Goede ervaring

Goede ervaring,snel verzonden en goede kwaliteit.

Zoals stond afgebeeld

Zeer te vrede , snel geleverd

Mooie kleding

Leuk jurkje

Levering zoals beloofd

Mijn bulletje is morgen 5 jaar. De halsband met studs staat hem heel stoer. Groetjes José en blacky.

Niet goed

Ik heb nog niets binnen gekregen en wel betaald

Snelle levering, leuke spulletjes!

Ik heb wat dingetjes besteld voor onze pup, helaas wel wat dingetjes te groot maar wel echt heel erg leuk, waardoor ik het terug moest sturen maar de andere artikelen zeer leuk en van goede kwaliteit!

Snel geleverd en prima kwaliteit

Leuke spulletjes. Netjes, snel geleverd

Leuke spulletjes. Netjes, snel geleverd

Zeer goed!

Ik had twee jasjes en een tuigje besteld. Eerst ontving ik het ene jasje en tuigje. Daarna kreeg ik een mailtje van Patty met de vraag of ik er bezwaar tegen had als het 2e jasje wat later kwam. Hierop heb ik wat later het 2e jasje ontvangen. Alle drie de items zitten als gegoten! En mooie kwaliteit. Dankjewel!

Slecht bedrijf , geen telefoonnr

Dubieus bedrijf , 3 honden speeltjes bestelt waarvan de eerste niet op voorraad bleek te zijn .De andere 2 speeltjes heb ik niet mogen ontvangen .Stelletje oplichters !

Het duurt lang voordat je een reactie ontvangt

Heb de halsband terug gestuurd en wacht op teruggave van mijn geld

Goed passende bodywarmer

De tuigjes en jasjes die ik normaal gesproken bestel zijn bijna altijd te groot. Deze passen ten minste, de maten op de site die kloppen, erg fijn. Zitten goed en staan leuk!

Mooie en stijlvolle hondenriem aangeschaft.

Erg tevreden met het product. Het ziet er erg stijlvol en luxe uit en dat voor een betaalbare prijs. De crème-achtige kleur matcht ook perfect met mijn hondje Bibi :)

zeer goed

er was 1 artikel dat uitverkocht was. ze hebben direkt mail gestuurd zodat ik nog direkt kon veranderen het was goed aangekomen

snelle service en goede spullen

snelle levering en een super mooie leren halsband superblij mee

De levering duurde wat langer maar heb ermee ingestemd dat ik erop wilde wachten, juist omdat het zo’n fijn harnasje is.

Snel geleverd in brievenbus pakje

Snel goed product

Snel, gped en zoals omschreven product

Goed, maten vallen klein.

De maten van de honden jasjes vallen erg klein. Heb nu een XXL en is een kleine boerendochter van bijna 1 jaar.

Verkoopt items die ze niet in voorraad hebben

Na 4 weken wachten en een verkeerde Track&tracé nr m'n geld teruggevraagd.

hondenkleding

Als je naar Ali Express gaat vind je precies dezelfde hondenkleding maar dan voor een véél lagere prijs. Not done dit..

Onevenredig hoge verzendkosten

Tegenvallend product, vervolgens moest ik verzendkosten betalen nadat ik al bij de bestelling meer dan alleen verzendkosten had betaald. Nu wordt mij om een beoordeling gevraagd en heb het beetje geld wat over bleef nog niet terug gezien. Je moet ook akkoord geven voor het kunnen gebruiken van je persoonsgegevens zoals naam, email. Anders kun je dit niet versturen .

Goed ingepakt, compleet en op geen 24u was het geleverd op zaterdag. ja uitstekend

Ik was ervan verbaasd dat het de dag erna (op zaterdag) bij ons was en zoals altijd verzorgd ingepakt en completen besteling.

Heel goed artikel retour gestuurd was te klein netjes bedrag retour gekregen

Pastoor Pankenstraat 14

5492KG Sint-oedenrode