Snelle levering, goed advies

Vooraf even contact via de mail gehad over de maat. Snelle reactie gehad en de geadviseerde maat besteld. Super blij mee

Prima product, snelle levering

Prima product, prima prijs, snelle levering.

Prima , goed en veel spulletjes erbij.

Vlug bezorgt , mooi uiterlijk en motertje is lekker stil , aanbovolen dus ... .

Super en snelle levering

Correcte en snelle levering en mooie producten super !

3 kledingstukken gekocht waarvan 2 precies waren zoals op de foto en het is heel mooi. Het derde kledingstuk was een kleedje maar het was niet exact hetzelfde als op de foto's, het was ook beschadigd. Ze zijn niet zo gemakkelijk bereikbaar per mail.

ik kan nog niets beoordelen want heb de kledij nog niet ontvangen.

ik kan dus nog niets zeggen want de pakjes voor mijn hondjes zijn nog niet gearriveerd. ik kan dus geen beoordeling geven aan kwaliteit van de stofjes, juiste maten etc....

Keurig op tijd verzonden!

Vandaag besteld volgende dag binnen

Mooie banden voor een mooie prijs

Voor mijn bordeauxdog de mooie brede lichtbruine met messing beslag gehaald voor mijn pup bul nu ook een..top

Kut

Nog steeds niets ontvangen of vernomen

Goede producten en levering

Producten voldeden aan de foto welke op de site werd geplaatst. Gelukkig hier nog dezelfde kunnen vinden, onze hond is namelijk helemaal gek op dit speeltje.

Een hele snelle service

Zal zeker weer bestellen bij jullie

goede uitleg van maat

zeer goede afmetingen van de jasjes .Past perfect

Ga zo door

Super mooie halsband

Bestelling was heel snel

goede kwaliteit

mooi jasje

Matig

Er zijn erg veel leuke truitjes op deze site te vinden, echter vind ik dat er weinig keuze is in de maten. Ik heb 2 hondjes, de ene heeft een kleine maat en de andere iets groter. Echter was er vrij weinig keuze voor mijn hondje die een grotere maat heeft en als je dan al iets had gevonden moest je er soms €8,- voor bij betalen. Maar goed, ik had dan eindelijk iets gevonden wat leuk was. Deze truitjes maar gelijk besteld en betaald. Echter kreeg ik de volgende dag een berichtje dat het truitje dat ik voor mijn hond met de grootste maat had uitgekozen niet meer beschikbaar was. Hier baalde ik erg van, dit omdat ik eindelijk iets had gevonden (dit was al keuze F ofzo) en dan besluiten dat je maar iets meer betaald omdat ze een grotere maat heeft en daarna horen dat ze het truitje toch niet meer hebben. Ik vind dit niet kunnen, ik vind dan ook de service met alleen een sorry niet passend.

Trage communicatie

Traag,maar correct antwoord

Super snelle en nette service! Aanrader!

Jasje online besteld, was supersnel in huis. Helaas te klein en na overleg een grotere maat besteld. Het grotere jasjes was weer supersnel in huis en de retourkosten waren supersnel teruggestort. Kortom: supersnelle en nette service!

Voor het eerst hier besteld. Omdat het voor mij een onbekend bedrijf was twijfelde ik in eerste instantie. Maar uiteindelijk wel besteld en geen spijt van. Ik had een honden truitje besteld. Deze werd snel geleverd. Kwaliteit is goed. Dus, blij mee.

Great customer service

Hello, I reallly want to thank you for sending the good size. The collar is beautiful and it's a real pleasure to see my dog Lee-Roy suits it. Thank you again and take care. Regards, Bénédicte

super goede service en de jassen passen perfect

dankjewel voor de goede service , zal zeker nog meer bestellen

Ik vond het een goede levering , ondanks alle drukte tijdens de feestdagen. Het is van goede kwaliteit en het is goed bevallen bij het hondje.

heb nog niets ontvangen

ben nog aan het wachten op mijn bestelling dus kan niets beoordelen

Vlot verlopen

Hondenjas snel geleverd ! Scherpe prijs en toch deftige kwaliteit! Ik had reeds een large en kocht nu een XXL maar die is maar heel klein beetje groter! Als je twijfelt aan de maat gewoon de grootste nemen

Pastoor Pankenstraat 14

5492KG Sint-oedenrode