Een aanrader om iets te bestellen.

Snel, correct en goede service.

Goede kwaliteit en ga zeker weer eens wat bestellen bij jullie

Professioneel, eerlijk en communicatief

Eerste contact en heel positieve ervaring. Hier bestel ik nog!

xxxxxx

xxxxx

Fijne communicatie & service

Ik bestelde 2 halsbandjes maar die bleken helaas niet op voorraad en werd hiervan onmiddellijk op de hoogte gebracht, alsook van de nieuwe geschatte levertermijn en of dit nog oké was. Hier kan men een voorbeeld aan nemen bij andere bedrijven. Bedankt voor de fijne service!

Dubbel gevoel

Na 3 dagen , bericht gestuurd waar mijn pakketje bleef. Antwoord was dat het niet op voorraad was en nog 1-2 weken kon duren. Vond het niet netjes dat hij niet eerder met dit bericht kwamen terwijl hij on line gewoon op , voorraad stond. Na dit opgelost te hebben was het er ook met 2 dagen.

Maten kloppen niet

Hondentrui gekocht maat XXL besteld omdat de ruglengte hiervan 40cm zijn, was helaas maar 34cm. De bedrukking plakte aan elkaar waardoor er kleur ook een beetje had afgegeven op het wit. Mailtje gestuurd hierover maar helaas geen antwoord ontvangen!

Goeie materiaal en rap geholpen

Rappe levering alsook goed materiaal .ik kijk uit naar mijn volgende bestelling

Heel tevreden met het jasje! M'n Chiuhuahua is alvast in de wolken. Goede kwaliteit & snelle levering.

Heel goede service

Snelle En correcte afhandeling van de bestelling

Zeer mooie website Gevonden wat ik zocht Snelle levering

Mooi puppy bandje voor goede prijs/kwaliteit

Vriendelijke benadering

Goede overzichtige site

We hebben een tuig voor onze American Bully gekocht. Goed van kwaliteit en prijs. Zal er zeker nog eens bestellen.

Snel en goed

Mooie indianen halsband gekocht, juiste maat goede kwaliteit. Snelle levering.

Super service en betaalbaar

Leuk shoppen,snelle levering en heel betaalbaar,leuke dingen

Pakje nog niet ontvangen

Weet ik nog niet

goede levering

prima levering, goed product

Mijn aankoop voldeed aan mijn verwachtingen , heel content , en goede snelle bezorging

Supermooi

Goed verlopen supermooie halsband voor mijn pitbull !! Hopelijk blijven de diamantjes er aan :)

Bestellen en paar dagen later in huis.

Heel mooi tuig

Super snelle levering

Ik v9nd nergens een heel klein bandje voor mijn mini chiwawa bij jullie wel en super blij mee

Besteld , betaald en 2 dagen later was het pakketje er al met de juiste spulletjes er in. Super bediening

Heel goed!

Snelle verzending en reactie op vragen :)

Snelle verzending en top service!

Ik werd geïnformeerd dat de halsband die ik had besteld donkerder was dan op de foto waardoor ik een andere heb gekozen. Scheelde een hoop tijd en gedoe. Service die je niet maar vaak krijgt.

Pastoor Pankenstraat 14

5492KG Sint-oedenrode