Zeer efficiënt

Mooi gamma,

Bestelling snel in huis

Een mooie halsband ben er blij mee.

GEWELDIG

jasjes perfecte kwaliteit, goede prijs, enkel had het een maatje groter gemogen maar dit is mijn fout. Nu weet ik het voor de volgende keer. Super snelle levering. Site al doorgegeven aan vrienden.

Bestelling is vlug geleverd en netjes ingepakt Vanaf geplaatste bestelling tot levering super

Geweldige service

Noch communicatie noch bestelling ontvangen

Na bijna 3 maanden nog mijn bestelling niet ontvangen. Ook wordt er niet gecommuniceerd dat er enige vertraging is van de backorder. Spullen zien er aantrekkelijk uit maar als deze na bijna 3 maanden niet geleverd worden heb ik er geen vertrouwen meer in naast dat mijn hond al gegroeid is en het toch niet meer aan kan. Inmiddels de dezelfde bestelling elders gedaan en deze binnen 3 dagen ontvangen. Exclusive Dog Fashion is namens mij geen aanrader helaas.

Mooi product, snel bezorgd

Ik heb nog nooit iets te klagen gehad :) ze verkopen mooie producten en het wordt altijd geleverd.

Mooi artikel

Snel geleverd en een mooi hondenjurkje voor de feestdagen

nog altijd niets ontvangen

raar dat jullie mijn ervaring vragen. ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen....

Plus min

Bestelling snel en goed geregeld. Vraag over retour wordt niet beantwoord. Jammer. Ben benieuwd hoe lang ik op geld retour moet wachten.

Perfecte service

Onbereikbaar

Deze mensen reageren niet op meerdere mails en ik heb het pakketje nog steeds niet ontvangen.

Alles naar wens geleverd, op tijd en in goede staat.

Prima, zou hier nog bestellen, ook kwaliteit ok.

Superleuke en betaalbare spullen voor je hondje

Perfecte service, zeer mooie spulletjes die betaalbaar zijn

Tevreden

Snelle antwoord op mijn vraag. Snelle levering. Goede kwaliteit kleertjes. Duidelijke website. Aangegeven maten kloppen precies. Enig minpuntje misschien is dat niet ieder kledingstuk in alle maten verkrijgbaar is.

Positieve ervaring.

De levering was snel en de producten waren leuk.

Heb na meer dan 1 week nog altijd niks ontvangen, wel alles betaald natuurlijk

Te lange wachttijd.

Snelle levering, duidelijke site. Maten kloppen

Erg tevreden

Snelle levering en kwaliteit

Het bestelde jasje was van prima kwaliteit en de maat was ook goed

Leuk spul

Leuk spul, niet duur en snel geleverd

Oplichting

Twee halsbanden besteld en betaald in augustus. In oktober nog niets ontvangen. Er wordt niet gereageerd op mail en er is geen telefoonnummer beschikbaar.

Leuk aanbod van halsbanden. Enorm veel keuze voor een betaalbare prijs. Producten zagen er bij aankomst goed uit. De kwaliteit van de producten zijn super. Ik zou hier zeker nog een keer bestellen.

Goede prijzen en leuke dingen

Leuke halsbandjes

Leuk halsbandje gekocht op deze site voor een goede prijs. Wel paar dagen op de bezorging moeten wachten (brievenbuspost).

Ik heb een halsband besteld die heel mooi was op foto maar in het echt is ie nog mooier en vooral de kwaliteit is geweldig de levering binnen 2 dagen dus super snel Daarom voor mij in 1 woord FANTASTISCH

Pastoor Pankenstraat 14

5492KG Sint-oedenrode