfashion ben ik nog niet eerder teleurgesteld. De omschrijving per item is correct en ook de tips betreffende maatvoering is top!

Ik hoor maar niks van mijn retour...

Ik ga twijfelen of het wel zuivere koffie is...

Slecht

Ik heb mijn bestelling nogsteeds niet ontvangen

Goede service en levering

Ene broekje was te klein,terug opgestuurd en groter maatje gevraagd.na 5 dagen levering gekregen.perfect ! Dank je wel.

Mooie en warme kwaliteit

Vlotte levering. Top !!

Vlotte levering. Top !!

Goeie ervaring mee

Artikel is precies zo als ik het verwacht had en een super snelle levering. Gewoon Top !

Mooie hondenkledij

Jasje en truitje voor mijn hond aangekocht. Goede kwaliteit dus tevreden!

zo veel schatiige dingen ik vind het geweldig

10 uit de 10

fantastisch

We hadden de bestelling heel vlug thuis De twee truitjes zijn mooi en goed van kwaliteit wij zijn er heel tevreden over en ons onze kleine Ben heel gelukkig en lekker warm. Vriendelijke groetjes

Heerlijk warm en leuk hondentruitje besteld. Prima levering en goed product!

Mooi truitje

Echt super gegaan en niet duur

Niet te duur en goede kwaliteit

Wat een leuke kleding!

Ik heb een kersttruitje gekocht voor mijn maltezer. Maat S. Past goed. Mutsje valt iets over de ogen maar als het in de hals hangt zie je de oortjes van het rendier nog goed. Erg grappig. Ik ben erg tevreden over de keuze van de website en de snelle levering. Top!

Goede service, veel keuze en snelle levering

Het jasje past perfect en voldoet volledig aan onze eisen. Levering na 2 dgn is super.

Snelle levering,en leuke spulletjes

Zeer goede service en leuke hondekleren en snuisterijen .

Jasje helaas niet goed voor onze viervoeter. Na mail voor terugzending, kon ik dat pakje terugsturen en ruilen voor andere bestelling. Daar kijk ik nu naar uit.

Vrij onmogelijk contact

producten zijn in een verkeerde maat geleverd. Duurt minimaal 4 werk dagen voordat je antwoord krijgt, als je uberhaupt antwoord krijgt... Ook nergens een telefoon nummer te bekennen voor snelle vragen. Heb een retour formulier aangevraagd en krijg geen reactie. Heb al verzend kosten betaald voor het pakket, zul je straks zien dat ik weer verzend kosten mort betalen bij het retourneren...

Product is kapot

Het broekje dat ik besteld had kwam stuk binnen. Hierop heb ik het bedrijf een mail gestuurd met foto! Helaas tot vandaag nogsteeds geen antwoord voor een oplossing.

Mooie kwaliteit, snelle levering, goed verpakt

Zeer tevreden!

Super snelle levering en mooie spullen

Was erg blij met de honden truien die ik had besteld. Ze waren super gaaf en ik kreeg ze binnen 24 uur geleverd. Echt top

Pastoor Pankenstraat 14

5492KG Sint-oedenrode